|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w wojsku sie nie bylo? koty musza swoje wycierpiec, ale potem juz wszystkie przywileje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w wojsku sie nie bylo? koty musza swoje wycierpiec, ale potem juz wszystkie przywileje  po co, wybrałem naukę a nie, wojsko jest dla nieuków, przynajmniej było w moich czasach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i co ci z tej nauki jak putin na nas najedzie? bedziesz ruskich ksiazkami okladal?  ja bylem w wojsku, mam tez wyzsze wyksztalcenie, zyje i mam sie dobrze a nawet bardzo dobrze 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
I coś ty Bitnap w tym wojsku robił? Liście zamiatał i krawężniki wapnem bielił? Bo na amunicję dla poborowych to nasze wojsko już dawno pieniędzy nie miało.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bitek no i co zes z tego woja wyniósł? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i co ci z tej nauki jak putin na nas najedzie? bedziesz ruskich ksiazkami okladal?  ja bylem w wojsku, mam tez wyzsze wyksztalcenie, zyje i mam sie dobrze a nawet bardzo dobrze  to elegancko ja pojscia do woja nie brałem pod uwagę i cieszę się ze nie marnowałem swojego czasu własnie tam zeby nie było, nie "cisnę" tym co byli albo tym co nie maja wyższego
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
no i co ci z tej nauki jak putin na nas najedzie? bedziesz ruskich ksiazkami okladal?  ja bylem w wojsku, mam tez wyzsze wyksztalcenie, zyje i mam sie dobrze a nawet bardzo dobrze  Cześć:) bitek, jak ruscy wpadna to nam znów wszystko zabiorą i te nasze sprzęty którymi tak się chwalimy nam nie pomogą;-) po co sie bić, lepiej dobrze żyć;-) Żeby nie było offtopa to dziś biere ostro pod wiatr:) WBA - Chelsea over 2,5 w 1 połowie @7 widziałem po @7,5 w WH ale się nie załapałem i do tego to samo tylko over 1,5 @2,95 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kalacha obsluze obudzony o 3 w nocy, bylem w swoim plutonie strzelcem wyborowym, wiec z SWD tez moge leb odstrzelic  manewry i cwiczenia na poligonie rzecz bezcenna, na wypadek wojny czy rozpylenia broni chemicznej, doskonale wiem co robic, mam przydzial mobilizacyjny czysta abstrakcja, ale jak patrze na te tony metroseksualnych chlopaczkow ktorzy wojsko ogladaja wylacznie na filmach to mnie strach ogarnia, co by nam grozilo gdyby ... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to overy na dzisiaj czy o co chodzi?
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
kalacha obsluze obudzony o 3 w nocy, bylem w swoim plutonie strzelcem wyborowym, wiec z SWD tez moge leb odstrzelic  manewry i cwiczenia na poligonie rzecz bezcenna, na wypadek wojny czy rozpylenia broni chemicznej, doskonale wiem co robic, mam przydzial mobilizacyjny czysta abstrakcja, ale jak patrze na te tony metroseksualnych chlopaczkow ktorzy wojsko ogladaja wylacznie na filmach to mnie strach ogarnia, co by nam grozilo gdyby ...  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bitek, jak ruscy wpadna to nam znów wszystko zabiorą i te nasze sprzęty którymi tak się chwalimy nam nie pomogą;-) te sprzęty w zdecydowanej większości służą na misjach, a w kraju to my możemy postraszyć30-40 letnimi BWP-1 i podobnymi wiekowo T-72 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Bitek jakby rozpylili broń chemiczną to zanim by Cię zaszeregowali to albo byś sztywny na polu leżał albo byś spierdalał byle dalej przed siebie  Nie te czasy, gdzie mobilizowało się każdego zdrowego chłopa, żeby było kogo wysłać na front. Teraz to siedzi zawodnik w bunkrze w Nevadzie i niczym wytrawny gracz Play Station rozwala za pomocą drona turbana za turbanem. Nasz MON już też to zrozumiał i służba zasadnicza praktycznie już nie istnieje. I bardzo dobrze, bo to była wtapialnia kasy na wioskowych chłopków zamiatających liście pod sztabem.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
to overy na dzisiaj czy o co chodzi? to tylko wybrane przez Bezdomnego mecze z dziś, co nie oznacza że overów tam nie będzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bewupy daja rade 
|
|
|
|
|
|
|
[Linked Image] [ fotosik.pl] jak taki dobry jesteś bitek, to może wiesz co to na zdjęciu za sprzęt? miałem okazje ostatnio czymś takim pojeździć i z wrażenia zupełnie zapomniałem zapytać co to:D
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
13 minut minęło, a bitek nie może rozwiązać zagadki  Jakaś ściema z tym wojskiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto powiedzial, ze ja taki dobry?
nie mam pojecia choc jakbym mial strzelac powiedzialbym, ze nirtz takim po piwo jezdzi do biedronki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem Ci fech, że ja pierwszy raz spotykam się z takim sprzętem, to coś na podwoziu T-72 albo T-80 ale nie mam pojęcia co to takiego... gdzie tym jeździłeś Biszop? po Biedrusku?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|