|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda . na BF grało mi sie dobrz oprócz tego okresu bessy gdzie sam z siebie zamknąłem konto Nie ma innej alternatywy jak BF?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jeżeli byłeś/jesteś uzależniony od hazardu to lepiej daj sobie spokój. Znowu się zadłużysz, albo narobisz sobie porblemów rodzinnych. Szczerze radzę, nie ładuj się w to ponownie, jeśli masz sobie, albo i nie tylko sobie zrobić krzywdę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozważe twoją radę dzięki
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Rozważ, bo zarabiam właśnie na takich jak Ty. Wolałbym żeby byli to Anglicy niż Polacy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale wiesz ciągnie wilka do lasu
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale wiesz ciągnie wilka do lasu Jeżeli nie dostawałś szóstek na klasówkach z rachunku prawdopodobieństwa w liceum, to znaczy, że musisz poszukać innego hobby. Nie wiem jak inaczej mam Cię przekonać. Daj sobie spokój.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
No ale masz dwa różne konta? Jedno w Euro drugie w Funtach? Dokładnie tak
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No ale masz dwa różne konta? Jedno w Euro drugie w Funtach? Dokładnie tak No właśnie. Mi drugie w funtach zamknęli. Mam tylko w Euro. Mówili, że jak otworzę drugie wszystko będzie ok, ale i tak po jednym dniu zamknęli. Z trzech otwartych kont zostało mi jedno, ale czwarte muszę otworzyć, tylko boje się że znowu mi zamkną. Jakoś nie mogę się z nimi dogadać w tym temacie.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Pawcias po czym poznali ze probujesz ominąć PC? Grales z tego samego IP? to samo nazwisko (rodzina)? Pytam sie bo zblizam sie do PC2 i nie zamierzam im dawac 60% (na 50% sie nie zalapie)
Ja nie widze roznicy miedzy euro a funtami. Chyba tylko psychologiczna i tyle.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mi nie chodziło o ominięcie Pc. Chciałem grać na oddzielnym koncie piłkę, na innym wyścigi konne. Support powiedział mi że mogę mieć drugie konto pod warunkiem, że będzie w innej walucie. Założyłem w innej, po czym zostało zamknięte ze wzgledu na rzekome omijanie Premium Charge. Premiuma omijam w inny sposób, a ten powód który podali nie jest logiczny.
Tak czy siak, chciałbym mieć kolejne konta na swoje dane i na każdym z nich grać oddzielne rzeczy. Bardzo ułatwiłoby mi to prowadzenie statystyk.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak wszystko na takie samo IP, te same dane. Niczego nie zmieniałem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie robią problemów jeśli chodzi o waluty ja mam w euro i funtach trzeba tylko napisać żeby podpieli pod główne znaczy zweryfikowali.
Pozdrawiam. Czyli coś a'la sub konto? Chciałbym mieć oddzielne statystyki np. w przypadku piłki nożnej odzielnie trading, oddzielnie zwykłe obstawianie. Oszczędziłbym sporo czasu na zapiskach. Powiedz Oli czy masz w swoim przypadku dwa różne Betting Profit & Loss, czy wszystko i tak ląduje w jednym worku?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Tak. Mam dwa różne aczkolwiek to jest suma sumarum sumowane. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Na netellera też wypłacają w tempie równym 12 godzin? Czy inaczej? Od wczoraj południa czekam.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Na netellera też wypłacają w tempie równym 12 godzin? Czy inaczej? Od wczoraj południa czekam. napisz do nich albo wbij na LC powinno być 12h jak bum cyk cyk 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jak bum cyk cyk tera tela, równe 24 h szło na netellera 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie a ja mam z nimi dziwna sytuacje. w piatek wyslalem im dokumenty skan dowodu a w niedziele "bank statement". na czacie napisali mi ze konto jest w pelni aktywne ale gdy wchodze na withdraw funds i klikal obojetnie jaka metode neteller mb bank transfer to wyskakuje mi blad "requested page not found". nie mam jak wyplacic kasy z konta. pisalem na live czacie a tam mowia ze musze to zrobic przez telefon bo nie wiedza dlaczego mam blad. przez telefon to ciezko bo moj angielski nie jest tak mocny abym swobodnie rozmawial i tu pytanie do Was czy spotkal sie ktos z takim problemem? co robic
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Spróbuj przez przeglądarkę, nie przez API. Ja na API też mam problem, a na Chrome działa normalnie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
mozna jasniej? ja przez przegladarke normalnie wchodze na strone i tam na my account i dalej wiadomo sprawdzone na firefox ie oraz chrome i safari. wszedzie to samo
|
|
|
Link skopiowany do schowka