|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi zawsze imponuje psycha takich ekip ja Oly, cały mecz kaleczą ale jak przychodza ostatnie minuty to kosza trójki seryjnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle że takich wizards sacramento Cleveland to Zielona Góra pykałaby was co? popierdolilo? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi zawsze imponuje psycha takich ekip ja Oly, cały mecz kaleczą ale jak przychodza ostatnie minuty to kosza trójki seryjnie po prostu ich w końcowce ośmieszyli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle że takich wizards sacramento Cleveland to Zielona Góra pykałaby was co? popierdolilo?  mają chłopaki potencjał 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Olympiakos i tak gówno i nędza, dziady Zaczekaj niech przyjdzie do meczów o stawkę. Tu przez 3,5 kwarty znając potencjał Stelmetu totalnie ich olali wierząc że nawet w 2.3 min sa w stanie odrobić kilka punktów. I to zrobili. Klasa Srasa a nie klasa, opisuje co widziałem, przez 3.5kwarty to poziom polskiej PLK, nie przystoi tak dziadowac obroncy pucharu
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
galsta gsm tylko to moze tu pomoc ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w dupe jebany pogoniarzu goń się ! przegrali po walce z 2-krotnym i to pod rzad mistrzem tych rozgrywek a ty bluznisz na nich moze postawiles i zal dupe sciska , a twoja pogoń to nie bedzie nigdy w pucharach grac ! taa... postawilem na Zastal...  lecz sie czlowieku. Twoje obelgi przemilcze, bo to i tak do niczego nie doprowadzi. dla mnie frajerzy roku i koniec  ale walczyli pieknie, to prawda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi zawsze imponuje psycha takich ekip ja Oly, cały mecz kaleczą ale jak przychodza ostatnie minuty to kosza trójki seryjnie po prostu ich w końcowce ośmieszyli oszmieszyli  gdyby nie dziwne gwizdki w koncowce , brak faulu na walkerze przy rzucie i w tej samej akcji pilka dla Oly przy ewidentnym wybicie przez Oly bylo by inaczej ale coz zycie jest zycie jeszcze namieszamy w tych rozgrywkach  i nie jeden z was straci kase 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale sędziowie wydymali Zielonych w końcówce najpierw powinna być piłka dla Zastali, a później dodali czas i z 0.9 zrobiło się 1.6 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Olympiakos i tak gówno i nędza, dziady Zaczekaj niech przyjdzie do meczów o stawkę. Tu przez 3,5 kwarty znając potencjał Stelmetu totalnie ich olali wierząc że nawet w 2.3 min sa w stanie odrobić kilka punktów. I to zrobili. Klasa Srasa a nie klasa, opisuje co widziałem, przez 3.5kwarty to poziom polskiej PLK, nie przystoi tak dziadowac obroncy pucharu a co mieli się spinać na jakiś leszczy, takie mecze ja ten do dla Oly kara jest  Bawili się z nimi 3,5 kwarty a potem pokazali jaka jest różnica pomiędzy mężczyznami a chłopacami....
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
mi zawsze imponuje psycha takich ekip ja Oly, cały mecz kaleczą ale jak przychodza ostatnie minuty to kosza trójki seryjnie po prostu ich w końcowce ośmieszyli oszmieszyli  gdyby nie dziwne gwizdki w koncowce , brak faulu na walkerze przy rzucie i w tej samej akcji pilka dla Oly przy ewidentnym wybicie przez Oly bylo by inaczej ale coz zycie jest zycie jeszcze namieszamy w tych rozgrywkach  i nie jeden z was straci kase  przez 3.5kwarty to Stelmet ich osmieszał, zjebana koncówka i przegrany mecz, bywa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi zawsze imponuje psycha takich ekip ja Oly, cały mecz kaleczą ale jak przychodza ostatnie minuty to kosza trójki seryjnie po prostu ich w końcowce ośmieszyli oszmieszyli  gdyby nie dziwne gwizdki w koncowce , brak faulu na walkerze przy rzucie i w tej samej akcji pilka dla Oly przy ewidentnym wybicie przez Oly bylo by inaczej ale coz zycie jest zycie jeszcze namieszamy w tych rozgrywkach  i nie jeden z was straci kase  namieszacie prosze Cie, może wygracie u siebie z Malagą fartem a reszta w łeb będzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi zawsze imponuje psycha takich ekip ja Oly, cały mecz kaleczą ale jak przychodza ostatnie minuty to kosza trójki seryjnie po prostu ich w końcowce ośmieszyli oszmieszyli  gdyby nie dziwne gwizdki w koncowce , brak faulu na walkerze przy rzucie i w tej samej akcji pilka dla Oly przy ewidentnym wybicie przez Oly bylo by inaczej ale coz zycie jest zycie jeszcze namieszamy w tych rozgrywkach  i nie jeden z was straci kase  namieszacie prosze Cie, może wygracie u siebie z Malagą fartem a reszta w łeb będzie  pozyjemy zobaczymy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mi zawsze imponuje psycha takich ekip ja Oly, cały mecz kaleczą ale jak przychodza ostatnie minuty to kosza trójki seryjnie to właśnie odróżnia mistrzów od tych którzy nigdy nimi nie będą - w każdym sporcie zresztą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie nie zdziwi jak Zastal wygra w Monachium od kilku meczy widać w ich grze wyraźny progres
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@1.85 na kopaczy  Zwałka chyba ich zmobilizował na osłabionych Słowaków..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
galata sie zaraz posypie po pierwsze maja hujnie na lawce a po drugie uve zaksiegowal 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
galata sie zaraz posypie po pierwsze maja hujnie na lawce a po drugie uve zaksiegowal  po 1k juz bylo pewne ze wygraja niemcy przeszli obok meczu dzis ...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
skad kurwa te setne sekundy dodane dla grekow z dupy chyba
|
|