Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Witam

Jak w temacie, jakie polecacie przydatne aplikacje oraz ciekawe gry na androida ? wink

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Tu masz testy ciekawych aplikacji: http://istv.pl/program,_,catch,s1,poczatek.html
poza tym u mnie przydaje się:
- jak dojade
- opera mobile
- whatsApp
- TuneIn Radio
- Listonic
- Note Everything
- RealCalc (płatna)
- Dysk Google
- ATP/WTA Live
- Nexto
- Adobe Reader
- Endomondo Pro (płatne)
- MX Player
- Barcode Scanner
- Bilkom
a z gier:
Tample Run,, Angry Birds i gry z serii Disneya

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Ja kiedyś korzystałem z tego forum: Aplikacje Android [forum.oandroidzie.pl]

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Witam.

Potrzebuje mapy Polski oraz Europy na Androida. Nie jestem w tym zbytnio obeznany więc każda pomoc będzie mile widziana smile Jeżeli ktoś ma jakieś ciekawe linki to proszę o wrzutke ;]

Pzdr i z góry dzięki.

old hand
old hand
Originally Posted by th0mas
Witam.

Potrzebuje mapy Polski oraz Europy na Androida. Nie jestem w tym zbytnio obeznany więc każda pomoc będzie mile widziana smile Jeżeli ktoś ma jakieś ciekawe linki to proszę o wrzutke ;]

Pzdr i z góry dzięki.
http://peb.pl/android-programy/

Tu masz wszystko.

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Witam.

Pzdr i z góry dzięki.
tu masz nawigacje OFFLINE http://chomikuj.pl/miles67/*e2*96*a0+Sygic+12.1.3+PL+Android+2012 wg mnie najlepsza na androida tongue

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by TOM182
Witam.

Pzdr i z góry dzięki.
tu masz nawigacje OFFLINE http://chomikuj.pl/miles67/*e2*96*a0+Sygic+12.1.3+PL+Android+2012 wg mnie najlepsza na androida tongue

A dlaczego nie Automapa? Już jest chyba, nie?

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Z jakich stron korzystacie jeśli chodzi o streamy do meczów ?
jakieś aplikacje odnośnie streamów są godne polecenia? bo to co ja testuje z google play to jakiś shit ...

G
old hand
old hand
G Offline
Originally Posted by Tom182
jakieś aplikacje odnośnie streamów są godne polecenia? bo to co ja testuje z google play to jakiś shit ...

z tych samych co na domowym necie

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by gerwazy

spodziewałem się takich odpowiedzi smile
dzięki tongue

G
old hand
old hand
G Offline
Originally Posted by gerwazy

spodziewałem się takich odpowiedzi smile
dzięki tongue

nie doszukuj sie tu zadnej ironii,często korzystam z przekazow w smartfonie,i są to właśnie te same strony,chociaż najczęściej oglądam streamy w bet365

Tenis Trader
Tenis Trader
Zrobiłem dzisiaj przegląd aplikacji livescore na Androida i na pierwszym miejscu umieściłbym 365Score [play.google.com] (przyjemna ciemna szata graficzna, całkiem szybki, duża możliwość konfiguracji, składy, statystyki, video z bramkami, powiadomienia o bramkach, oprócz piłki sporo innych sportów). Jak dla mnie pozycja obowiązkowa.

Do piłki spoko jest też aplikacja Livescore Addicts [play.google.com]. Można w niej między innymi ustawić, aby dla wybranych drużyn informował o pojawieniu się składów na rozpoczynający się niebawem mecz. Oprócz tego sporo innych statystyk w trakcie meczu (strzały, faule itd.) i możliwości ustawienia livescore'a pod siebie.

Niezły do wszystkich sportów jest też SofaScore [play.google.com], z przydatnym widgetem z wynikami naszych wybranych drużyn do umieszczenia na "pulpicie" telefonu.

Do tenisa oprócz oficjalnej aplikacji ATP/WTA Live [play.google.com], dodatkowo polecam jeszcze TennisTemple [play.google.com]. Oprócz dość szybkiego livescore'a z przydatną informacją o przebiegu gemowym setów, są pod ręką wyniki z ostatnich dni, drabinki i rankingi live.

O wiele wygodniej się z nich korzysta niż sprawdzając wyniki w przeglądarce smile

P
addict
addict
P Offline
Piękny post. Dzięki.

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by Goget
Zrobiłem dzisiaj przegląd aplikacji livescore na Androida i na pierwszym miejscu umieściłbym 365Score [play.google.com] (przyjemna ciemna szata graficzna, całkiem szybki, duża możliwość konfiguracji, składy, statystyki, video z bramkami, powiadomienia o bramkach, oprócz piłki sporo innych sportów). Jak dla mnie pozycja obowiązkowa.

Do piłki spoko jest też aplikacja Livescore Addicts [play.google.com]. Można w niej między innymi ustawić, aby dla wybranych drużyn informował o pojawieniu się składów na rozpoczynający się niebawem mecz. Oprócz tego sporo innych statystyk w trakcie meczu (strzały, faule itd.) i możliwości ustawienia livescore'a pod siebie.

Niezły do wszystkich sportów jest też SofaScore [play.google.com], z przydatnym widgetem z wynikami naszych wybranych drużyn do umieszczenia na "pulpicie" telefonu.

Do tenisa oprócz oficjalnej aplikacji ATP/WTA Live [play.google.com], dodatkowo polecam jeszcze TennisTemple [play.google.com]. Oprócz dość szybkiego livescore'a z przydatną informacją o przebiegu gemowym setów, są pod ręką wyniki z ostatnich dni, drabinki i rankingi live.

O wiele wygodniej się z nich korzysta niż sprawdzając wyniki w przeglądarce smile
piwo

Tenis Trader
Tenis Trader
Livesports wypuścił własnego livescore'a na Androida - https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.LiveSports_pl&hl=pl

Bardzo przyjemnie się z niego korzysta, jako jedyny ma mini porównywarkę kursów (ograniczoną do B365, Unibeta, BAHa i Hilla).

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, betowiec), 2,169 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,324
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025