To nie Roland Garros zeby Roger mial robic w pory... jak dla mnie 50/50 patrzac na gre Dimy a Rogera... to przy dzisiejszych szansach jakie mial Dima na pokonanie grzebalca to Roger moglby wiecej zrobic z tego korzysci... ale zobaczymy
nie zdziwie sie jak novak wyjebie tego beckera, w trakcie meczu ciagle cos tam mowil do swojego boxu oraz mial pretensje ze spia nie mowiac mu czy ma brac czelendze
a na chustek mu ten grubas w boksie?? Fibak napewo piec razy tanszy ...a i do VIp boksu nie zabieral tylu przydupasow co ten zgejony Becker
Ten murek to zwykły kalafior , nie wiem jak djoko mógł przegrać z nim na wimbie
to byl match fixing.... panietam jak dzisiaj jego ojca w boksie, w trzecim secie jak Djoko powracal u niego zero radosci bylo, jakby siedzial na operze mydlanej... cos mi smierdzialo... slowo.
a Becker Djoko to niedługo serve&volley powróci do łask jak za starych czasów
po tych dwóch zajebistych wolejach na koniec meczu to się na jakiś czas wyleczy raczej z latania do siatki
Novaczek panika po wtopach na FO i Wimbledonie, zaczął co szlem podstarzałych bawidamków do teamu zapraszać, myśląc że wypali jak Lendl z rudym. Co szlem nowy dziadek. Był już polski sutener, był Boris. Teraz pewnie weźmie Connorsa
djoko pewnie tankowal przed USO,przeciez rudy tak jak go nie znosze jest zwyczajnie swietny na trawie(lepszy od serba),ostatni raz przegral z fedem w 2012,czyli wstydu nie ma