ten Zayed to musi być syn tego szejka właściciela.
te Araby mają tylko kase nic więcej w sporcie na ostatnim miejscu, tylko kupują wszystko firmy, zakłady, stocznie, kluby, turnieje czy przepłacają ile się da na tej 250tce żeby ktoś przyleciał + wpisowe poza ATP dla takiego Murka czy innego Nadal, Fedexa, Ferru...
Już nie mówie o tych ich ligach jak biorą 40 letniego Batistute, Hierro do gry za gruby szmal...
ten w czapcie nie wiem czy z amatorow nie byl w swoim roczniku 3 w polsce, on niby mocno nie wali, serwis tez wydaje sie slaby ale do wszystkiego dobiega, niesamowita kondyncja, i jest precyzyjny, na turniejach na podlasiu nikt nie moze sobie z nim poradzic
ten w czapcie nie wiem czy z amatorow nie byl w swoim roczniku 3 w polsce, on niby mocno nie wali, serwis tez wydaje sie slaby ale do wszystkiego dobiega, niesamowita kondyncja, i jest precyzyjny, na turniejach na podlasiu nikt nie moze sobie z nim poradzic
Jaja sobie robisz, prawda. Przecież to parodia tenisa.
na mnie typek zrobił duże wrażenie , podobny styl do isi
to jakas prowakacja jak chuj, przeciez gra jak jan jakis, co z tego ze dochodzi jak tamten tak mu gra, chetnie bym z nim zagral
torres zapraszam w sezonie letnim, jest turniej 4 miast, zambrow ostrow, ostroleka, wyszkow,
jak nie trenowales tenisa a jestes typowym amatorem sie zaloze ze z nim przegrasz.
bardzo chetnie bym zagral ale nie wiem czy czas mi pozwoli na to, trenowac nie trenowalem ale dosc duzo gralem z ludzmi ktorzy od 5 roku zycia trenowali i nie wiem czy nie jestem lepszy od nich, zreszta jak kots jest chetny z warszawy pograc o butelke % to jak najbardziej jestem na tak