ZL Śląsk starcie w przerwie , wynik hehe dla wtajemniczonych a sama akcja na duży plus wracają ata 90 te na razie tylko tutaj na dolnymśląsku co prawda miałem tutaj już nie pisać na tym konfidenckim forum , ale dużo w tym temacie fajnych chłopaków pisze , więc dopóki konfident mnie nie zbanuje , czytajcie czasami moje posty POZDRO ELDO
No właśnie bardzo fajna akcja Śląska Wrocław w Lubinie. Lubinki bardzo się spinają, że to oni wygrali tą walkę, nie wnikam, kto był górą w tym starciu bo jedni i drudzy podali odmienne stanowiska, aczkolwiek z tego co wiadomo to dla mnie duży plus dla, ze tak powiem - przyjezdych.
Potrafili przyjechać pod stadion wrogiej drużyny w trakcie meczu Zagłębia i dzwonić by Ci wyszli ze stadionu. Brawo.
Co do Zawiszy - dobrze, że takie ekipy wracają tam gdzie ich miejsce.
Co do akcji Slaska i tego typu podobnych to wezcie pod uwage ze z zasady ekipy ktore jezdza w wiadomym celu sa bardziej do tego przystosowani niz tych ktorych zastaja !!!!
Nie wiem czy pamietacie jak niegdys Lech szczycil sie ze wpadl w centrum Wawy i na Marszalkowskiej bedac w 200 rozjebali 600 Legii
Nie bylem , nie wiem jak bylo ale wiem ze jest to mozliwe jesliby doliczyc w tych 600 wszystkich tych ktorzy szli na mecz w szaliku
w Warszawie z tego co pamiętam to była umówiona awantura, chyba nawet obie strony miały jednolite koszulki.też nie jestem przekonany niech ktoś opisze może simon bo on z Lecha
w Warszawie z tego co pamiętam to była umówiona awantura, chyba nawet obie strony miały jednolite koszulki.też nie jestem przekonany niech ktoś opisze może simon bo on z Lecha
fakty są takie że Legia dostała po dupie mimo że miała przewagę w liczebności no i własny teren Starcie zapisane jako zwyciestwo Lecha i o dziwo ku zaskoczeniu wszystkich Legia zapisała starcie na Woskiej jako porażke.