|
|
Joker
|
|
Joker
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry akagi ale ten numer 1 to mega farsa i taki kit mozecie wciskac niezorientowanym ... ja mam tylko 1 pytanie - nie wiecej ... kto prowadzi cały profil Ultras World ?????????????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od razu dodam (zeby sie klawiatura nie palila u warszawiakow:) ) ze nie pytam zlosliwie tylko z ciekawosci ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie odniosłeś się do merytorycznej oceny przedstawionego materiału, bo i po co, a jedynie zrobiłeś się " ciekawy " - Poruczniku.  Nic nie poradzę że boli. Chłopaki wkładają w to masę pracy i inwencji, ale im to wychodzi. Jeżeli się z tym nie zgodzisz, to cóż...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie kwestionuje pracy ani inwencji , nie twierdze tez ze oprawy sa slabe albo nijakie bo przyznam ze wiele jest naprawde bardzo fajnych ... malo tego sam wiele z nich wychwalalem u Naszych  ale to ze doceniam ta prace nie zmienia faktu ze nie podobaja mi sie ustawione rankingi i napawanie sie "kupionymi" sukcesami to dwie rozne rzeczy ...
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
don corleone okazal sie byc tylko consigliere. Teraz na (pepsi)arene wchodzi prawdziwy capo di tutti capi [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
chłopaki wyglądaja jak fachowcy od piłki z Sycylii lub Neapolu  Zdjęcie z serii: Zapraszamy wszystkich, tych z więzienia (zwłaszcza) też Tak poważniej, jestem ciekaw co zausznik papa Kulczyka tam robi, ja bym obstawiał, że swoja osoba i wieloma rozlicznymi stanowiskami ma przyciągnąc potencjalnych sponsorów, i pewnie tak bedzie bo Mioda, raczej nie stać na to żeby samodzielnie utrzymac taka druzynę, ale jego nazwisko, na pozór mało znane, jest bardzo dobrze znane w wielu radach nadzorczych firm z duzym czy nawet bardzo duzym kapitałem. jestem ciekaw kto za tym stoi, i kto tu pociąga za sznurki, a co najważniejsze jaki spektakl będą grac i jak długo, jak nie chcą ukręcic wała to spektakl moze zagościć na afiszach ładne parę sezonów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos mi sie widzi, ze Ci co tak wyzywaja na ITI juz niedlugo beda plakac za nimi
jakie bylo takie bylo ale w miare stabilnoc byla gwarantowana a i audyt jak to w fimach byl na wyzszym poziomie, a teraz tych dwoch gosci moze krecic co tylko chce
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Śpiewa z nami cały kraj ! Nie ma w (L)egii ITI ! Dla Ciebie styczeń dla mnie maj! Nie ma w (L)egii ITI ! 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie bylo takie bylo ale w miare stabilnoc byla gwarantowana a i audyt jak to w fimach byl na wyzszym poziomie, a teraz tych dwoch gosci moze krecic co tylko chce Dzieki, że ktoś z taką wiedzą o środowisku jak Ty podzielił się z nami opinią. Na pewno w końcu wspomnimy to zdanie. Przecież dla aktywnych kibiców priorytetem numer jeden jest zajebisty audyt.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ta cała sekcja części od rowerów na FB to obstawiam że dla jaj powstała , bo nie chce mi się wierzyć w to że przyzwolenie od klubu/kibiców/Żylety czy innej części klubu by dostali na istnienie jakiekolwiek. Chyba , że by się na rzeczy typu race czy oprawy na Młyn składali to może kilka kolejek przetrwali i bluzgi by nie latały 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie bylo takie bylo ale w miare stabilnoc byla gwarantowana a i audyt jak to w fimach byl na wyzszym poziomie, a teraz tych dwoch gosci moze krecic co tylko chce Dzieki, że ktoś z taką wiedzą o środowisku jak Ty podzielił się z nami opinią. Na pewno w końcu wspomnimy to zdanie. Przecież dla aktywnych kibiców priorytetem numer jeden jest zajebisty audyt. Nie ma sprawy, zawsze chetnie podziele sie opinia mimo, ze nie jestem expertem. I ja tez chcialbym Tobie podziekowac - dieki takim osobom jak Ty niuestannie wyrabiam sobie zdanie o "srodowisku"
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Śpiewa z nami cały kraj ! Nie ma w (L)egii ITI ! Dla Ciebie styczeń dla mnie maj! Nie ma w (L)egii ITI !  brawo brawo ITI wreszcie spierdo***ła  poza tym cudów nie ma , jest reklama 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojewoda już zaciera ręce 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Leśny minę miał nietęgą. Przeliczał w myślał ile baniek jest w plecy już po pierwszym meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojewoda już zaciera ręce  Niekoniecznie może mu się udać.  Komisja Ligi właśnie zamknęła Żyletę na mecz z Jagą, uprzedzając poniekąd działania Kozłowskiego, który aż się zapewne pali do zamknięcia stadionu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|