|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Swansea styka remis wiec nie musza specjalnie forsowac tempa Betisowi w sumie też  Ogólnie ta LE jest do dupy...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tyle ze betis gra u siebie wiec teoretycznie predzej moga podkrecac i narzucac swoj styl niz jezeli jedziesz w gosci.
Tyle ze wiekszosc teorii daje dupy w starciu z le, wiec nie ma co gdybac lepiej poczekav na eeekend mtory tuz tuz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z peffek na jutro polecam Kijów oraz Maccabi
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przy takich kursach na bordo az sie prosi. Trzeba poczytac co tam ze skladem
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jeszcze jest Liberec z grającym o nic Estoril. Z tego co pamiętam z FM-a w Portugalii w okresie grudzień - styczeń grają puchar ligi i puchar Portugalii więc gospodarze pewnie wyjdą mocno rezerwowym składem.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jutro, to w ogóle jest tyle spotkań o pietruchę albo takich gdzie remis daje awans, że chyba jebnę jakiś srogi rozpis z remisami do przerwy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fernando Gonzalez skrót Chelsea właśnie na C+ Sport  nie chcę tego oglądać 700 zł by było i byłby dzień na minimalny plus pomijam popisy innych drużyn, ale brak bramki Chelsea w 2 połowie kosztował mnie bardzo dużo chyba tyle, że to były ostatnie bety w tym roku kalendarzowym
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Fernando Gonzalez skrót Chelsea właśnie na C+ Sport  nie chcę tego oglądać 700 zł by było i byłby dzień na minimalny plus pomijam popisy innych drużyn, ale brak bramki Chelsea w 2 połowie kosztował mnie bardzo dużo chyba tyle, że to były ostatnie bety w tym roku kalendarzowym Trzeba poczekać na tenis, bo ja się piłki gdzieś tak od paru miesięcy to się boję przyjebać mocniej. Cyrki takie, że głowa mała 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fernando Gonzalez skrót Chelsea właśnie na C+ Sport  nie chcę tego oglądać 700 zł by było i byłby dzień na minimalny plus pomijam popisy innych drużyn, ale brak bramki Chelsea w 2 połowie kosztował mnie bardzo dużo chyba tyle, że to były ostatnie bety w tym roku kalendarzowym Trzeba poczekać na tenis, bo ja się piłki gdzieś tak od paru miesięcy to się boję przyjebać mocniej. Cyrki takie, że głowa mała  To fakt. Ja rozumiem, że nie znam się tak dobrze na piłce jak na tenisie, ale jednak się orientuję, znam składy, znam sytuację na ligowych podwórkach. Ale ten sezon jest na tyle trudny, że wiele drużyn kiedyś świetnych albo przynajmniej bardzo dobrych w ogóle się nie potrafi przełamać. A ludzie grają jak głupi, licząć, że w końcu nadejdzie ten dzień przełamania ... Chociażby Marsylia, United, Milan, Porto, już wiele razy w tym sezonie zawodziły kibiców i bukmacherów, nawet po porażce na wyjeździe, potrafiły dołożyć porażkę u siebie. Zagrasz przeciwko, jak chociażby na Szachtar, Ajax czy Dortmund ? Niby atakują, niby mają sytuacje, niby Ci bez formy się gubią w obronie i można im wbijać gole, ale tak na prawdę tylko Borussia wygrała i to szczęśliwie, bo najpierw pomógł sędzia, a potem bramkarz.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Niezle go zripostowales graty  Zatkalo go i slusznie.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Zenit w ryj Porto w ryj i wszyscy zarobieni  
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Zenit -1 @ 2.10
BVB -1 @ 1.63
Z większych kursów:
Porto (0) @ 2.88
Zenit -2 @ 4.10
Steaua +1.5g @ 2.75
Celtic +2g @ 2.30 Hell ten Zenit to śmierdzi na odległośc dzisiaj. Po za tym grali w grupie piec meczy i ani razu nie strzelili choćby dwóch bramek. Dzisiaj gazprom otwiera gruby strumień ; ) Struien poszedł ale nie w tam gdzie powinien. Gelsenkirchen 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ja tez w plecy wczoraj żeby nie było tak rózowo.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Siema  Jak sobie przygotowałem kupon w Fortunie i spisałem ten kod, to gdzie teraz mogę sprawdzić po tym kodzie tenże kupon?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema  Jak sobie przygotowałem kupon w Fortunie i spisałem ten kod, to gdzie teraz mogę sprawdzić po tym kodzie tenże kupon? wklejaj tu  ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak tram masz kupon , to masz link do niego normalnie ...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Podobno Juventus ma złożyć protest w sprawie wczorajszego meczu. Co ciekawe wcale nie chodzi o zły stan murawy, ale bramkę Wesa. Mianowicie według Juventusu padła ona z spalonego, dowodem w sprawie ma być to zdjęcie z spotkania Chievo - Juventus [ Linked Image] W tej sytuacja sędzie odgwizdał spalonego i bramki nie uznał...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
a jak tram masz kupon , to masz link do niego normalnie ... Nie, mam tylko ten numer spisany.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
BVB Napoli Schalke  Zenit 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a jak tram masz kupon , to masz link do niego normalnie ... Nie, mam tylko ten numer spisany. A to chyba nie sprawdzisz. Dopiero jak wyślesz. Kod wbijasz
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|