|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma dziś szczęście z siatką, decydujące piłkę spadają na stronę konia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma dziś szczęście z siatką, decydujące piłkę spadają na stronę konia to jakis dfczy out niepotrzebny ;] jankovic nie ma sily
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczynamy zabawę  Tori Kinard @8.5  szybko poszło, tylko postawiłem to nawet gema nie zdobyła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol llodry nawet nie sa faworytami, grubo
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Jankovic @11.0 Moze, moze odrobi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piśka z Kerber 3 sety jak nic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odlamuj Markos 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
amicarz miej jaja i pochwal się poprzednimi nickami albo zamilcz Wystarczy, że przeglądam regularnie forum jako niezarejestrowany. Nie czuję potrzeby nabijania 200 postów na dobę ale ty tego pewnie nie rozumiesz. odpuść sobie kolego  daj się poznać z sensownego typowania a nie zaczynaj od wojenki ze starymi wyjadaczami  Goget, Schranzer, Fro, włodar to są wyjadacze a nie strzelcy wyborowi ładujący kasę we wszystko co leci na livebettingu. Dobra szkoda czasu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja na isie bym nie stawial, wydaje mi się ze ten kort jest dla niej fatalny, wolny, zatrzymuje piłkę, trzeba samemu atakowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ołówek powalczy z Almagro ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amicarz jak cicha myszka siedziales ponad 3lats(wtedy pojawiał się wlodar i fro) i ja mam w to uwierzyć? a twoje pierwsze posty to przy... się do korvera, mnie amatora itd  dzieciaku to nie jest piaskownica
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Janka zmeczona wczorajszym spotkaniem, jak to komentator powiedział - To co bedzie u Iski, gdy dwa dni z rzedu grała, a dzis kolejna gierka 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
amicarz jak cicha myszka siedziales ponad 3lats(wtedy pojawiał się wlodar i fro) i ja mam w to uwierzyć? a twoje pierwsze posty to przy... się do korvera, mnie amatora itd  dzieciaku to nie jest piaskownica Ty to debil jesteś  Nie rozumiesz, że to forum można sledzić z boku? Nie każdy jest jebanym zboczeńcem który musi nabić 200 postów bo nie uśnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Janka zmeczona wczorajszym spotkaniem, jak to komentator powiedział - To co bedzie u Iski, gdy dwa dni z rzedu grała, a dzis kolejna gierka  jońca świetne info dał,że radwańska jak dzisiaj niewygra to niewyjdzie z grupy.To jest dopiero gośc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Janka zmeczona wczorajszym spotkaniem, jak to komentator powiedział - To co bedzie u Iski, gdy dwa dni z rzedu grała, a dzis kolejna gierka  jońca świetne info dał,że radwańska jak dzisiaj n iewygra to niewyjdzie z grupy.To jest dopiero gośc  postaraj się trochę, dzieci czytają a ty dajesz taki przykład 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bagieta over 12,5 gema 1set @4.5  dobrze dziś zaczynam, chyba szybko skończę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem cie amicarz, pewnie strony buków tez obserwowales z boku bo do osiemnastki jeszcze kilka lat ci zostało  dobra ja koncze, bez odbioru ty i iti jesteście ignorowani także nie ma sensu wasze dalsze produkowanie sie, goget obrońca biednych sportowców ale userow ma gdzieś 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Janka zmeczona wczorajszym spotkaniem, jak to komentator powiedział - To co bedzie u Iski, gdy dwa dni z rzedu grała, a dzis kolejna gierka  jońca świetne info dał,że radwańska jak dzisiaj niewygra to niewyjdzie z grupy.To jest dopiero gośc  Oni wszyscy sa dobrzy do komentowania, ale nie spotkań, a skrótów spotkan 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Janka zmeczona wczorajszym spotkaniem, jak to komentator powiedział - To co bedzie u Iski, gdy dwa dni z rzedu grała, a dzis kolejna gierka  jońca świetne info dał,że radwańska jak dzisiaj n iewygra to niewyjdzie z grupy.To jest dopiero gośc  postaraj się trochę, dzieci czytają a ty dajesz taki przykład  mówie jak jest : D
|
|
|
|
|
member
|
|
member
rozumiem cie amicarz, pewnie strony buków tez obserwowales z boku bo do osiemnastki jeszcze kilka lat ci zostało  dobra ja koncze, bez odbioru ty i iti jesteście ignorowani także nie ma sensu wasze dalsze produkowanie sie, goget obrońca biednych sportowców ale userow ma gdzieś  
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|