|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka cyniczna Kowalczyk dopingowiczka... heh 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Kowalczyk ladnie wkurwiona na Tajnera tv czy gdzieś na necie też to zobaczę? Jeśli tv to co mówiła 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jaka cyniczna Kowalczyk dopingowiczka... heh  Dobrze mówi Justyna. Oglądałeś wywiad z Tajnerem po biegu wczoraj? Jak mówił że biegła ociężale? Pojechała i biega z kontuzją a Prezes związku po niej jedzie.. no sorry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat wyjatkowo zgadzam sie z kazdym zdaniem Kowalczyk w tym wywiadzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak za Kowalczyk nie przepadam tak po wczorajszym biegu jak słuchało się opini to żygać się chciało...tak że tu Justa ma racje a Tajner, pseudo dziennikarze i wysportowne społeczenstwo niech się pierd... bo to co osiagneła to wielu naszych "sportówców"razem wziętych jeszcze przez lata nie osiągną
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tajner siwy cwel wspiął się na szczyt po plecach Małysza a chuja osiągnął
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A swoją droga jak to się dzieje że co szef związku, niezależnie w wiekszości od dyscypliny, to nieźle w łbie ma powalone myślałem ze Lato to szczyt głupoty był ale Tajner od jakiegoś czasu wkurw...mnie bardziej niż Grzesio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka cyniczna Kowalczyk dopingowiczka... heh  Dobrze mówi Justyna. Oglądałeś wywiad z Tajnerem po biegu wczoraj? Jak mówił że biegła ociężale? Pojechała i biega z kontuzją a Prezes związku po niej jedzie.. no sorry nie widzialem tego wywiadu wiec do niego nie moge sie ustosunkowac raczej tu chodzilo mi o caloksztalt. Dla mnie moze juz zwijac sie do Polski bez medalu. Sa inni i im mocno kibicuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GDyby nie prof. Zołądz i i psycholog Blecharz to Małysz chuja by osiagnal a do dzis naszym marzeniem bylby jedne zawodnik w finalowej rundzie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wie ktoś czy zaklad Beckert - Curus po DQ Curus bedzie przegrany, czy zwrot? wyscig wygala ale nie jest klasyfikowana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś czy zaklad Beckert - Curus po DQ Curus bedzie przegrany, czy zwrot? wyscig wygala ale nie jest klasyfikowana. raczej przergany
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Betway rozliczyl jako przegrany. Szukam w regulaminie i nie moge znalesc na jakiej podstawie tak zrobili. Byla szybsza od Niemiki. Ale skoro teraz jest nieklasyfikowana wiec wg mnie powinnien byc zwrot a nie przegrana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Malysz to byl fenomen mial "to cos" w sobie. CZy Stoch moze mu dorownac?
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Wie ktoś czy zaklad Beckert - Curus po DQ Curus bedzie przegrany, czy zwrot? wyscig wygala ale nie jest klasyfikowana. nie jest klasyfikowana, bo jest zdyskwalifikowana. Jak skoczek jest zdyskwalifikowany np za narty i strój to mimo ze skoczyl np dalej tez jest przegranym w parze. " Oszukiwał" proste.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Betway rozliczyl jako przegrany. Szukam w regulaminie i nie moge znalesc na jakiej podstawie tak zrobili. Byla szybsza od Niemiki. Ale skoro teraz jest nieklasyfikowana wiec wg mnie powinnien byc zwrot a nie przegrana. nna pdsotawie oficjalnych wynikow
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
taka solidna para wydaje mi sie Wank - Koudelka 1 Co myslicie ? wg mnie solidna 1 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wie ktoś czy zaklad Beckert - Curus po DQ Curus bedzie przegrany, czy zwrot? wyscig wygala ale nie jest klasyfikowana. nie jest klasyfikowana, bo jest zdyskwalifikowana. Jak skoczek jest zdyskwalifikowany np za narty i strój to mimo ze skoczyl np dalej tez jest przegranym w parze. " Oszukiwał" proste. A znacie jakiś punkt w regulaminie dotyczący takich przypadków, że jesli zawodnik jest zdyskwalifikowany i nie klasyfikowany to zakład jest przegrany?
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Wie ktoś czy zaklad Beckert - Curus po DQ Curus bedzie przegrany, czy zwrot? wyscig wygala ale nie jest klasyfikowana. nie jest klasyfikowana, bo jest zdyskwalifikowana. Jak skoczek jest zdyskwalifikowany np za narty i strój to mimo ze skoczyl np dalej tez jest przegranym w parze. " Oszukiwał" proste. A znacie jakiś punkt w regulaminie dotyczący takich przypadków, że jesli zawodnik jest zdyskwalifikowany i nie klasyfikowany to zakład jest przegrany? Nie mam konta w betłeju
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś czy zaklad Beckert - Curus po DQ Curus bedzie przegrany, czy zwrot? wyscig wygala ale nie jest klasyfikowana. nie jest klasyfikowana, bo jest zdyskwalifikowana. Jak skoczek jest zdyskwalifikowany np za narty i strój to mimo ze skoczyl np dalej tez jest przegranym w parze. " Oszukiwał" proste. A znacie jakiś punkt w regulaminie dotyczący takich przypadków, że jesli zawodnik jest zdyskwalifikowany i nie klasyfikowany to zakład jest przegrany? ona jest klasyfikowa, ale na koncu bo dq poniewaz zlamala przepisy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|