|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
wygląda na to że R Fed pod nieobecność Portka i Djokera wygra ten smieszny turniej Kruca bomba, ale oni grali w tym śmiesznym turnieju, tyle że śmiesznie odpadli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie lekceważ Wawrinki, Kooper  Stan gra teraz tennis z innej planety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kaktus na ch*ju mi wyrosnie i zaglosuje na PiS jak Radwanska zgarnie Szlema.
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wygląda na to że R Fed pod nieobecność Portka i Djokera wygra ten smieszny turniej Dlaczego śmieszny? Bo nie ma już w nim Djoka, Murka i Portka? Nie, bo nie ma Rodda  był na trybunach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. Nic nie zrobisz. Jej fanem nie jestem, ale Radwan ma szlema
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. to bedziesz mial extra dzialo w majtach  ...nic nigdy nie wiadomo, szczegolnie w WTA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
radwanska - bouchard - ciekawe jaki by kurs byl na taki final przed turniejem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-Co ma wspólnego Murray i papuga? -Osrany patyk 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. z jednej strony ciesze się że nie tylko siła ale i sprytem można wygrać Szlema, ale z drugiej strony to będzie tylko pojedynczy wyskok Radwańskiej bo nawet w tym sezonie (turniej w Sydney) gra beznadziejnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. z jednej strony ciesze się że nie tylko siła ale i sprytem można wygrać Szlema, ale z drugiej strony to będzie tylko pojedynczy wyskok Radwańskiej bo nawet w tym sezonie (turniej w Sydney) gra beznadziejnieo zesz Ty w morde
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. z jednej strony ciesze się że nie tylko siła ale i sprytem można wygrać Szlema, ale z drugiej strony to będzie tylko pojedynczy wyskok Radwańskiej bo nawet w tym sezonie (turniej w Sydney) gra beznadziejnieCzasem lepiej milczeć...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ponad 2.00 na Dustina Browna ze slabym Gojowczykiem ?  niezla jaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. Nic nie zrobisz. Jej fanem nie jestem, ale Radwan ma szlema Kaktus na ch*ju mi wyrosnie i zaglosuje na PiS jak Radwanska zgarnie Szlema.
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. Nic nie zrobisz. Jej fanem nie jestem, ale Radwan ma szlema To tak jakby u facetow Szlema zgarnal Simon albo Andujar. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ponad 2.00 na Dustina Browna ze slabym Gojowczykiem ?  niezla jaja  bo Gojo lapal forme, nie sa to kursy z kosmosu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sportowcem roku zostanie Justyna Kowalczyk nawet jak Aga wygra trzy Szlemy hehe. Takie rzeczy tylko w Polsce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie przesadzajcie z ta radwa,simona odpowiednik w WTA to bylaby powiedzmy vinci/errani,czyli tragedi nie ma
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
najpierw, to niech ona przejdzie Cibulkovą, a to - przypominam - dopiero półfinał 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Chwilę mnie nie było ale widzę, że Roker izi  
|
|