|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak robie przez tydz obrot min 5k dostaje bonus(50z) Teraz mineły 2 tyg obrot ponad 20k i bonusa ni ma. WTF ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy Wam też dziś zakłdy na live rozliczają po 5h? Mecz koszykówki rozliczają już mi 5h i ndal nic...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
idz do nich na czat i rozlicza Ci odrazu , po to sa czaty zeby z niuch korzystac w takich blachych sprawach i zajmuje to wiele krocej niz czekanie az tu ktos odpisze ... eh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
idz do nich na czat i rozlicza Ci odrazu , po to sa czaty zeby z niuch korzystac w takich blachych sprawach i zajmuje to wiele krocej niz czekanie az tu ktos odpisze ... eh hahah no to mnie rozj...teraz. Na czacie pisałem ju z 4 razzy i za każdym razem dostaję odpowiedz, że mój zakład zostnie rozliczony najszybciej jak to możliwe. Zagrałem mecz Euroligi under pkt Realu, a oni ciągle szukają wyniku? Co jest grne z tym bukiem?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Hehe, pewnie zagraleś undera jak im się live zaciął trochę przez co przez krótki czas były do pobrania bardzo wysokie linie. Przyslali mi informację, że rozliczaja zgodnie z ich zasadami po prawidlowym, oczywiscie niższym kursie. Niższy under pobrany w "normalnym" trybie rozliczyli beż żadnego "ale" dużo wcześniej choć też czekać trzeba bylo kilka godzin od zakończenia meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oszuści i jeszcze raz oszuści! Nie polecam gry u nich! Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to podeślę screnny na PM
Zagrałem normalnie na live tak jak zawsze under drużyny w kosza, mecz trwał zakłady były otwarte, po kursach <1.80 Na rozliczenie zakładu czekałem 10 godzin!
Po 10 godzinach rozliczyli mi zakłady po 1.09 i 1.34. Po prostu jakieś jaja.
NIE POLECAM!
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Naprawde ?  Ludzie konta u nich kupuja zeby grac a Ty myslisz ,ze napiszesz NIE POLECAM i kogos to w ogole bedzie tu obchodzilo Zejdz na ziemie .Chciales wyjebac Freda ,ale Fred sie nie dal i tyle .Rozliczyli Ci po prawidlowym kursie .Wszystko w temacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe... Jakoś żadbych bloków nie było, mecz sobie leciał i zakłady były dostępne.
Sorry, rozumiem błąd kursowy rozliczyć po godzinie, dwóch, ale po 10?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To podaj może mecz, wynik podczas przyjmowania zakładu, która minuta i linię punktową to ocenimy czy nie chciałeś ich ojebać na błędzie systemu. 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Na wczorajszym meczu kubania z realem mieli problemy z live. Mecz nawet na kilka minut zostal zdjęty z oferty. Wynik byl opozniony o kilka punktow w stosunku do rzeczywistego stanu rzeczy.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
pierdołami sie przejmujecie. Panienka z "Najlepszego buka na rynku" chciała mi wygrany ,nierozliczony przez dwa dni zakład jako "void" zrobić na czacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potrzebuje wypłacić pieniądze na Skrill, wszystkie wpłaty dokonywałem jedynie poprzez przelew bankowy oraz kartę Kredytową ?
Czy jest możliwość po takich operacjach wypłaty pieniędzy na Skrill?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy jeśli wpłace jakąś kwotę poprzez skrill będzie odblokowana możliwość przelewu na skrill ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy jeśli wpłace jakąś kwotę poprzez skrill będzie odblokowana możliwość przelewu na skrill ? Ja tak robię często i chyba tylko raz się o coś doczepili a tak poza tym to bez problemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy jeśli wpłace jakąś kwotę poprzez skrill będzie odblokowana możliwość przelewu na skrill ? Ja tak robię często i chyba tylko raz się o coś doczepili a tak poza tym to bez problemów. o jakich kwotach mówisz przypuscmy mam 2 tysiace zlotych na koncie i wplace im 200 zl poprzez skrill to odblokują wypłate całkowitej kwoty? Gdy pisze na czacie odpowiadają, że nie ma innej możliwości wypłaty niż konto bankowe
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie odblokują. Jeżeli wpłaciłeś za pomocą przelewu to pierwsza wypłata też musi iść na konto. Dopiero później po kolejnym depozycie Skrill pojawia się dowolność i możesz wysłać z powrotem albo na Skrill albo na konto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy jeśli wpłace jakąś kwotę poprzez skrill będzie odblokowana możliwość przelewu na skrill ? Ja tak robię często i chyba tylko raz się o coś doczepili a tak poza tym to bez problemów. o jakich kwotach mówisz przypuscmy mam 2 tysiace zlotych na koncie i wplace im 200 zl poprzez skrill to odblokują wypłate całkowitej kwoty? Gdy pisze na czacie odpowiadają, że nie ma innej możliwości wypłaty niż konto bankowe Zazwyczaj wpłacałem te minimalne 25zł żeby zrobić po chwili wypłatę na skrilla ;-)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy jest jeszcze gdzieś normalnie pracujący support? Kiedyś bet365 trzymało poziom. Teraz dopasowali się do Unibetu i Betsyfu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie mówię o czat'cie, mówię o tym jak obiecują (między innymi na chat'cie), że coś zrobią w konkretnym terminie, który mija, a oni nie robią nic.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|