|
|
stranger
|
|
stranger
Czy wałkiem jest postępowanie według regulaminu? O co Ci chodzi człowieku? Przywaliłeś się do mnie nie wiadomo dlaczego. Masz w tym jakiś interes?
O jakie kłamstwo Ci chodzi?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Przekręty Expekt będą piętnowane.
-----------------------------------------------------------------
Wiadomosc z multikonta zalozonego na forum
Mail od Expekt, w którym są podane przyczyny skonfiskowania bonusu:
"Z przykroscią informujemy ,że oferta cashback oraz wygrane z drugiego zakładu zostały skonfiskowane.
Naruszył Pan zasady regulaminu stawiając ten sam zakład dwa razy.
Każdy zakład (to samo wydarzenie i ten sam rodzaj zakładu) będzie brany pod uwagę tylko jeden raz. Wszelkie kolejne takie same zakłady nie będą brane przy przyznawaniu bonusu. Taki zakład może zostać postawiony za środki bonusowe i będzie wtedy liczony do warunków jego obrotu.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt."
Dla nie umiejącego czytać i skompromitowanego Pawciasa, nie ma słowa na temat oszustwa.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy wałkiem jest postępowanie według regulaminu? O co Ci chodzi człowieku? Przywaliłeś się do mnie nie wiadomo dlaczego. Masz w tym jakiś interes?
O jakie kłamstwo Ci chodzi? Nadużyłeś bonus. Skłamałeś, bo nie jesteś nowym klientem bukmachera, tylko oszustem wyciągającym kasę z bonusów. Ja w tym nie mam interesu, ale Tobie wydaje się że jakiś masz.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dlaczego się przyczepiłem? Nie lubię przekrętów. Jeśli gramy to zawsze fair. Takie mam zasady Przekręty artbory będą piętnowane. Proszę mieć tego świadomość.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie zostales zbanowany tylko dostales maly  odstep w pisaniu kolejnych postow. Do czasu gdy Twoje posty cos wnosily mogles pisac normalnie.Nie ma znaczenia czy dobrze czy zle P.S Tez nie jestem fanem tej firmy Oczywiscie kazde multi jakie zalozysz zostanie od reki zbanowane a posty usuniete.Jak ochloniez to bedziesz mogl pisac na starym koncie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Expekt  Wpłaciłem pieniążki, chciałem postawić, limit 5 zł więc chciałem wycofać hajs na konto - po pierwsze musi Pan obrócić (co k...? ile zakładów po 5 zł muszę postawić?!) a po drugie proszę wysłać zdjęcie dowodu, wyciągu i zdjęcie z dowodem przy twarzy  Paranoja. !
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co za debile No ale jeszcze ktos tam gra?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mają ocenę B- na SBR... Absurd.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Haha! Dokumenty załadowane na stronie Expekta ładują się przez serwer Betclica  Dobra fuszera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze gdzieś wyczytałem, że przelewy z Expekt na konto nawet 4 dni robocze idą ?
27.12 poszła transakcja(sobota) a do dziś jeszcze nie ma kasy. Jeśli tak liczyć, to niby najpóźniej jutro będzie.
Ktoś się spotkał, że trwało to tak długo ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka