|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak na potentata krajowego, ktory ma rzadzic przez najblizsze lata w naszej lidze, wynik 30% porazek z meczow tylko ligowych (ogolem to pewnie bedzie z polowa) to niezly wynik. no i beda mieli tyle samo porazek co kluby z dolnej czesci tabeli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogląda ktoś Lechie? Według statystyk można powiedzieć, że "miażdżą" a jak jest naprawdę? Warto uderzyć over 1,5 gola Lechii? mozna grac chociaz jak znam urbana to bedzie zadowolony z 0-1 Ktory to juz mecz bedzie na taktyke zero z przodu? 4?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może Legia odpuszcza mecz ligowy na rzecz LE 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ok. Czekam Triumf na Twoje typy przed meczami Ekstraklasy. Wrzucam co tydzien na qc, mysle ze ok90% poprawnych. To sorry że przeoczyłem. A typy na Ekstraklasę śledzę. W nocy wychodzę w morzę to mnie jutro nie będzie. Jak jutro w Krakowie typ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie czy Lechia będzie chciała atakować. Na chwilę obecną mają 3 pkt i to wystarczy. Chwilkę poczekam i może coś mnie oświeci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może Legia odpuszcza mecz ligowy na rzecz LE  Urban to genialny taktyk, może już coś ustawia na Cypryjskich młodzików i głębokie rezerwy Apollonu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może Legia odpuszcza mecz ligowy na rzecz LE  Urban to genialny taktyk, może już coś ustawia na Cypryjskich młodzików i głębokie rezerwy Apollonu... a to pewne, że Apollon ma grać rezerwami ?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Biszop w cudzym oku dostrzega Urbana, a we własnym Rumaka nie widzi nie kłam:P uważam że Rumak jest pierwszy do zwolnieniaw całej plejadzie "trenerów" w naszej lidze, O Urbanie zawsze miałęm dobre zdanie, mało kto mu pamięta ale to jego warunek ze stworzeniem porządnej akademii przy pierwszym kontrakcie z Legią, i to teraz procentuje. z tym trudno polemizować, co tam więcej się dzieje, nie wiem ale coś musi być więcej. Nie to żebym go tłumaczył bo jesien w wykonaniu Mojej Legii mi sie nie podoba. Ale nie pamietam zeby jakis zespół miał tyle problemów z kontuzjami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok. Czekam Triumf na Twoje typy przed meczami Ekstraklasy. Wrzucam co tydzien na qc, mysle ze ok90% poprawnych. To sorry że przeoczyłem. A typy na Ekstraklasę śledzę. W nocy wychodzę w morzę to mnie jutro nie będzie. Jak jutro w Krakowie typ? Nie gram tego, aczkolwiek ostatnio brak bts Cracovia miala wlasnie w Lubinie, w ramach ciekawostki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może Legia odpuszcza mecz ligowy na rzecz LE  Urban to genialny taktyk, może już coś ustawia na Cypryjskich młodzików i głębokie rezerwy Apollonu... a to pewne, że Apollon ma grać rezerwami ? tak pewne jak dzisiejsza wygrana Legii
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Legia przyhandlowala po dobrymb kursie i za 3 punkty. Teraz rewanz;)).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może Legia odpuszcza mecz ligowy na rzecz LE  Urban to genialny taktyk, może już coś ustawia na Cypryjskich młodzików i głębokie rezerwy Apollonu... a to pewne, że Apollon ma grać rezerwami ? Przed meczem z Trabzonem postanowili ze UEFA juz odpuszcza, pokazali sie w Europie w meczu z Lazio i Legią i chcą skupić się na lidzę by za rok pojechać dalej i grać w LM. Nie sądzę by zmienili zdanie, jak i kibice wiedzą że wtopa z Legią jest do uznania by w lidze znowu dobrze szło bo w weekend wtopa z Salamisem.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ok. Czekam Triumf na Twoje typy przed meczami Ekstraklasy. Wrzucam co tydzien na qc, mysle ze ok90% poprawnych. To sorry że przeoczyłem. A typy na Ekstraklasę śledzę. W nocy wychodzę w morzę to mnie jutro nie będzie. Jak jutro w Krakowie typ? Nie gram tego, aczkolwiek ostatnio brak bts Cracovia miala wlasnie w Lubinie, w ramach ciekawostki. Jeżeli brak bts to chyba w strone Cracovii. Acz kolwiek wydaje mi sie że gwiazdki z Zagłębia nie bedą miały co szukać w Krakowie. Pomóc może im chyba tylko murawa tak jak w Poznaniu lub Gdańsku. Co przy technicznej piłce Craxy będzie dla nich plusem. Piłkarskich argumentów po ich stronie nie widzę.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biszop w cudzym oku dostrzega Urbana, a we własnym Rumaka nie widzi nie kłam:P uważam że Rumak jest pierwszy do zwolnieniaw całej plejadzie "trenerów" w naszej lidze, O Urbanie zawsze miałęm dobre zdanie, mało kto mu pamięta ale to jego warunek ze stworzeniem porządnej akademii przy pierwszym kontrakcie z Legią, i to teraz procentuje. z tym trudno polemizować, co tam więcej się dzieje, nie wiem ale coś musi być więcej. Nie to żebym go tłumaczył bo jesien w wykonaniu Mojej Legii mi sie nie podoba. Ale nie pamietam zeby jakis zespół miał tyle problemów z kontuzjami. możliwe, naprawdę nie wiem, tylko zastanawia mnie co się dzieje, bo winę zrzucić na jednego łatwo, przed fazą gupową uważałem, że Legia się rozpędzi, może cudów nie będzie bo i nie ma z czego, ale że odwiną taką padlinę się nie spodziewałem, pamiętam z poprzednich pucharów jak grali w Moskwie, z taką chęcią do gry i z zaangażowaniem, bez liczenia kombinowania, na pełnej kurwie, nie patrząc czy w plecy czy nie tylko do przodu, powiem szczerze, że byłem pewien, że w tej edycji będą grali tak samo, nie wiem skąd taka diametralna zmiana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No dobra. Lechia over 1,5 poszło  Mam nadzieję, że będą chcieli szybko strzelić drugiego gola i spokojnie zgarnąć 3 pkt
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Biszop w cudzym oku dostrzega Urbana, a we własnym Rumaka nie widzi nie kłam:P uważam że Rumak jest pierwszy do zwolnieniaw całej plejadzie "trenerów" w naszej lidze, O Urbanie zawsze miałęm dobre zdanie, mało kto mu pamięta ale to jego warunek ze stworzeniem porządnej akademii przy pierwszym kontrakcie z Legią, i to teraz procentuje. z tym trudno polemizować, co tam więcej się dzieje, nie wiem ale coś musi być więcej. Nie to żebym go tłumaczył bo jesien w wykonaniu Mojej Legii mi sie nie podoba. Ale nie pamietam zeby jakis zespół miał tyle problemów z kontuzjami. możliwe, naprawdę nie wiem, tylko zastanawia mnie co się dzieje, bo winę zrzucić na jednego łatwo, przed fazą gupową uważałem, że Legia się rozpędzi, może cudów nie będzie bo i nie ma z czego, ale że odwiną taką padlinę się nie spodziewałem, pamiętam z poprzednich pucharów jak grali w Moskwie, z taką chęcią do gry i z zaangażowaniem, bez liczenia kombinowania, na pełnej kurwie, nie patrząc czy w plecy czy nie tylko do przodu, powiem szczerze, że byłem pewien, że w tej edycji będą grali tak samo, nie wiem skąd taka diametralna zmiana. Jedyne wytłumaczenie to rotacja składem, a dokładnie zbyt duża rotacja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak na potentata krajowego, ktory ma rzadzic przez najblizsze lata w naszej lidze, wynik 30% porazek z meczow tylko ligowych (ogolem to pewnie bedzie z polowa) to niezly wynik. no i beda mieli tyle samo porazek co kluby z dolnej czesci tabeli   Ty to śmieszny gość jesteś w tej swojej nienawiści. A powiem ci ciekawostkę. Mistrz Nigerii miał 15 porażek w lidze i został mistrzem. 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Teraz w Gdańsku to już śnieżyca na maksa 
|
|
|
|
|
|
|
Lechia over 2,5 fajnie wygląda, pogoda trochę komplikuję ale chyba się skuszę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|