|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
za dużo błędów robi nadal , wczoraj ile djoko niewymuszonych popełnił
Przegrac do 1 z berdychem w takiej formie ? Nie jest w pełnej dyspozycji Rafa , za to Djoko jest.
Kursy są dobrze wystawione Na Roland Garros czy us open też djoko był w wysokiej formie ale na korcie wyglądało to zupełnie inaczej. Nadal gra dość bezpiecznie. Jego gra jest oparta na grze nie opartej na ryzyku. Djoko musi mieć dzień króla. Myślę, że Nadal zniszczy go swoim forhendem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja z kolei myśle że djoko zniszczy go returnem bo ten ma najlepszy na świecie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przegrac do 1 z berdychem w takiej formie ? Nie jest w pełnej dyspozycji Rafa , za to Djoko jest.
Kursy są dobrze wystawione Na Roland Garros czy us open też djoko był w wysokiej formie ale na korcie wyglądało to zupełnie inaczej. Nadal gra dość bezpiecznie. Jego gra jest oparta na grze nie opartej na ryzyku. Djoko musi mieć dzień króla. Myślę, że Nadal zniszczy go swoim forhendem.  ... Djoka...?? Dobre sobie...
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Słyszałem tą samą gadkę przed Rolandem Garosem. Djoko był w życiowej formie. Jeszcze jeden Pan powiedział mi , że djoko to pasterz z gór (zahartowany) nie da się. Jak się skończyło każdy wie - roland garos przegrany. Później Djoko przegrał Wimbledon z Murray a na us open Nadal go ośmieszył wręcz. Z prostej analizy wychodzi , że jak nadal będzie chciał wygrać to wygra. Ja zaufam Nadalowi , bo to forsa za darmo. (czy nadalowi zależało na wygranej w Szanghaju ? Wątpie , w to bardzo). Te arguemnty są z dupy, bo dzisiaj finał jest na hali.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kursy są dobrze wystawione Na Roland Garros czy us open też djoko był w wysokiej formie ale na korcie wyglądało to zupełnie inaczej. Nadal gra dość bezpiecznie. Jego gra jest oparta na grze nie opartej na ryzyku. Djoko musi mieć dzień króla. Myślę, że Nadal zniszczy go swoim forhendem. Nadal jeszcze nie ma na swoim koncie mastersa. Będzie chciał dziś wygrać. W meczach o stawkę w tym sezonie jest 2:0 dla Nadala. Nie biorę pod uwagę meczu w Szanghaju , bo wątpie czy nadalowi zależało tak bardzo na wygranej. Djoko ostatnio nie jest w tej samej formie kiedy nadala wręcz niszczył psychicznie. Pamiętam mecz na us open kiedy djoko grał na wysokim ryzyku i zemściło to się. Jak dla mnie pewna wygrana Nadala się szykuje.  ... Djoka...?? Dobre sobie...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nadal jeszcze nie ma na swoim koncie mastersa. Będzie chciał dziś wygrać. W meczach o stawkę w tym sezonie jest 2:0 dla Nadala. Nie biorę pod uwagę meczu w Szanghaju , bo wątpie czy nadalowi zależało tak bardzo na wygranej. Djoko ostatnio nie jest w tej samej formie kiedy nadala wręcz niszczył psychicznie. Pamiętam mecz na us open kiedy djoko grał na wysokim ryzyku i zemściło to się. Jak dla mnie pewna wygrana Nadala się szykuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal jeszcze nie ma na swoim koncie mastersa. Będzie chciał dziś wygrać. W meczach o stawkę w tym sezonie jest 2:0 dla Nadala. Nie biorę pod uwagę meczu w Szanghaju , bo wątpie czy nadalowi zależało tak bardzo na wygranej. Djoko ostatnio nie jest w tej samej formie kiedy nadala wręcz niszczył psychicznie. Pamiętam mecz na us open kiedy djoko grał na wysokim ryzyku i zemściło to się. Jak dla mnie pewna wygrana Nadala się szykuje. To juz nie "zniszczy"...?? tylko wygra pewnie... do wieczora mysle ze zmienisz zdanie, ze wygra po zacietym boju....a po meczu, przekonasz sie ze w sporcie nic nie ma pewnego na 100 % 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Golubev A. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Golubev A.  over 21.5 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Co do meczów dwóch najlepszych tenisistów w historii to różnie może być - zależy od dnia. Jeśli chodzi o Rogera to powinien już kończyć kariere bo będzie się ośmieszał i rozmieniał na drobne centuś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Golubev A.  brejkos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marsel po taja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Golubev 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ładnie z dynka ma Golubev:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Długo się zastanawiałem nad tym czy grać Ilhana czy over. Mam nadzieję, że nie będę żałował...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Golu ani mi się waż się więcej połamać.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak ja lubie tego ruskiego nieudacznika golubeva przez przypadek grywal w setce teraz zagosci na stale na chelach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Golubev A.  brejkos   5:1 na 5:7 i 0:2  co za handlarz..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|