|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nowe tzn kiedy utworzone? moje sprzed 2 miesięcy i śmiga na skrillu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Już dopytałem. Pierwsza wpłata i wypłata musi być na konto bankowe. Potem aktywują możliwość wpłaty Skrillem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyplaty na konto bankowe z unibetu ostatnio docieraja bardzo szybko.
Wczoraj wyplata zlecona o 22:30 dotarla dzis o 17.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam.Bardzo szybko wypłacają,mnie ostatnio też wypłacili nawet w ten sam dzień w ostatniej sesji księgowania ,bo wypłatę zleciłem już po 2 w nocy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tylko ze strasznie sie pierd... z wypłatami na mb wczoraj zelcone o 14 i dopiero dzisiaj o 9 na koncie juz drugi raz z rzedu takie powolniactwo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
tak tylko ze strasznie sie pierd... z wypłatami na mb wczoraj zelcone o 14 i dopiero dzisiaj o 9 na koncie juz drugi raz z rzedu takie powolniactwo Według zasad Unibetu: "Wypłata na skrill do 48-godzin" Ja bym na ich miejscu wypłacał Tobie w 47godzinie i 55 minucie 
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
fusy jedne w maroku wydad casablanka-far zaklad na goscie strzela przez dwie godziny po meczu wisial jako przegrany,poprawili ale typ na over 2.5 gola wmeczu dalej przegrany a nawiazanie z nimi kontaktu droga przez meke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czego ty się spodziewasz w niedziele? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tylko ze strasznie sie pierd... z wypłatami na mb wczoraj zelcone o 14 i dopiero dzisiaj o 9 na koncie juz drugi raz z rzedu takie powolniactwo Według zasad Unibetu: "Wypłata na skrill do 48-godzin" Ja bym na ich miejscu wypłacał Tobie w 47godzinie i 55 minucie  Dzisiejszego poranka po zakończonym meczu AHL zleciłem wypłatę na Neteller o godz 4.21.O 8.35 otrzymałem maila,że kasa czeka już na moim rachunku w Neteller. Brawo!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Unibet coraz lepszy... Mój tym na Randall WIN rozliczyli jako przegrany, no kuuurwa. Już napisałem do supportu, że chyba sobie kpiny urządzają. Randall nie było na starcie! 40 minut (po raz drugi) oczekiwania na dzial rozliczeń i przepadła mi najpierw TdS a teraz pre-match w Premier League cała kolejka  Unibet
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Unibet coraz lepszy... Mój tym na Randall WIN rozliczyli jako przegrany, no kuuurwa. Już napisałem do supportu, że chyba sobie kpiny urządzają. Randall nie było na starcie! 40 minut (po raz drugi) oczekiwania na dzial rozliczeń i przepadła mi najpierw TdS a teraz pre-match w Premier League cała kolejka  Unibet TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD TYCH OSZUSTÓW!!!!!!! Kurwy nie chcą mi kasy zwrócić. No jebane skurwysyny! Jak się zawodnik wycofa, to chuj ci w dupę graczu! Ale jak się Schliri wycofał, to zrobili mi zwrot kurwy jebane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no co Ty dajesz ? Nie chca zrobic zwrotu za ta Randall ? I jak Schlieri zszedl z wlasnego wyboru to byl zwrot ? Przeciez to sie nadaje do kryminału  Najgorsze, że oni są nie do ruszenia 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Randall nie było nawet na liście startowej. Ja rozumiem, że ktoś się wycofa w trakcie, no spoko, mój ból, ale ona centralnie nie była zgłoszona do zawodów. Unibet listę startową wziął sobie z rankingu i tyle.
UNIBET TO ZŁODZIEJE! OSTRZEGAM LOJALNIE WSZYSTKICH GRACZY!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ten punkt Regulaminu Unibet mowi wszystko... 16.4 Unibet zastrzega sobie każdorazowo prawo do rozwiązywania wszelkich sporów według własnego uznania zgodnie z zasadami uczciwości i sprawiedliwości... Moga robic co chca 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Randall nie było nawet na liście startowej. Ja rozumiem, że ktoś się wycofa w trakcie, no spoko, mój ból, ale ona centralnie nie była zgłoszona do zawodów. Unibet listę startową wziął sobie z rankingu i tyle.
UNIBET TO ZŁODZIEJE! OSTRZEGAM LOJALNIE WSZYSTKICH GRACZY!
5.11.11 W przypadku zakładów na „Zwycięzcę” („Outright”) lub „Miejsce”, jeśli uczestnicy nie biorą udziału w wydarzeniu lub wycofają się z niego (przed jego rozpoczęciem lub w trakcie), stawki nie będą zwracane, o ile nie określono inaczej. Unibet zastrzega sobie wyłączne prawo do zastosowania do każdego turnieju 4 zasady Tattersalla, która została wyjaśniona w punkcie <7.1>. Informacja o tym zostanie zamieszczona w ofercie i/lub zasadach obejmujących konkretną dyscyplinę. czyli maja racje(niestety)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No proszę. Krzyku narobione a nawet regulamin nie sprawdzony...
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
no tego to sie nie spodziewalem,logiczne jest ze jak ktos nie startuje to nie moze wygrac wiec stawki powinny byc zwrocone. Co innego jak wycofa sie w trakcie rywalizacji. robia co chca tylko co jakis czss trzeba akceptowac nowe zmiany w regulaminie....szkoda ze e wiekszosci sie tego nie czyta
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
no tego to sie nie spodziewalem,logiczne jest ze jak ktos nie startuje to nie moze wygrac wiec stawki powinny byc zwrocone.Co innego jak wycofa sie w trakcie rywalizacji. robia co chca tylko co jakis czss trzeba akceptowac nowe zmiany w regulaminie....szkoda ze e wiekszosci sie tego nie czyta to akurat jest całkiem normalne tylko trzeba czytać rules. w Betfair dla przykładu jest tak samo choćby w tenisie : zagrasz dziś, że Federer wygra Wimbledon a On nie wystartuje ale zakład jest ważny bo jest adnotacja All bets stand run or not .
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no tego to sie nie spodziewalem,logiczne jest ze jak ktos nie startuje to nie moze wygrac wiec stawki powinny byc zwrocone. Co innego jak wycofa sie w trakcie rywalizacji. robia co chca tylko co jakis czss trzeba akceptowac nowe zmiany w regulaminie....szkoda ze e wiekszosci sie tego nie czyta Tak samo jest w piłce nożnej tenisie czy koszu. Ronaldo strzeli bramkę, James zapoda triple-double, Federer będzie miał X asów w całym turnieju. To że gwiazda nagle nabawiła się grypy żołądkowej, potknęła się o własną sznurówkę wchodząc na parkiet, wycofuje się z turnieju, bo załamała duży palec u nogi pod prysznicem po meczu pierwszej rundy - kto w to będzie wnikał. Są te asy, gole, triple-double, albo ich nie ma.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
w ogole zaklady dlugfoterminowe to glupota nie sadzicie? obok czynnika sportowego dochodzi jeszcze niepewnosc istnienia buka i oczywiscie bezodsetkowe mrozenie pieniedzy no i nigdy nie wchodza 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|