Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 18 1 2 10 11 12 13 14 17 18
N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Widac zadna tajemnica nie byla tongue

Podziękował! Tom

Niech ci sie w kornerach wynagrodzi! piwo

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Kurwa Napo to chyba jednak nie od Napoleona, prędzej od napletka patrząc na Twoje posty.

Podałem statystyki, po czym spytałeś (ok 1000 razy, dziwne, że nie dotarłeś do mojego numeru telefonu i nie napisałeś esa o 3 w nocy) o linka. Odpisałem grzecznie, że nie mam takowego, natomiast podałem namiary na osobę, która je upubliczniła i która w mojej opinii jest osobą godną zaufania.

Ktoś podał Ci 85%? Zajebiście, ale chuj mnie to obchodzi, nikt Ci nie każe wierzyć w te dane. Skoro moje są nieprawdiłowe to mi to udowodnij - wtedy posypię głowę popiołem i przykucnę w kącie.

Pajac

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
laugh laugh laugh

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
O o o o... U u u u... Normalnie skandal! To jest trywialne! Jestem zniesmaczony twoim zachowaniem! Nie spodziewałem sie po tobie takich sformułowań smile

Ale cóż mniejsza z tym...

Pzd

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline

Moja rada odnośnie co poniektórych piszących "dewotów" bo inaczej ich nazwac nie mozna niestety, nie czytajcie co poniektórych bowiem oni majacza i sami nie wiedza co. Osoby to czytają i niosa ferment ich zółci dalej...

- A co do Ludo to sytuacja wyglądała tak...

moja żona miała za moment rodzić, 19 listopada przyszedł na świat mój syn [pilka-nozna.przegladsportowy.pl]

- Wiec ta cała otoczka na jego osobe to jest poprostu szczyt... ba powinien sprawe zalozyc i wreszcie by jakis porzadek sie moze zrobił z co poniektórymi " dewotami" (Swoja dorga kiedys Perkis chcial sprawe zakladac, ale do niczego nie doszło, ale to chyba Tomaszewskiemu - mniejsza z tym)

- A co do tych co nie chcieli grac w kadrze warto sobie luknac

http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/Oni-tez-odmowili-gry-dla-Polski-,galeria,1,2563,291.html

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
I ta zaraza sie rozpowszechnia w kraju - Pozerstwo pierdolone w kazdym zakatku... - A najbardziej mnie qurwia te dewociałe-pozerstwo w muzyce, filmach itp. Gdzie wiekszosci tych produkcji jest po prostu (Nie warta poświecenia nawet chwili) i pozdrawiam przy okazji te uklejki aplauz papa puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zabolaly go slowa bonka? laugh

mnie(i pare mln innych ludzi) boli to, ze chlop, ktory od 2009 ma polski paszport i rzekomo chce dla nas grac, nie zna chocby podstaw jezyka polskiego - jak pomysle, ze niektore zagraniczne fusy z naszej ligi znaja podstawy jezyka po paru miesiacach pobytu w kraju to mnie skreca

niestety prawda jest taka, ze z obraniaka taki polak jak ze mnie francuz

ja bym raz na zawsze go skreslil, obrazalskiej farbowanej primadonny nam nie trzeba

wole patrzec na zabijake pazdana niz kmiotka, ktory przyjezdza z wielkiego bordo na kadre, odrobic panszczyzne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bitnap
zabolaly go slowa bonka? laugh

mnie(i pare mln innych ludzi) boli to, ze chlop, ktory od 2009 ma polski paszport i rzekomo chce dla nas grac, nie zna chocby podstaw jezyka polskiego - jak pomysle, ze niektore zagraniczne fusy z naszej ligi znaja podstawy jezyka po paru miesiacach pobytu w kraju to mnie skreca

niestety prawda jest taka, ze z obraniaka taki polak jak ze mnie francuz

ja bym raz na zawsze go skreslil, obrazalskiej farbowanej primadonny nam nie trzeba

wole patrzec na zabijake ale polska pazdana niz farbowanego kmiotka, ktory przyjezdza z wielkiego bordo na kadre, odrobic panszczyzne(gra jak ostatnia mameja a obwinia wszystkich dookola tylko nie siebie)

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Wiesz to co oficjalnie jest podane to jedno, a to co nie to drugie... A gdzie lezy prawda to ujjj wi tego z mediów raczej sie nie dowiemy, ale mniejsza z tym

- Co do ligowców, to podejrzewam wykrystalizuje sie mniej wiecej kto z naszej ligi bedzie grał po zgrupowaniu w ZEA - Na kolejne zgrupowanie i spotkanie z Rosja bedzie okazja dania szansy np. Beniszowi, Ludo, Polańskiemu... Wielu mowi ze i tak Nawałka bedzie grał zdecydowana większością co poprzednicy - A ja bym taki nie był przekonany do tej tezy, bowiem graczy z naszej ligi bym nie skreślał, co poniektórzy moga w nowej kadrze naprawde namieszać na plus hmm

a.k.a. "Vacinho"
a.k.a. "Vacinho"
Obraniak ? Temu panu już dawno trzeba było podziękować. Jednak sam pierwszy zabrał kitę i odszedł. bitnap ma rację. Taki z niego Polak jak z nas Francuzi czy Niemcy. Myślał, że na Euro u Franka się wypromuje. Innego powodu jego obecności w kadrze, ni ch**a nie widziałem.

T
old hand
old hand
T Offline
Jacek Ziober :

"Sprawa Obraniaka ma głębsze podłoże. Nie został on zaakceptowany przez część drużyny, przez grupkę, która chciałaby zarządzać. To oni wypchnęli Obraniaka. Kilku panów, którzy chcieliby przejąć kadrę."

zrodlo [ofensywni.przegladsportowy.pl]

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Ja kiedys wysnułem taka teze, ze on nie moze grac razem z Blaszczykowskim razem w skladzie. Bowiem cos miedzy nimi nie funkcjonowało na boisku, nie mogli sie zgrac jeden tak chcial zagrac, drugi inny pomysł na dana akcje miał i wychodziło jak wychodziło... Czyli czesto klapa (Moze teraz bylo by inaczej, nie wiem)

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
zreszta co to za kapitan z 'kontrolera' skoro jechal obraniaka bodajze po meczu z czarnogora do dziennikarzy, to pizda nie kapitan puke

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by Experto
zreszta co to za kapitan z 'kontrolera' skoro jechal obraniaka bodajze po meczu z czarnogora do dziennikarzy, to pizda nie kapitan puke

zgadza sie jak juz zmieniamy trenera,chcemy zmienic wizerunek ,styl gry i tak dalej to kapitana tez bo cały szacunek do Kuby ale czlowiek odrobine myslacy po takich babolach sam powinien zrezygnowac z opaski

a.k.a. "Vacinho"
a.k.a. "Vacinho"
Jakimi cechami, różni się obecny kapitan kadry od pozostałych zawodników ? Dla mnie jedynie tym, że ma na ręce opaskę kapitańską podczas meczów. Z tym kapitanem przegraliśmy Euro 2012, z nim także daliśmy centralnie dupy w eliminacjach mundialowych. Trzeba wszystko zmienić. Niestety pozostałości poprzedników Nawałki, nadal są w tym zespole.
Takie moje przemyślenie... Zastanawiam się czasami, czy Nawałka wytrzyma do końca swojego kontraktu. Zakładając brak poprawy w grze jego podopiecznych, pasmo porażek itd. sam pójdzie do Zibiego i podziękuje za prace. Chyba, że jego umowa stanowi inaczej.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Jeszcze nie widzialem zeby ktos zrezygnowal sam z 80 kola msc

z pracy lzejszej niz sen .

a.k.a. "Vacinho"
a.k.a. "Vacinho"
hmm

W sumie masz racje. Fornalik po tych eliminacjach i wygranych z San Marino, nadal widział siebie w roli selekcjonera. Źle to wszystko wygląda. Wyników brak, ogromne pieniądze wyrzucane w błoto. Długo jeszcze nie będziemy się liczyć w Europie, na świecie tym bardziej.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
tylko Kung Fu Pazdan na el capitano boks

Porucznik
Porucznik
Każdy chciałby zmian, wyników i kij wie jeszcze czego.
Każdy liczył, że wiele zmieni się jak Boniek zostanie preziem.
Czy się zmieniło? Tak, nie jesteśmy ośmieszani przez pana L. na świecie. To chyba największy plus.
Patrząc na lokalne działania to nie wiem jak u was ale u mnie bez zmian, takie samo gówno, może nawet bardziej śmierdzące.
Boniek poszedł po bandzie dając Nawałkę, mógł załatwić jakiegoś magika.
Spodziewałem się więcej po władzach, lecz po wyborze szybko było jasne że zmieni się niewiele.
Podobnie jak z kadrą, tutaj to już nawet komentować się nie chce.

Co do Ludo - chciał tylko na Euro coś ugrać, zyskać. Nie wyszło to wystawił poślady i tyle. Jak czytam Tomaszewskiego, że trzeba mu ładnie podziękować to nie wiem czy śmiać się czy płakać, czy mówi poważnie czy sobie żarty w najlepsze struga.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Najniżej w historii laugh
[Linked Image]

Strona 12 z 18 1 2 10 11 12 13 14 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, burbon, betowiec, forty, kamel, Sensei), 1,331 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,181
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025