|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
M@rcin , odpuść sobie tą jałową dyskusję, nie ten temat QC.
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to Andrzej szybko pakuj Tunezyjczyka i jedziemy dalej 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Nole zawijaj słabego Szwajcara i czekamy na mecz dnia. Oby tak było. Delpo - Roża.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stantastic pięknie tankuję przed Londynem
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Nie ma takiej grupy - Ewentualnie 40% i łyku łyku i po krzyku 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Stantastic pięknie tankuję przed Londynem a w Londynie 3x wpierdol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stantastic pięknie tankuję przed Londynem a w Londynie 3x wpierdol  Zobaczymy niech polosują, może dostanie Berdzia w grupie to nawet win będzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawiazujac do naszego Asa Jureczka z wczoraj jak wyserwowal gema na sucho z 4asow... Czy wie ktos do kogo nalezy rekord w najwiekszej serio serwowanych asow pod rzad..?? Kiedys gdzies obilo mi sie o uszy,ze Sam Querrey przez 2,5 seta serwowal asy... jakies 10 czy 11 pod rzad juz dobrze nie pamietam, ale zastanawiam sie czy ten rekord zostal moze pobity?? Ivanisevic kiedys na wimbledonie kiedys zaserwowal 11 z rzedu ale nie pamietam z kim
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego tak rosna kursy na del potro? Jakas kontuzja? Czy po prostu nagle caly swiat uwierzyl,ze roger wroci do wielkiego tenisa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skąd wiesz co na szwajcarskich forach pisza  ile tam Szwajcaria ma 8mln ludzi Serbia biedny naród wojny etc tez 8mln ludzi a czołówka w sporcie a my ile? i mamy o poziom słabszych sportowców w każdej liczącej się dyscyplinie, to chyba jasne ze sa oczekiwania Pogódź się z tym albo zajmij się szkoleniem przyszłych gwiazd. Jesteśmy pustynią świata jeśli chodzi o sukcesy sportowe na arenach międzynarodowych. Dlatego ciesze się, że JJ mogę oglądać na dużych imprezach i ciesze się, że będzie o nim dokument, którego i tak pewnie nie obejrze, bo mnie do tenisa zachęcać nie trzeba, ale jest szansa, że tenis będzie bardziej popularny w Polsce, a to niesie same korzyści. no tylko nie mów ze narzekamy bo mamy powody, basel w LM gra fed jest najlepszy, wawrinka czołówka na ich miejscu tez bym nie narzekał 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Skąd ty się urwałeś?  z Gdańska  UG wydział Historyczny  80% naszych studentów to bym wyjebał na zbieranie liści - Studentów mamy w Polityce i skutki widac  ja studentem to byłem dawno temu  i do polityki się nie wybieram  Dostałem propozycje na posła sie wybrac, ale odmówiłem - Ale za jakis czas kto wi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaziri 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Dlaczego tak rosna kursy na del potro? Jakas kontuzja? Czy po prostu nagle caly swiat uwierzyl,ze roger wroci do wielkiego tenisa? 18ty w mecz w ciągu niespełna 5 tygodniu. Sporo tego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skąd wiesz co na szwajcarskich forach pisza  ile tam Szwajcaria ma 8mln ludzi Serbia biedny naród wojny etc tez 8mln ludzi a czołówka w sporcie a my ile? i mamy o poziom słabszych sportowców w każdej liczącej się dyscyplinie, to chyba jasne ze sa oczekiwania Pogódź się z tym albo zajmij się szkoleniem przyszłych gwiazd. Jesteśmy pustynią świata jeśli chodzi o sukcesy sportowe na arenach międzynarodowych. Dlatego ciesze się, że JJ mogę oglądać na dużych imprezach i ciesze się, że będzie o nim dokument, którego i tak pewnie nie obejrze, bo mnie do tenisa zachęcać nie trzeba, ale jest szansa, że tenis będzie bardziej popularny w Polsce, a to niesie same korzyści. no tylko nie mów ze narzekamy bo mamy powody, basel w LM gra fed jest najlepszy, wawrinka czołówka na ich miejscu tez bym nie narzekał  brednie gadasz tak jakby swiat sportu konczyl sie na tenisie i pilce noznej... mamy chociazby lepszych siatkarzy i pilkarzy recznych o lekkoatletach i plywakach nie wspominajac....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś film o innym idolu  też tenisista tylko że stołowy  Forest Gump  TVN 15.30
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stachu po seta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skąd wiesz co na szwajcarskich forach pisza  ile tam Szwajcaria ma 8mln ludzi Serbia biedny naród wojny etc tez 8mln ludzi a czołówka w sporcie a my ile? i mamy o poziom słabszych sportowców w każdej liczącej się dyscyplinie, to chyba jasne ze sa oczekiwania Pogódź się z tym albo zajmij się szkoleniem przyszłych gwiazd. Jesteśmy pustynią świata jeśli chodzi o sukcesy sportowe na arenach międzynarodowych. Dlatego ciesze się, że JJ mogę oglądać na dużych imprezach i ciesze się, że będzie o nim dokument, którego i tak pewnie nie obejrze, bo mnie do tenisa zachęcać nie trzeba, ale jest szansa, że tenis będzie bardziej popularny w Polsce, a to niesie same korzyści. no tylko nie mów ze narzekamy bo mamy powody, basel w LM gra fed jest najlepszy, wawrinka czołówka na ich miejscu tez bym nie narzekał  brednie gadasz tak jakby swiat sportu konczyl sie na tenisie i pilce noznej... mamy chociazby lepszych siatkarzy i pilkarzy recznych o lekkoatletach i plywakach nie wspominajac.... nawet skoczków mamy lepszych a góry u nich wyższe , aj 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Sobie co najwyżej moze handi zmniejszyć - Nie ma szans, Nole w rytmie dzis 
|
|