|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prostejov one more 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczysz na MS jak znow wjeb beda wyrywac  mnie to pierdoli ja swoje zarobie Dobra czas sie przeniesc do Niemiec Prostejov  Ale ty mowisz o zbyt wygorowanych oczekiwaniach. Mamy w Polsce za duze parcie na wynik - zwlagszcza po wygraniu LS - i pozniej spadamy, bo przegrywamy z druzynami, ktore sa na podobnym poziomie co my. Uwazam, ze sie mylisz. A jak do kadry wroci Wlazly i sypal bedzie Drzyzga to jestesmy w stanie zdobyc medal na MS u siebie. Zaduzo ogladam tego sportu zeby w takie cos  Rosja , Brazylia ... Wlochy te zespoly nam odjechaly niesamowicie do tego Frnacja , Bulgarzy , IRAN , USA moze Argentyna (choc ich akurat nie szanuje) , cwierfinal to szczyt marzen , ale ja nie o tym mialem  dupiatym czeszkom z Prostejowa przybic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale napisalem dobra teraz VOLERO jazda z ogorami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ciekawe czy volero znowu zniszczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rambo jedziesz po szybkie 3:0  pefka na tvp 1 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zobaczysz na MS jak znow wjeb beda wyrywac  mnie to pierdoli ja swoje zarobie Dobra czas sie przeniesc do Niemiec Prostejov  Ale ty mowisz o zbyt wygorowanych oczekiwaniach. Mamy w Polsce za duze parcie na wynik - zwlagszcza po wygraniu LS - i pozniej spadamy, bo przegrywamy z druzynami, ktore sa na podobnym poziomie co my. Uwazam, ze sie mylisz. A jak do kadry wroci Wlazly i sypal bedzie Drzyzga to jestesmy w stanie zdobyc medal na MS u siebie. Zaduzo ogladam tego sportu zeby w takie cos  Rosja , Brazylia ... Wlochy te zespoly nam odjechaly niesamowicie do tego Frnacja , Bulgarzy , IRAN , USA moze Argentyna (choc ich akurat nie szanuje) , cwierfinal to szczyt marzen , ale ja nie o tym mialem  dupiatym czeszkom z Prostejowa przybic  A ja myślę , że z głową Antigi mamy szanse na medal. W przyjęciu Kurek i ten drugi (może winiar lub jakiś inny przyjmujący) atak wlazły. Dobry rozgrywający. Może stefan namówi Pawła. Na przyjęciu igła i myślę , że sprawa medalów nie jest taka rozstrzygnięta. Rosjanie ze składem z ME nie są w stanie grać tak dobrze jak wcześniej. O brazyli nie mam zdania... Włosi z tym skłądem obecnie też są spokojnie do ogrania. Tyle , że u nas muszą zająć pozycje nie przypadkowi zawodnicy jak jarosz czy bociek... Z atakiem wlazły , kurek i winiar z dobrym rozgrywającym i przyjmującym (nie zatorskim a igłą ) nasz zespół stać na dobry wynik.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten znow zaczal z Thompson chyba chce zebym mogl po 1 secie dojebac .....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze co ze Rosja my mamy walczyc ? chyba kruwa z kadra C prosze Was przestancie bo meczu nie moge ogladac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
volero narazie wszystko w aut a dąbrowa bez przyjęcia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na moje to Volero wszystko w blok 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ze co ze Rosja my mamy walczyc ? chyba kruwa z kadra C prosze Was przestancie bo meczu nie moge ogladac  Widziałeś skład z ME w grze ? Kto tam jest taki wielki ? Robiący cyrk spiridonov czy może iliykin ? Sivożelec ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze co ze Rosja my mamy walczyc ? chyba kruwa z kadra C prosze Was przestancie bo meczu nie moge ogladac  Widziałeś skład z ME w grze ? Kto tam jest taki wielki ? Robiący cyrk spiridonov czy może iliykin ? Sivożelec ? lol ty serio?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie nie widzialem  masz racje slabizna widze ze nie mamy o czym mowic  Prostejki co robia ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co ogladam jakis mecz Dabrowy to Sasa nie moze nic skonczyc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze co ze Rosja my mamy walczyc ? chyba kruwa z kadra C prosze Was przestancie bo meczu nie moge ogladac  Widziałeś skład z ME w grze ? Kto tam jest taki wielki ? Robiący cyrk spiridonov czy może iliykin ? Sivożelec ? lol ty serio? poszedl klasycznie , daj mu spokoj im wiecej takich ludzi tym lepiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze co ze Rosja my mamy walczyc ? chyba kruwa z kadra C prosze Was przestancie bo meczu nie moge ogladac  Widziałeś skład z ME w grze ? Kto tam jest taki wielki ? Robiący cyrk spiridonov czy może iliykin ? Sivożelec ? Chcialbym zauwazyc, ze sie blaznisz wiec lepiej skoncz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Volero lekko przyspiesza 
|
|