|
|
addict
|
|
addict
Z tego co widzę dzisiaj walczy Chisora z Kevinem Johnsonem i Johnson ma bardzo duże szanse wygrać ten pojedynek bo Chisora jest już skończonym bokserem (poważnie) i można zaryzykować na remis po kursie 27 zł jeśli zechcieliby oszukać Johnsona lub raczej pewne zwycięstwo Johnsona bo po takim kursie 4.50 to na prawdę prezent oczywiście nie za dużą kasę.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z tego co widzę dzisiaj walczy Chisora z Kevinem Johnsonem i Johnson ma bardzo duże szanse wygrać ten pojedynek bo Chisora jest już skończonym bokserem (poważnie) i można zaryzykować na remis po kursie 27 zł jeśli zechcieliby oszukać Johnsona lub raczej pewne zwycięstwo Johnsona bo po takim kursie 4.50 to na prawdę prezent oczywiście nie za dużą kasę. wprawdzie po czasie bo dopiero co z gali wróciłem ale nie wariuj na przyszły raz i skoro dereck jest dla ciebie skończony to lepiej skończ obstawiać ten sport 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mousasi win @3 Mousasi by decision @5 Mousasi vs Machida over 2.5 & 3.5 rounds -1.44  , 1.62 Souza @1.26 Souza ko or tko @4.33 Souza win inside distance @1.67 Silva @1.1 Silva fight to go to decision - no @1.2 Oliveira @1.14 . jedyny kupon który pograłem mocniej to : mousasi v machida over 2.5  , souza  , oliveira  , crawford ?? jak widać ufc średnio , najważniejsze jednak, że główny kupon w grze- kończy go wspomniany wcześniej przeze mnie crawford, którego warto pobierać.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na jutro kupon wariat z którym większych nadziei nie wiążę : Murata, Shiming, Conquest, Sterling, Cormier kurs około 3.8 Pierwszych dwóch dżentelmenów to przysłowiowe pewniaki i tu problemów żadnych być nie powinno natomiast nr. 3 to pan o mocno podejrzanej szczęce, która jednak w tej walce nie powinna być zbyt często testowana z racji miernego 'pierdolnięcia' u ammanna. atutem jest walka na swoich śmieciach. dodatkowo obstawiam w tej walce tonyego na punkty za @3.2. Pozostała dwójka to panowie z ufc, którzy rywali dostali w zastępstwie za swoich przeciwników pierwotnych (kontuzje). Wyjątkowo jestem o ufc spokojny 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na jutro kupon wariat z którym większych nadziei nie wiążę : Murata, Shiming, Conquest, Sterling, Cormier kurs około 3.8 dodatkowo obstawiam w tej walce tonyego na punkty za @3.2 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na weekend 'pewni' wydają się być Crawford + Chavez = 1.8 Natomiast niespodziankę upatruję w pojedynku Salido z Łomaczenko- postawię na tego pierwszego po kursie 5.8. Mimo niesamowitego rekordu walk amatorskich (398-1 o ile dobrze pamiętam), świetnego debiutu (nie licząc nieszczelnej obrony, szczególnie ciosów na korpus), świetnych warunków to jest kurwa za szybko, żeby porywać się na tego doświadczonego, bardzo dobrego kondycyjnie, z dobrym uderzeniem i z ogromnym doświadczeniem na ringach zawodowych meksykańca; który jest posiadaczem pasa wbo wagi piórkowej. Dla mnie to lekka głupota wasyla i całego jego teamu, żeby wypływać na tak głęboką wodę bo nie ma wystraczającego doświadczenia na walkę z takim gościem jak Orlando a w trakcie samej walki może spuchnąć jak niegdyś Czakijew. Po tej walce dowiemy się jednej bardzo ciekawej rzeczy - czy trzeba robić te 30 walk na zawodowych ringach i zdobywać doświadczenie czy wystarczy doświadczenie z walk amatorskich. Według mnie pierwsza opcja. Oczywiście, Łomaczenko to ogromny talent który dostaje w swojej drugiej walce zawodowej walkę o pas, który w wieku 24 lat miał na koncie dwa złota olimpijskie, ze świetną techniką ale Salido to cholernie twardy zawodnik, który będzie umiał według mnie wykorzystać braki ukraińca. Ja obok kursu 5.8 na Salido nie przejdę obojętnie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niestety pierwsze schody zaczynają się już na ważeniu - o kilogram przekroczył górną granicę Salido. Zazwyczaj mam takie 'szczęście', że gdy 'mój' zawodnik musi zbijać wagę to przy okazji przegrywa pojedynek. Teraz to już musztarda po obiedzie - zobaczy się jutro.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na weekend 'pewni' wydają się być Crawford + Chavez = 1.8 Natomiast niespodziankę upatruję w pojedynku Salido z Łomaczenko- postawię na tego pierwszego po kursie 5.8  Bum 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kurs 7.2 ktory jeszcze w srode widnial w maratonie na agulo to totalne nieporozumienie. Mimo ze ta walka bedzie wygladala zupelnie inaczej niz ta sprzed tygodnia to szanse na powodzenie tego zakladu daje dokladnie te same. Otoz perro to zawodnik bardzo wytrzymaly, mocniejszy fizycznie i z lepszym uderzeniem. Dokladam do tego jeszcze wygrana angulo w rundach 7-12 @14 bo jesli na punkty to tylko saul a cos czuje ze rudy bedzie tracil na wartosci z czasem.
Nelson & Picket z ufc wydaje sie natomiasrt bardzo pewna opcja
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
angulo Angulo 7-12  Nelson & Picket z ufc wydaje sie natomiasrt bardzo pewna opcja 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
myślałem, ze zastanę tu parę ciekawych zdań odnośnie jutrzejszej walki naszego gwiazdora a tu cisza jak makiem zasiał. Sytuacja wygląda następująco: bardzo nie lubię obstawiać walk gdzie biją się piescisrxe jednej grupy, tak jak i nie lubię obstawiać walk w których piedciarxe sparowali kiedyś ze sobą. w jutrzejszej walce górala dla mnie nic nie jest pewne. Młody, głodny sukcesu niezły technicznie ukrainiec (to też trzeba podkreślić) będzie się bil z doświadczonym, będącym już na równi pochyłej i może nieco zardxewialym adamkiem. Adamek po walce z kliczka nie jest juz tym damym bokserem. Meczarnie z chambersem deski z ealkerem i kompromitacja z cunninghamem... Biorąc pod uwagę powolny rozruch niesamowicie szybkich rak adamka widzą mi się pierwsze rundy dla ukraińca następnie przewaga górala, lekko odpoczynek i oczywiście podkreślenie końcówki co daje mi remis jak w mordę strzelił ewentualnie glazkowa na punkty.
Ufc: a garcia, i andrade & box czakijew i brook =1.8
Postaram się jutro coś dopisać jak naprawie kompa bo pisanie z tel za pomocą moich grubych palców to istna kara boska
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znawcy boksa warto na Głazkowa spróbować?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Warty do postawienia jeszcze chilemba & chilemba decyzja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sprobuje Wilder KO, TKO, DSQ & under 7,5 rundy i Adamka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W listopadzie kiedy pierwotnie odbyc miala sie walka kursy wystartowaly z 1.35 na Adamka,dzisiaj patrze - 2.0 WOW.
Wg mnie jest "value".
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Adamek na punkty robi się powoli masowka
|