Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 42 z 57 1 2 40 41 42 43 44 56 57
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
lopez zaraz sie posra nie ma bata

Bonus: Unibet
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Gonoz uczymy sie na bledach oraz na pieniazkach przegranych na mendach laugh Istofixa mialem w zyciu juz nie grac... dzisiaj zlamalem zasade i dostalem kubel zimnej wody na glowe... co Ciebie nie zabije, to napewno wzmocni...

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Fognini
Cilica trzeba spróbować pograć boks
Już nie jest dogiem, a szkoda. Ja odpuszczam w takim razie

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
cilic 30-0 i kursy się wymienily laugh

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Cilic spuszczony jak pies z lancucha... Watch out

A
member
member
A Offline
Originally Posted by Roger #17
nie zdziwie sie jak ten drizd to obecny amikarz

mnie on do ciebie pasuje

damianho, dupajas, drizd

do tego to ty sie trzepiesz pod twittera dzien w dzien

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by pindoool
Gonoz uczymy sie na bledach oraz na pieniazkach przegranych na mendach laugh Istofixa mialem w zyciu juz nie grac... dzisiaj zlamalem zasade i dostalem kubel zimnej wody na glowe... co Ciebie nie zabije, to napewno wzmocni...
to i tak nic przy tym co mnie spotkało na serenie, ustanowiła rekord WTA w sezonie w wygrane/przegrane, przegrała tylko 4 mecze! 2 z nich miałem na nią postawione laugh

B
addict
addict
B Offline
Panowie gulbis czy Verda? blizej wam do kogo ?

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by avikko
Originally Posted by iti
Originally Posted by sHybki
Cilic 4 miechy dyskwalifikacji śmiech na sali jaki to przykład dla innych laugh
Taki Maciek z Klanu pewnie mocno wkurwiony jak sie dowiedzial o skroceniu kary Cilica laugh Bo Macka ujebali za to, ze nie stawil sie na kontrole, chociaz mial zgode zeby zrobic to na drugi dzien rano laugh KOMEDIA.

Troicki nie mógł mieć takiej zgody bo coś takiego nie istnieje. Profesjonalny sportowiec powinien znać przepisy przy kontroli dopingowej.

Skrócenie kary Cilicowi to absurd.
Na jakims blogu czytalem, ze dostal taka zgode (nie wiem czy na pismie czy ustnie, ktos to slyszal, Maciek mial swiadka jakiegos), bo mial jakis ciezki mecz i pozno skonczyl i na drugi dzien chcial sie stawic i takowa zgode podobno otrzymal.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
felek jaki run laugh

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by bruksel1990
Panowie gulbis czy Verda? blizej wam do kogo ?
Obaj mają chore głowy więc bliżej mi do Dasco

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wygral ale i tak jest pizda laugh no more lopez

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
FELEK laugh piwo

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by iti
Originally Posted by iti
Originally Posted by sHybki
Cilic 4 miechy dyskwalifikacji śmiech na sali jaki to przykład dla innych laugh
Taki Maciek z Klanu pewnie mocno wkurwiony jak sie dowiedzial o skroceniu kary Cilica laugh Bo Macka ujebali za to, ze nie stawil sie na kontrole, chociaz mial zgode zeby zrobic to na drugi dzien rano laugh KOMEDIA.

Troicki nie mógł mieć takiej zgody bo coś takiego nie istnieje. Profesjonalny sportowiec powinien znać przepisy przy kontroli dopingowej.

Na jakims blogu czytalem, ze dostal taka zgode (nie wiem czy na pismie czy ustnie, ktos to slyszal, Maciek mial swiadka jakiegos), bo mial jakis ciezki mecz i pozno skonczyl i na drugi dzien chcial sie stawic i takowa zgode podobno otrzymal.

On mówi, że lekarka mu pozwoliła na drugi dzień, ale nie ma takiej możliwości, bo ona nie może go spuścić z oczu. Niby mu pozwoliła bo on się boi ukłucia igłą.

Ja widziałem, jak mówił, że w karierze pobrali mu krew do testów 10 razy. Jeden z kolarzy francuskich mówił że tylko w lipcu badali go 4 razy. Walka z dopingiem w tenisie to żart. On i Cilic powinni dostać po 24 miesiące i każdy następny złapany tak samo.

old hand
old hand
Originally Posted by Domel
Originally Posted by Fognini
Cilica trzeba spróbować pograć boks
Już nie jest dogiem, a szkoda. Ja odpuszczam w takim razie

na 1 minutę przed meczem był dogiem

B
addict
addict
B Offline
no Gulbis dziwny też, dla mnie dziśKolba i na jutro Jużak.

na skosnego dzis za duzy kurs jak dla mnie.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Roger #17
to i tak nic przy tym co mnie spotkało na serenie, ustanowiła rekord WTA w sezonie w wygrane/przegrane, przegrała tylko 4 mecze! 2 z nich miałem na nią postawione laugh

To pech laugh Ona wymiotla w tym sezonie kompletnie... jej testy powinni zrobic laugh

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER

Na jakims blogu czytalem, ze dostal taka zgode (nie wiem czy na pismie czy ustnie, ktos to slyszal, Maciek mial swiadka jakiegos), bo mial jakis ciezki mecz i pozno skonczyl i na drugi dzien chcial sie stawic i takowa zgode podobno otrzymal. [/quote]

On mówi, że lekarka mu pozwoliła na drugi dzień, ale nie ma takiej możliwości, bo ona nie może go spuścić z oczu. Niby mu pozwoliła bo on się boi ukłucia igłą.

Ja widziałem, jak mówił, że w karierze pobrali mu krew do testów 10 razy. Jeden z kolarzy francuskich mówił że tylko w lipcu badali go 4 razy. Walka z dopingiem w tenisie to żart. On i Cilic powinni dostać po 24 miesiące i każdy następny złapany tak samo. [/quote]
Tak czy siak Maciek z Klanu jezeli cos mial na sumieniu to nie sadze zeby w pare godzin byl w stanie sie w odpowiedni sposob zabezpieczyc zeby byl czysty. Natomiast Cilic wpadl i jemu kare skrocili do absurdalnych paru miesiecy, a Maciek dalej wisi... Odwrotnie powinno byc jak juz.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER

Ja widziałem, jak mówił, że w karierze pobrali mu krew do testów 10 razy. Jeden z kolarzy francuskich mówił że tylko w lipcu badali go 4 razy. Walka z dopingiem w tenisie to żart. On i Cilic powinni dostać po 24 miesiące i każdy następny złapany tak samo.
Tak czy siak Maciek z Klanu jezeli cos mial na sumieniu to nie sadze zeby w pare godzin byl w stanie sie w odpowiedni sposob zabezpieczyc zeby byl czysty. Natomiast Cilic wpadl i jemu kare skrocili do absurdalnych paru miesiecy, a Maciek dalej wisi... Odwrotnie powinno byc jak juz. [/quote]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

niestety, człowiek i tak zapomina raz na jakiś czas o dekalogu bukmacherskiego, który każdego jest inny i różnych tenisitów/tenisistki wymienia jako takich/takie, które należy omijać z daleka smile

bardzo nie lubię Ferrera, z reguły gram przeciwko niemu, długo nie mogłem się podnieść jak mnie położył jak przegrał na RG z Monfilsem, gdzie miał wiele razy Francuza na widelcu ... był jeszcze jakiś mecz co z Fishem nieoczekiwanie gdzieś przegrał, 2 seta w ogóle nie walcząc i coś tam jeszcze

ale teraz mówię zagram go z Youzhnym, bo widziałem mecze Miszki z Kohlsreiberem i Nieminenem i grał bardzo nierówno, mówię Dzik forma, Dzik u siebie, Dzik zniszczy

i tak zniszczył, że szkoda gadać smile wylądował po tym meczu na czarnej liście, obok Almagro, Davydenki, Fogniniego, Lopeza, Tomica i wielu wielu innych

Strona 42 z 57 1 2 40 41 42 43 44 56 57

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, Sensei, betowiec, bukma, alfa, Lukasz111, 11kera11), 1,906 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,987
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025