|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panbet jako panbet już chyba nie istnieje. Pozostał tylko Marathon, a szkoda.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wie ktoś czy jest jakiś czat na Marthonbet? Jeśli tak to gdzie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Teraz to zauważyłem, tylko albo mam problemy ze wzrokiem albo nie ma tej zielonej ikonki ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz to zauważyłem, tylko albo mam problemy ze wzrokiem albo nie ma tej zielonej ikonki ... niemal na samym dole  zielone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile idzie wypłata na konto bankowe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak obecna sytuacja z limitami i wypłatami. Jest sens wpłacać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
limity takie jak dawniej, ale wypłaty super, zazwyczaj w kilka minut 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co to za jaja, że jak przy rejestracji wybiorę Polish Zloty to w info pod tym wyborem jest, że wpłąty/wypłąty tylko zdaje się kartą kredytową i czymś tam jeszcze, a Skrill/Neteller w złotówkach nie obługują! Baba na czacie też potwierdziła to, że nie akceptują Skrilla w złotówkach. Prawda to to czy normalnie można wpłacać/wypłacać w PLN Skrillem, a to info +baba to jakaś pomyłka ?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Jesli dobrze pamietam dyskusje na quasi chat to faktycznie tak jest u nich .Nie gram tam wiec pewnie ktos lepiej zorientowany potwierdzi lub zaprzeczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co to za jaja, że jak przy rejestracji wybiorę Polish Zloty to w info pod tym wyborem jest, że wpłąty/wypłąty tylko zdaje się kartą kredytową i czymś tam jeszcze, a Skrill/Neteller w złotówkach nie obługują! Baba na czacie też potwierdziła to, że nie akceptują Skrilla w złotówkach. Prawda to to czy normalnie można wpłacać/wypłacać w PLN Skrillem, a to info +baba to jakaś pomyłka ? Prawda, ale zmienia ci walute na euro i bedziesz mogl juz wplacac.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Az sie musiałem zarejestrowac. Ta firma to jakas kpina. Wymyslili weryfikacje mojego konta. Malo tego - na live czacie dominuje spychologia. Oni nic nie wiedza. Mam czekac i tak czekam juz tydzien i dostalem maila zeby jeszcze doslac dokument z data urodzenia. Za tydzien wysla ze potrzebuja kwita na dlugosc fujary. Żenada na maksa. Te rude brytyjskie cwoki juz nie wiedza jak nas traktowac. Irytacja na maksa panowie. Powiem tylko ze bawie sie w te klocki juz kope czasu i takiego zlewania klienta jeszcze nie widzialem. Czekam grzecznie mo mam zamiar im jeszcze zloic dupe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest Rosja chyba, 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Tym bardziej maja przej... Zaczynaja moja top liste Ruskie, Szwaby i rude smierdzace Brytole. Naucza sie rispektu. Zrodlo nie jest istotne. Zadna kasa nie smierdzi ale teraz to juz wszystko jasne.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam podobne dziadostwo. Zlapana okazja, z 50 EUR zrobione kolo 450 w dwa dni. Zlecenie wyplaty i czekamy, weryfikacja. Wyslane dokumenty, brak odzewu, zlewanie klienta.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No tam klienta traktują jak śmiecia. Jak nie trzeba się z nimi kontaktować to jest ok ale jak wyniknie jakiś problem to zaczynają się jazdy.
Mi kiedyś nie zaksięgowali depo przez netellera, to mi na czacie jakiś analfabeta z Polski wciskał, że oni mają 14 dni na wyjaśnienie sprawy. Wysłalem im jakiś magiczny kod od obługi netellera który miał pokazać, że wina leży po stronie maratonu i dalej nic.
Dopiero neteller zainteweniował i wtedy sprawa została wyjaśniona w 2 godziny.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Do dzis tylko sie pogorszylo! Weryfikacji jak nie bylo tak nie ma.
Malo tego. W czwartek wieczorem zagralem Unie z Krynica kiedy jeszcze kurs na Unie oscylowal w granicach 6-7. Polapalem pare okazji, porobilem kombinacje i wszystkiego zaklady nierozliczone do dzisiaj. Nie wiem co oni kombinuja ? Zrobia zwrot?? A niby dlaczgo? Dlatego, ze w piatek rano sie okazalo, ze zagra druzyna z 1 ligi???
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Na Skrill idzie w pare minut . Czyli OK !!!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|