Oryginalnie wysłał pier73:
[qb]Moj temat zakladalem 3.06. Dzisiaj jest 28.06 i oczywiscie konto mam dalej zablokowane. Poslalem tym zlodziejom wszystko co chcieli, skan dokumentow,skany karty, a takze specjalne poswiadczenie wystwaione przez bank ze ja jestem posiadaczem takiej a takiej karty VISA. Wszystko na nic, dzis odpisali ze beda sie kontaktowac z moim bankiem w celu zweryfikowania danych. Wiec sie pytam po ch.j chceili ode mnie tyle papierow skoro teraz i tak to musza weryfikowac. Poza tym wiadomo ze w leca w ch..ja bo zaden bank nie udzieli im takich informacji. Nie ma chyba rady i trzeba isc do prawnika zeby doradzic jak wyciagnac kase bo na pewno nie puszcze im plazem 1000 USD, nawet jakby koszty procesu wyniosly mnie 3 razy tyle to wyciagne ta kase, a koszt pokrywa przegrany a na pewno bedzie nim Hill.
LUDZIE NIE GRAJCIE U TYCH ZLODZIEI.[/qb]
Żal mi się robi jak czytam takie wypowiedzi jak Twoje. Skoro nauczyłeś się obracać większą gotówką, naucz się również wykręcić numer do Anglii i zamienić parę słów z operatorem, po 3-5 minutach, czyli weryfikacji, będziesz miał odblokowane konto. Ja dzwoniłem kilkakrotnie do Hilla w ostatnich dwóch miesiącach i jakoś mi telefony działały.
Z tego co wiem, Hill przeżywa małą reorganizację wewnątrz firmy, np. został wyłączony na jakiś czas livehelp, również obsługa via e-mail pozostawia trochę do życzenia. Wg zapewnień tej firmy, reorganizacja obsługi klienta zakończy się niebawem i wszystko wróci do normy.