|
|
veteran
|
|
veteran
Odwracasz jak zwykle kota ogonem.........
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hooj nas to obchodzi ale przepraszamy  Zresztą to samo piszą jak ktoś Ci z konta kase zajebie..........ale dla Ciebie jest zawsze okey bo Ty jak zwykle skończysz dyskusję zjebaniem adwersarza mówiąc Mu , że gówno wie  Zajrzyj teraz do tematu Sportingbet  Jakieś reflekje?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Refleksje powinieneś mieć, bo nikt Ci na Betfair kasy nie ukradł, awarie zdarzają się wszędzie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Prowadzi .......zwyczajnie Mi po tym ulżyło  Teraz w temacie Sportingbet sobie Rzygnij, jeśli tam zajRzałeś.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Prowadzi .......zwyczajnie Mi po tym ulżyło  Sprowokować, zrobić  w temacie który na to nie zasługuje, wylogować się serdecznie. To Twoja Agass dewiza. Szczęśliwego Nowego Roku Ja też się wylogowuję serdecznie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Refleksje powinieneś mieć, bo nikt Ci na Betfair kasy nie ukradł, awarie zdarzają się wszędzie. Tylko u nich dosc czesto a najczesciej w najwiekszym ruchu. Jest wiele popularnych stron, ktore jakos sobie radzą z utrzymaniem serwerow. Betfair to po prostu przerasta. Tylko marze potrafili podniesc, zamiast ja obnizac, bo nie maja porzadnej konkurencji.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Betfair nie podnosi marży tylko prowizje i opłaty. I:nnym stronom też się zdarza, patrz Sportingbet. Porównaj ruchy na tych stronach. Już kiedyś o tym dyskutowaliśmy. Może po prostu mają kiepskich informatyków co jest spowodowane zaniżaniem kosztów działalności, a może inaczej się nie da przy skomplikowanej strukturze tej strony, która powstała na początku wieku. Sam fakt wprowadzenia dwóch wersji stron old site, new site robi sporo zamieszania. Większość klientów korzysta ze starej wersji. Mają bałagan na który nie mają pomysłu, ale to nie zmienia faktu, że nie wkłada się wszystkich jaj do jednego koszyka, nie stawia się wszystkiego na jedną kartę. Trzeba mieć świadomość awarii nie tylko Betfair, ale włąsnego komputera, własnego dostępu do internetu. Wszystko jest możliwe i trzeba to wkalkulawć w ryzyko. Bo cała ta zabawa jest przecież ryzykiem, nawet bez awarii.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zwrot pierwszego przegranego zakładu przez TELEFON do 10 E Offer applies only to username: xxxxxxxxxx Hi Norbert, Opt in Place a €10 single Exchange bet on a football match this weekend via your mobile You'll get 100% of your stake back if your bet doesn't come in* With the Betfair [ ads.betfair.com] Exchange app you'll have great odds, In-Play betting, live video, expert analysis, and more - all at your finger tips wherever you are. Click here to download it now. Hull v Chelsea – Can Chelsea secure another away win against an unpredictable Hull side? Man Utd v Swansea – Will The Swans make it four losses in a row for Moyes's struggling United? Newcastle v Man City – Can City make top spot their own at St James' Park? You decide, Matt Betfair [ ads.betfair.com] *Terms and conditions apply. Your first qualifying mobile bet in the promotional period will count. If you qualify for a refund your Betfair [ ads.betfair.com] account will be credited by 23:59:59 GMT on 13/01/14 and you must use your credit by 23:59:59 GMT on 19/01/14.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
all at your finger tips wherever you are. No właśnie niekoniecznie wherever you are. Najlepiej być w UK.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dodam jeszcze 'otwarte granice' i ,nigdy wiecej niz 5%' 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to byla fajna firma dopoki monopoistycznych praktyk im sie nie zachcialo. nic im to nie pomoze, zyski i obroty spadaja, do tego wladze poszczegolnych krajow wola dac swoim Rychom, Zbychom i Mirom zarobic niz jakims nonejmom wiec trzeba sie przygotowac ze za 2-3 lata firma zniknie bo napewno sie nie rozwija jak twierdzili niektorzy hurraoptymisci kilka lat temu ale coraz bardziej kurczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od dawna to raj glownie tylko dla traderow. Chcac sobie normalnie postawic w 95% przypadkow lepsze kursy sa u azjatow. Tak samo jak limity (w bf stawki) w azji wyzsze na rynki inne niz te z topu.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Betfair zniknie dobry żart.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Co te głąby odpierdzielają, że nie ma o/u w koszu u turasów i szwabów 
|
|
|
|
|
|
|
Czyżby czytali nasze forum 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
BF jakieś problemy techniczne albo u Skrilla wczorajsze wypłaty nie dotarły. Ma ktoś podobnie czy tylko u mnie ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wczoraj zleciłem 2 wypłaty jedną o 9:00, drugą o 17 i żadna jeszcze nie dotarła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Wczoraj zleciłem 2 wypłaty jedną o 9:00, drugą o 17 i żadna jeszcze nie dotarła u mnie nie zrealizowano ponad 10 wypłat. dziwne. od 10 wbijam na LC pewnie zrzucą winę na Skrila
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|