heh od czegos trzeba zaczac, lepiej 50 dyszek na singla niz 2 ciaki na tasme
a co naskakujesz na mnie, ja tylko pisze ze dzis pogram za zeta rozne wynalazki co tu ludzie graja w 90%
No właśnie, to teraz się zastanów i pomyśl, że dla ludzi którzy grają za over 1k Ty z tymi 50 zł też jesteś śmieszny Każdy gra za ile może, więc kompletnie nie rozumiem Twojej szydery.
dzieciak wygrał kilka tygodni temu całe 3k i myśli, że stał się bogiem bukmacherki , bo ewidentnie od tamtej pory zaczął strasznie gwiazdorzyć pytanie, czy już oddał te 3k z nawiązką, czy się do tego zbliża i nie wytrzymuje ciśnienia w majtach
wystarczy, bo i tak za dużo czasu poświęciłem na takiego gamonia
Obrońcy: Paweł Olkowski (Górnik Zabrze), Bartosz Bereszyński (Legia Warszawa), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa), Wojciech Golla (Pogoń Szczecin), Adam Kokoszka (Śląsk Wrocław), Maciej Wilusz (GKS Bełchatów), Adam Marciniak (Cracovia), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa).
Pomocnicy: Michał Kucharczyk (Legia Warszawa), Szymon Pawłowski (Lech Poznań), Karol Linetty (Lech Poznań), Tomasz Brzyski (Legia Warszawa), Dawid Plizga (Jagiellonia Białystok, Łukasz Madej (Górnik Zabrze), Krzysztof Mączyński (Górnik Zabrze), Dominik Furman (Legia Warszawa), Tomasz Jodłowiec (Legia Warszawa), Michał Pazdan (Jagiellonia Białystok), Filip Starzyński (Ruch Chorzów), Michał Masłowski (Zawisza Bydgoszcz), .
Może ta Corona Brasov w końcu zaskoczy. Dwa razy oglądałem ich spotkanie i na prawdę źle nie wyglądali. Dzisiaj goście bez dwóch podstawowych obrońców, Corona (+0,5) @1.88
Obrońcy: Paweł Olkowski (Górnik Zabrze), Bartosz Bereszyński (Legia Warszawa), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa), Wojciech Golla (Pogoń Szczecin), Adam Kokoszka (Śląsk Wrocław), Maciej Wilusz (GKS Bełchatów), Adam Marciniak (Cracovia), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa).
Pomocnicy: Michał Kucharczyk (Legia Warszawa), Szymon Pawłowski (Lech Poznań), Karol Linetty (Lech Poznań), Tomasz Brzyski (Legia Warszawa), Dawid Plizga (Jagiellonia Białystok, Łukasz Madej (Górnik Zabrze), Krzysztof Mączyński (Górnik Zabrze), Dominik Furman (Legia Warszawa), Tomasz Jodłowiec (Legia Warszawa), Michał Pazdan (Jagiellonia Białystok), Filip Starzyński (Ruch Chorzów), Michał Masłowski (Zawisza Bydgoszcz), .
Nawałka podbije sobie rekord do 4 meczy bez zwyciestwa pod rząd...
Wawrzyniak to jest jakiś fenomen na skale Polski Wilusz..... bez komentarza Natomiast Łukasz Madej to w kadrze grał ostatni mecz w 2003 roku, 10 lat temu.... ma 32 lata