|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja ostatnio bylem zawiedziony bo z reguly klikam i mam po 1,2 minutach wyplate od nich a oni faktycznie kazali mi czekac cale ok 45 - 60 minut .No masakra normalnie A tak juz calkiem na powaznie to tylko zwrocilem na to uwage bo chcialem szybko w nocy wplacic do innej firmy . Pod wzgledme wyplat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio bylem zawiedziony bo z reguly klikam i mam po 1,2 minutach wyplate od nich a oni faktycznie kazali mi czekac cale ok 45 - 60 minut .No masakra normalnie A tak juz calkiem na powaznie to tylko zwrocilem na to uwage bo chcialem szybko w nocy wplacic do innej firmy . Pod wzgledme wyplat  Dokładnie to samo miałem na myśli.Dzięki szybkiej wypłacie przerzuciłem kasę do innej firmy,bo w ofercie live akurat nie mieli tego co chciałem grać live dzisiejszej nocy. Teraz juz mam zakład w toku i czekam.Powinno być dobrze. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale mulą z 1 zakładem, granym na live.
DNB w kosza, mecz skończył się 1,5H temu, a tu dalej nierozliczone. E-mail poszedł, bez reakcji. Dziwne, bo zawsze szybko rozliczają
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
CZY można anulować zlecenie wypłaty??
Zleciłem Wypłate przez Neteller ale zapomniałem podać kodu identyfikatora i nie wiem co z ta wypłatą??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Uwaga tylko w Oddsring [ ad.22betpartners.com] rzadka okazja obejrzenia zakładu dwudrogowego z układem kursów 1,72 - 1,59. Under/Over 2,5 w meczu towarzyskim Copenhaga-Molde. Przekroczony kolejny próg absurdu!
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Maja swoje minusy ,ale wyplata w kilka sekund w sobotnia noc na pewno jest duzym plusem 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Maja swoje minusy ,ale wyplata w kilka sekund w sobotnia noc na pewno jest duzym plusem  no fajnie ,ale przy 17% marzy to niewiele osob stamtad bedzie mialo okazje wyplacac bo ludzie predzej zbankrutuja co mi po szybkich wyplatach skoro kursy kursy maja takie (a zwlaszcza te praktyki obnizania kursu ,ktory chce sie pograc a jednoczesnie nie podwyzszania kursy na przeciwstawna opcje co jest ewenementem u bukow) ,ze wogole nie oplaca sie do nich wplacac
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja jakos lubie ten ich dziwny live i generalnie nie pamietam zeby mi sie trafila taka sytuacja o jakiej piszesz.Oczywiscie gram tam duzo duzo mniej niz w innych firmach
A napisalem to o wyplacie bo mnie ciesza wyplaty w pare sekund .Nie moga mnie cieszyc ? Moga
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja jakos lubie ten ich dziwny live i generalnie nie pamietam zeby mi sie trafila taka sytuacja o jakiej piszesz.Oczywiscie gram tam duzo duzo mniej niz w innych firmach
A napisalem to o wyplacie bo mnie ciesza wyplaty w pare sekund .Nie moga mnie cieszyc ? Moga Ja tam nigdy live nie gralem a takie akcje trafialy mi sie pre-match , zreszta nie tylko mi jak widac po komentarzach. Co do reszty komentarza to sie juz nie wypowiadam bo jeszcze bana zarobie...ale rozumiesz chyba ,ze Twoje opinie (wylacznie pozytywne) na temat niektorych bukow nie mozna brac jako 100% obiektywne ,stad smiesza mnie takie pochlebne opinie na temat takich bukow. eot
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A napisalem to o wyplacie bo mnie ciesza wyplaty w pare sekund .Nie moga mnie cieszyc ? Moga Cieszą ,cieszą,choć też rzadko tam gram.Kiedyś kliknąłem w środku nocy wypłatę równiutko 1000 zł i kasa była za10 sekund.A że kursy i live takie a nie inne? No cóż, chociaż rekompensują to błyskawicznymi wypłatami. Są firmy ,które mają niższa marże,ale z wyplatami lubią zrobić pod górkę
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Twoje opinie (wylacznie pozytywne) na temat niektorych bukow nie mozna brac jako 100% obiektywne Nie obrazaj mnie .Nigdy wiecej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie masz pojecia mez o buku to nie pisz. Co z tego ze marza wysoka jak kazdy normalny typer nie bedzie tam gral pre jak ma wyzsze kursy w innych bukach Przewage taka ma ten buk, ze w niektorych dyscyplinach kompletnie nie ogarniaja i daja takie swiry ze glowa boli... Problem oczywiscie szybki limit, ale co zrobic - kazdy orze jak moze...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mają live który trzeba ręcznie odświeżać - to cholernie irytujące nie da się nic z tym zrobić?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No raczej ciezko cos z tym bedzie zrobic bo generalnie ta cala platforma byla na jakiejs takiej niestandardowej bazie stworzona.Dawniej przy okazji jakiegos problemu wyjasniali mi dlaczego tak jest,ale po prostu juz nie pamietam dokladnego powodu.Przekaze jutro i jak cos bede wiecej wiedzial to napisze
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
było tu ostatnio info o płatnościach paypal czy coś źle kojarzę?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Bylo,ale niestety musieli usunac ta opcje wplat
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
ile leci od nich wypłata na skrill?
wczoraj wieczorem zleciłem dwie i nic,
a ile na konto?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Na konto to nie wiem ,ale na skrill to mam praktycznie zawsze do godziny(czesto sa to minuty).W tym tygodniu wyplacalem i byla po ok 30 minutach
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
a trzeba jakoś weryfikować? nic nie pisali, zleciłem wczoraj i przedwczoraj 3 wypłaty i wszystko stoi "processing"
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Hmm no nie wiem jakiej wielkosci te wyplaty.Generalnie na pewno nie zaszkodzi wyslac dowod + rachunek.Na e-mail [email protected]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|