|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Tuco na takie kwity to się bierze kredyt na mieszkanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tuco na takie kwity to się bierze kredyt na mieszkanie nie musze, zarobilem w Irlandi na wlasne M jestem szczesciarzem jak to niektorzy zawistnicy twierdzili zawsze im mówie: nie szczesciarzem, tylko bylem zdeterminowany by zarobic i wrocic z zadupia na jeszcze wieksze do PL 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
schalke getafe kopenhaga paderborn bts 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk a może spróbój sie w pojedynku z Uve87?słyszałem że gość mocny jest 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
także tego, Fechu popraw się. bo Daniel się obrazi w najmniej oczekiwany dla MNIE momencie  a tego nie chcemy  coś dla Pacyfka: Waldemar Fornalik na celowniku kolejnego klubu Waldemar Fornalik nie ma zamiaru przyjmować pierwszej lepszej oferty. Swoje usługi wycenia na 100 tys. złotych miesięcznie czytałem o Fornaliku przy porannej kawie pojebało sie w głowie pilka to prosta gra ,ja w kadrze widze człowieka ogarnietego za 20 kola ,czyli zostaje 60 na szkolenie dzieci załoze sie ze nie bedzie gorszy od Nawałki Jak taki kołek jak Fornalik zada 100 kola msc to szanujmy sie panowie oczywiscie znajdzie sie debil co tyle zapłaci tak profesorek, trzeba pietnowac głupote i zagladac do kieszeni niech wiedza ze czuwamy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najwiekszy fighter w krakowie, dobrze typuje, do tego z wlasnym M - az dziw bierze, ze ludzie, mijajac go na ulicy, nie mdleja z wrazenia
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przy czym zarobiles tyle siana w Irlandi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najwiekszy fighter w krakowie, dobrze typuje, do tego z wlasnym M - az dziw bierze, ze ludzie, mijajac go na ulicy, nie mdleja z wrazenia były i nie najwiekszy, jeden z wielu jaki ma kraków, long story, nieaktualny temat juz dawno juz nie masz ignora na mnie, tak wiem jestes ciekaw moich typów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy czym zarobiles tyle siana w Irlandi? normalka jak sie we 2-ke pracuje i odkłada a nie rozpierdala kase na prawo i lewo. Przedstawiciel Handlowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk a może spróbój sie w pojedynku z Uve87?słyszałem że gość mocny jest  nie czuje potrzeby pojedynkowania sie pojedynkuje sie z bukiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk odczytam twoja odpowiedz jak sie wyloguje, teraz niestety nie mam takiej mozliwosci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Schalke chyba na dzis, no i Marsylia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siemanko  bitek uważaj obiło mi się o uszy, że tuco za młodu lał samego Szpilę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może w końcu jakaś dwójka w piątkowej TME, nie było jeszcze Schalke też wygląda soczyście, chociaż miliki bardzo zdyscyplinowani i konsekwentni w grze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzis oczywista oczywistosc kopenhaga @2  jeszcze wczoraj mialem w planach -1 @2.4 ale wobec pieknie rosnacych kursow bierzemy czysta dwojeczke(rok temu za ten sam wyjazd placili @1.5) oprocz jorgensena nie widze u gosci zadnych znaczacych ubytkow, zatem teoretycznie powinni dzis zgarnac komplet punktow bez wiekszego problemu
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
kursy na hannover - schalke wygladaja juz podobnie jak jeszcze kilka kolejek temu na leverkusen - schalke (i to zanim lever wskoczył w ten niby "dołek")
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
kursy na hannover - schalke wygladaja juz podobnie jak jeszcze kilka kolejek temu na leverkusen - schalke (i to zanim lever wskoczył w ten niby "dołek") augsburg-schalke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
także tego, Fechu popraw się. bo Daniel się obrazi w najmniej oczekiwany dla MNIE momencie  a tego nie chcemy  coś dla Pacyfka: Waldemar Fornalik na celowniku kolejnego klubu Waldemar Fornalik nie ma zamiaru przyjmować pierwszej lepszej oferty. Swoje usługi wycenia na 100 tys. złotych miesięcznie czytałem o Fornaliku przy porannej kawie pojebało sie w głowie pilka to prosta gra ,ja w kadrze widze człowieka ogarnietego za 20 kola ,czyli zostaje 60 na szkolenie dzieci załoze sie ze nie bedzie gorszy od Nawałki Jak taki kołek jak Fornalik zada 100 kola msc to szanujmy sie panowie oczywiscie znajdzie sie debil co tyle zapłaci tak profesorek, trzeba pietnowac głupote i zagladac do kieszeni niech wiedza ze czuwamy ech gdyby był Leo , jedyny gość na poziomie z dotychczasowych trenerów
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przestan sensei ,mielismy szczescie i wywalczylismy awans
pozniej juz byl powrot do normalnosci
czy to bylby leo ,wdowiec czy inny ojrzynski byloby tak samo
smuda,fornalik,nawalka rozni sie tylko wiekiem
graja ci sami zawodnicy ,nie ma lidera ,nie ma chemii nie ma nic
jest tylko kasa i dmuchanie na gwiazdy
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
analityk odczytam twoja odpowiedz jak sie wyloguje, teraz niestety nie mam takiej mozliwosci  Bitek, przecież można odczytać maila ignorowanej osoby nawet jak jest się zalogowanym.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|