Najbardziej się raz "poirytowałem" w meczu piłki nożnej, w bet365 miałem jakiś wysoki over rożnych za dużą stawkę.
Sędzia doliczył 3 minuty, brakuje mi jednego rożnego. W doliczonym czasie, 92:45' radość, jest rzut rożny, a sędzia ch.. zakończył mecz, nie pozwolił na rozegranie rożnego, kupon przegrany
a ze 3 takie sytuacje miałem, że rożny był a gwizdek kończy mecz ......dramat
pare lat temu zadko gralem na live. Ugralem ladny kapital w pare dni. Majac 5k na gb robie wyplate 700 zostawiam reszte. Bylo juz kolo polnocy i mialem isc spac ale patrze tenis i gra serenka ze schnyder. Stan 1 seta 2_3 dla kudlatej. Kurs na over 8.5 1set 1.07 a ja gram all in . A ta szmata serenka wtapia podanie na przewagi 2.4 pozniej do zera 2.5 i znow swoje do 15 i mamy 2.6 . Nartepny set wygrywa 6.1 nie nawidze jej za ten numer
No wyjebalo by mi korki gdyby to na mnie padlo ....duzo miales do wyjecia ?
Nie pamiętam dokładnie ile było do wyjęcia, ale coś około podwójnej średniej krajowej. Oj długo nie mogłem się po tym zdarzeniu pozbierać. Zresztą od tamtego meczu do dzisiaj postawiłem za kasę może ze 100 zakładów A teraz w ogóle już nie gram - uraz do końca życia
Ja teraz powrocilem do under/over 1,5 bramki i nawet daje rade.....gram 2-3 mecze tak na kurs 1,7-1,8 za 100 czasami za 150 i "ciulam" grosik do grosika ale zdaje sobie sprawe ze kiedys skonczy sie dobra passa........najgorsze jest jak pierwsza bramka padnie do 10 minuty a pozniej wynik zostaje....mialem tak kilka razy dawniej :):)
pamietam kiedys na tobecie mozna bylo stawiac lige zenska w pilke nozna. wszystkie mecze mialy byc o tej samej godzinie, ale jakos na dwa dni przed jeden mecz zostal przelozony na godzine wczesniej. oczywiscie tobet o tym nie wiedzial. wiec w przerwie mecz, jak jeszcze mozna bylo stawiac niby przed meczem na tobecie, zadzwonilem do kierownika druzyny (numer znalazlem na stronie klubu) i sie zapytalem o wynik. postawilem zaklad, mecz sie skonczyl planowanym (w przerwie) wynikiem, tobet zaklad zaliczyl i wszystko bylo ok
norma w koszu, pozostaje przywyknac. raz w ta raz we wta, choc na oko czesciej to oni ciebie, a przynajmniej losty bardziej sie pamieta.
jeszcze swieze: Tsmokі Minsk - Khimky M 1 +9.5
remis po 3q. akurat przyszedlem na 4q, to odpalilem b365. no i oczywiscie zaczal sie odplyw(pewnie wlasnie dlatego , ze sie zainteresowalem): 0-5, 2-14. w ostatniej minucie szmoki 2x miss wolne. kimki 2 albo 3 razy strata czy miss to te kmioty nie skorzystaly ni razu i ft -11.
a tego to kurwa niezapomne dlugo
10 sty MACCABI TEL-AVIV vs FENERBAHCE ULKER U154 under
Code
By Quarter 1 2 3
Maccabi Electra Tel Aviv 23 13 17
Fenerbahce Ulker Istanbul 21 15 12
po 3q poksiegowane piec razy w koncu 53pkt zapasu, a tu kierwa zaszumialo, zahuczalo, kurz opadl... nasypali 63pkt
jeszcze cos mi majaczy sprzed paru lat u gebelsow - Bonn z Brose chyba, szokujacy mnie under, bo z setki panowie nie wyszli.
pare lat temu zadko gralem na live. Ugralem ladny kapital w pare dni. Majac 5k na gb robie wyplate 700 zostawiam reszte. Bylo juz kolo polnocy i mialem isc spac ale patrze tenis i gra serenka ze schnyder. Stan 1 seta 2_3 dla kudlatej. Kurs na over 8.5 1set 1.07 a ja gram all in . A ta szmata serenka wtapia podanie na przewagi 2.4 pozniej do zera 2.5 i znow swoje do 15 i mamy 2.6 . Nartepny set wygrywa 6.1 nie nawidze jej za ten numer
No wyjebalo by mi korki gdyby to na mnie padlo ....duzo miales do wyjecia ?
Nie pamiętam dokładnie ile było do wyjęcia, ale coś około podwójnej średniej krajowej. Oj długo nie mogłem się po tym zdarzeniu pozbierać. Zresztą od tamtego meczu do dzisiaj postawiłem za kasę może ze 100 zakładów A teraz w ogóle już nie gram - uraz do końca życia
w chuj tego było, np. z jakieś 2-3 lata temu we włoskiej miałem under i nie mgli rzucić 60 kilka punktów w ostatniej to oczywiście napierdalali w ten kosz ile wlezie i rzucili spokojnie
ostatnio u Koreanek bet pokazuje, że koniec meczu, więc zgarniam zaległe 1.01 czy 1.02 a się okazuje, że grają dalej i kilka stów w plecy
u Japońców w piłkę miałem under i nie mogli w ost. 10 minutach 4 strzelić to oczywiście strzelili i mogli nawet więcej co ciekawe, bo akcje 100% mieli xD
Clijsters po 1.01 na live do dziś pamiętam
normalne wtopy mnie nie bolą, bolą tylko te po świetnych kursach typu 1.01 xD
po pijaku też ze 2 razy nie trafiłem sobie w to co trzeba i np. zamiast over wziąłem parzyste w kosza i wtopa
to ja kiedys mialem lepsza akcje na live, dalem za 5 zeta mecz ale pomyliły mi się stroje (postawilem nie na tych co chciałem) potem ci na których nie chciałem postawić wbili dwa gole i prawie wygrali mecz ale jakiś debil wbiegł na boisko i anulowali zakład