|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie wygrywa to nawet sts to dobry buk, inaczej nie pomoze woda z Wisły jak jaja juz obwisły jak czasami wygrywam wieksze siano to później baby z sts przez tydzień nawet nie chcą mi powiedzieć dowidzenia a juz o czekaniu 2-3 dni na dostanie wygranej nie będe wspominać U mnie dokladnie na odwrot,bardzo mile kobitki jak cos wejdzie to sie ciesza razem z Toba i gratuluja.KIlka razy juz im ktos jakis tort czy ciastka podrzucil przy wygranej  Kiedys odbieralem 1.6k w Milenium ,kupon za dyche. Chlop bierze pod laser ... : "o kurwa,weszlo,noooo ladny kupon" - to wiem,chcialem wyplacic A nie,to Panie to nie ma ! Moze w srode. (  )
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nie gadaj Biczu ze nie marzyles zeby tam w punkcie wystukac pania Magde na stole na tych pomietolonych ulotkach kursowych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie wygrywa to nawet sts to dobry buk, inaczej nie pomoze woda z Wisły jak jaja juz obwisły jak czasami wygrywam wieksze siano to później baby z sts przez tydzień nawet nie chcą mi powiedzieć dowidzenia a juz o czekaniu 2-3 dni na dostanie wygranej nie będe wspominać Bo zachować się nie umiesz. Daj dziewczynom końcówkę z wygranej, a zobaczysz jak będą uśmiechnięte i miłe. Z kobietami trzeba umieć postępować  no własnie raz dałem jak wygrałem rok temu 5 kafli. kupiłem babce bombonierkę z Linda i teraz chyba mysli że jak wygram 800zł to też jej coś kupie. zresztą kurna czy mi ktoś coś da z sts w ramach rekompensaty jak zdupiam grubszego kupona albo jak dzisiaj kur..... przez ich awarie systemu nie wygrałem grubszego siana???????
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
akagi, 3 dni temu już mu napisaliśmy o tym 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
jak czasami wygrywam wieksze siano to później baby z sts przez tydzień nawet nie chcą mi powiedzieć dowidzenia a juz o czekaniu 2-3 dni na dostanie wygranej nie będe wspominać A nie próbowałeś zostawiać im z wygranych jakiś bonusik ? Miałbyś wtedy również "dzień doby", a nie tylko " do widzenia ". A już o czekaniu 2-3 dni, to nawet nie wspomnę. Pomyśl o tym.  Ja bym tak do bet365 zostawił ``jakiś bonusik``... jest jakaś opcja w tą stronę ? 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Pacyfek ty KOCIE 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
jak sie wygrywa to nawet sts to dobry buk, inaczej nie pomoze woda z Wisły jak jaja juz obwisły jak czasami wygrywam wieksze siano to później baby z sts przez tydzień nawet nie chcą mi powiedzieć dowidzenia a juz o czekaniu 2-3 dni na dostanie wygranej nie będe wspominać Bo zachować się nie umiesz. Daj dziewczynom końcówkę z wygranej, a zobaczysz jak będą uśmiechnięte i miłe. Z kobietami trzeba umieć postępować  no własnie raz dałem jak wygrałem rok temu 5 kafli. kupiłem babce bombonierkę z Linda i teraz chyba mysli że jak wygram 800zł to też jej coś kupie. zresztą kurna czy mi ktoś coś da z sts w ramach rekompensaty jak zdupiam grubszego kupona albo jak dzisiaj kur..... przez ich awarie systemu nie wygrałem grubszego siana??????? Sknerus jesteś i tyle 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
nie gadaj Biczu ze nie marzyles zeby tam w punkcie wystukac pania Magde na stole na tych pomietolonych ulotkach kursowych [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajne dupy u Was na ziemniakach osiedlowych robia ? U mnie niestety no jakby to ujac - uroda nienachalna.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Fajne dupy u Was na ziemniakach osiedlowych robia ? U mnie niestety no jakby to ujac - uroda nienachalna. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jest progress. Atletico oddało 1 celny strzał 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
jest progress. Atletico oddało 1 celny strzał  Nie ten dział.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo zachować się nie umiesz. Daj dziewczynom końcówkę z wygranej, a zobaczysz jak będą uśmiechnięte i miłe. Z kobietami trzeba umieć postępować  no własnie raz dałem jak wygrałem rok temu 5 kafli. kupiłem babce bombonierkę z Linda i teraz chyba mysli że jak wygram 800zł to też jej coś kupie. zresztą kurna czy mi ktoś coś da z sts w ramach rekompensaty jak zdupiam grubszego kupona albo jak dzisiaj kur..... przez ich awarie systemu nie wygrałem grubszego siana??????? [/quote] Sknerus jesteś i tyle  [/quote] wiesz miałem kiedyś taka fajną babeczke w toto i tam faktycznie zawsze cos jej dawałem po wygranej i na święta.Kobitka na telefon stawiała mi czasami kupony a kase dostarczałem pózniej. (punkt niestety zlikwidowali) w sts tak jak pisałem dwa razy cos dałem i kurna efekty takie same. baby brzydkie i chyba tez z tego powodu zmierzłe bo wygladają na stare paniska
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Bo zachować się nie umiesz. Daj dziewczynom końcówkę z wygranej, a zobaczysz jak będą uśmiechnięte i miłe. Z kobietami trzeba umieć postępować  no własnie raz dałem jak wygrałem rok temu 5 kafli. kupiłem babce bombonierkę z Linda i teraz chyba mysli że jak wygram 800zł to też jej coś kupie. zresztą kurna czy mi ktoś coś da z sts w ramach rekompensaty jak zdupiam grubszego kupona albo jak dzisiaj kur..... przez ich awarie systemu nie wygrałem grubszego siana??????? Sknerus jesteś i tyle  [/quote] wiesz miałem kiedyś taka fajną babeczke w toto i tam faktycznie zawsze cos jej dawałem po wygranej i na święta.Kobitka na telefon stawiała mi czasami kupony a kase dostarczałem pózniej. (punkt niestety zlikwidowali) w sts tak jak pisałem dwa razy cos dałem i kurna efekty takie same. baby brzydkie i chyba tez z tego powodu zmierzłe bo wygladają na stare paniska [/quote]ślunskie baby 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi, 3 dni temu już mu napisaliśmy o tym  Ja mam żonę - fech - też muszę z nią kilka minut spędzać, bo nie można samym internetem żyć. Dlatego mi to umknęło. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
aker każda kobieta jest piekna
tylko po niektorych tego nie widac
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
akagi, 3 dni temu już mu napisaliśmy o tym  Ja mam żonę - fech - też muszę z nią kilka minut spędzać, bo nie można samym internetem żyć. Dlatego mi to umknęło.  Fech też ma 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
aker wyluzuj. Śmieję się  Ale z drugiej strony jest szansa, że skoro są brzydkie to pogadać będziesz miał z nimi o czym...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
akagi namawia fecha na swing
tak miedzy wierszami
|