|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie a ja mam z nimi dziwna sytuacje. w piatek wyslalem im dokumenty skan dowodu a w niedziele "bank statement". na czacie napisali mi ze konto jest w pelni aktywne ale gdy wchodze na withdraw funds i klikal obojetnie jaka metode neteller mb bank transfer to wyskakuje mi blad "requested page not found". nie mam jak wyplacic kasy z konta. pisalem na live czacie a tam mowia ze musze to zrobic przez telefon bo nie wiedza dlaczego mam blad. przez telefon to ciezko bo moj angielski nie jest tak mocny abym swobodnie rozmawial i tu pytanie do Was czy spotkal sie ktos z takim problemem? co robic U mnie czasami za drugim razem zaskakuje Withdraw Funds from Betfair. Ostatnio narobili trochę zmian graficzno "technicznych", stąd te problemy. Zrób tak: kliknij Withdraw Funds, otworzy się "Page not found", zamknij, spróbuj jeszcze i powinno być dobrze. To może być też kwestia ciasteczkowa poniekąd (jebane cookiesiaki  ) . Dodam jeszcze, że korzystam z firelisa, czasem z Opery. Jeśli korzystasz z innej przeglądarki to może być jeszcze jakoś inaczej 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak. Mam dwa różne aczkolwiek to jest suma sumarum sumowane.  Czyli tak, masz oddzielny profit&loss, ale statystykę masz zsumowaną w jeden worek? Przecież to nie jest możliwe Trochę zamotałeś Powiedz coś więcej jak to wygląda, bo już nie mam miejsca na zeszyty papierowe (chociaż pewnie i tak ich nigdy nie zamienię na Excel'a).
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mozna jasniej? ja przez przegladarke normalnie wchodze na strone i tam na my account i dalej wiadomo sprawdzone na firefox ie oraz chrome i safari. wszedzie to samo Spróbuj drugi, trzeci, czwarty raz. U mnie za drugim działa, za pierwszym to samo co mówisz: "page not found".
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
mam caly czas to samo nawet jak klikam 20razy. mam jeszcze w my details informacje: please note: we have not been able to confirm your identity fully from the details you have supplied. Owing to regulations, your access to some products, markets and commission discounts may be restricted until you confirm your identity.
to dziwne bo na LC mowili ze konto jest w pelni funkcjonalne
a u was strona wyplat laduje sie na stacjonarnych pc czy laptopach?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam caly czas to samo nawet jak klikam 20razy. U mnie otwiera się w nowej karcie :page not found: za pierwszym razem. Zamykam. Otwieram jeszcze raz. Za drugim razem już normalnie wypłacam. Korzystam z Firefoksa, laptopa i peceta. Bez żadnych udziwnień, więc już nie wiem co u Ciebie nie tak. Nie robiłem wypłat przez Operę, a z IE w ogóle nie korzystam. Kwestia weryfikacji konta nie ma znaczenia. To jest coś bardziej technicznego.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W Operze mam to samo co w Firefoksie. Za pierwszym razem page not found, za drugim przekierowanie do wpisania kwoty do wypłaty, hasła i już.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Na Chromie tak samo. Sprawdziłem z ciekawośći, więc to nie kwestia przeglądarki.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Tak. Mam dwa różne aczkolwiek to jest suma sumarum sumowane.  Czyli tak, masz oddzielny profit&loss, ale statystykę masz zsumowaną w jeden worek? Przecież to nie jest możliwe Trochę zamotałeś Powiedz coś więcej jak to wygląda, bo już nie mam miejsca na zeszyty papierowe (chociaż pewnie i tak ich nigdy nie zamienię na Excel'a). mam odzielnie chodziło mi o to że do PC sumowane jest razem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ok, wszystko jasne. Dziękuję za pomoc 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
witam probowalem zweryfikowac konto na fb wyslalem skan dowodu ale dalej weryfikacjha jest nie pelna i nie wiem co zrobic czy jak zloze depozyt z mojego banku to zweryfikuja wtedy pelne konto ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co się dzieje w przypadku remisu w kosza do połowy, zagrałem z głupa back bo mieli ostatnią akcję na prowadzenie i wtopiłem trochę, bo remisem zakończyła się, może ktoś wkleić gdzie w regulaminie zapis dokładnie o tym jest?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra już mam, ale wtopa, dobrze że nie zgarniałem wszystkiego-.- myślałem, że zasada jest taka, że zwracają w przypadku remisu a tu zonk, zwracają, ale nie całość
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zmianę w piłce nożnej live widzę. W przerwie meczu delay jest zmniejszane do jednej sekundy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja tak w scirocco miałem. Nie z mojej winy. Niby szkoda całkowita, ale tylko połowę wypłacili.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam probowalem zweryfikowac konto na fb wyslalem skan dowodu ale dalej weryfikacjha jest nie pelna i nie wiem co zrobic czy jak zloze depozyt z mojego banku to zweryfikuja wtedy pelne konto ? Chodzi Ci o ten zapisek: Please note: we have not been able to confirm your identity fully from the details you have supplied. Owing to regulations, your access to some products, markets and commission discounts may be restricted until you confirm your identity?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy można teraz wypłacić? wyskakuje błędna podstrona...
|
|
|
|
|
|
|
Czy można teraz wypłacić? wyskakuje błędna podstrona... to jest coś pojebane bo Ja też żeby wypłacić muszę przejść na "old site" bo na nowej ni hooja 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|