|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie szczescie? wtedy Polska grala na prawde przyjemny dla oka futbol i co najwazniejsze skuteczny. smiem twierdzic, ze gdyby wtedy trenerem byl kto inny, to bysmy nie awansowali.
co do Schalke, to dzis wcale nie musi wygrac. Augsburg ostatnio bardzo dobrze giercuje. remis wielce prawdopodobny
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jakie szczescie? wtedy Polska grala na prawde przyjemny dla oka futbol i co najwazniejsze skuteczny. smiem twierdzic, ze gdyby wtedy trenerem byl kto inny, to bysmy nie awansowali.
co do Schalke, to dzis wcale nie musi wygrac. Augsburg ostatnio bardzo dobrze giercuje. remis wielce prawdopodobny to jest moje zdanie ,razem mozemy pieknie sie roznic jestesmy 2 swiatem jesli chodzi o pilke i z tej polki szybko nie zejdziemy ,obojetnie czy bedzie selekcje robil Mourinho czy Michniewicz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po pierwsze piłkarze muszą czuć respekt przed trenerem ale też trener musi być to ktoś z głową i ktoś kto umie złapać za mordę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do Schalke, to dzis wcale nie musi wygrac. Augsburg ostatnio bardzo dobrze giercuje. remis wielce prawdopodobny to jest moje zdanie ,razem mozemy pieknie sie roznic jestesmy 2 swiatem jesli chodzi o pilke i z tej polki szybko nie zejdziemy ,obojetnie czy bedzie selekcje robil Mourinho czy Michniewicz [/quote] oczywiście 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o cos sie zle zedytowalo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arka Gdynia 2,00 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
istres - clermont remis #2.88
troszkę za popularny typ się robi, ale miejmy nadzieję, że Biszop wie co robi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fechnerinhohoho dobrowolnie nie mam specjalnej ochoty go czytac  pytanie za 1000pkt, czemu nie grasz auxerre? 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Na forum Biszopa, ten wymiatacz z francuskiej odradzał więc odpuściłem. Chociaż na pierwszy rzut oka typ wydaje się mieć ręce i nogi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
galata schalke dnb  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na forum Biszopa, ten wymiatacz z francuskiej odradzał więc odpuściłem. Chociaż na pierwszy rzut oka typ wydaje się mieć ręce i nogi  jeśli liczyć że trzeci bramkarz Auxerre, który dziś zagra po raz pierwszy w sezonie niczym się dla gospodarzy nie zasłuży, to owszem
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
przestan sensei ,mielismy szczescie i wywalczylismy awans
pozniej juz byl powrot do normalnosci
czy to bylby leo ,wdowiec czy inny ojrzynski byloby tak samo
smuda,fornalik,nawalka rozni sie tylko wiekiem
graja ci sami zawodnicy ,nie ma lidera ,nie ma chemii nie ma nic
jest tylko kasa i dmuchanie na gwiazdy Czołem! Zupełnie się z Tobą nie zgodzę. Naszej kadrze jest właśnie potrzebny Hiddink, Capello albo inny selekcjoner z prawdziwego zdarzenia. Niech weźmie nawet 5 melonów ojro rocznie ale zrobi drużynę. Wtedy związek sobię ten wydatek odbije z gruuuubą nawiązką. A nie Nawałka za 1 mln peelenów rocznie co to jest przydupas z nadania Bońka. I gówno z tego będzie - czytaj bańka wyjebana w pizdu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyfek jest wobec siebie bardzo bezkrytyczny i uważa, że ma patent na nieomylność
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyfek pieprzysz jak potluczony, nie mow mi, ze z lewych, blaszczow, glikow, krychowiakow nie mozna zlepic ekipy ktora uleje chocby dwukrotnie pastuchow z czarnogory
nie mamy potencjalu, zeby lac hiszpanow czy niemcow, ale nie przechodzmy do porzadku dziennego nad porazkami z ekipami na papierze slabszymi
bo potem takie podejscie skutkuje tym, ze kopacze czuja sie rozgrzeszeni juz przed pierwszym gwizdkiem, nawet jak graja u siebie z biedakami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zacznijmy od zakazu powolywania do kadry kopaczy z naszej ligi bo oni inna dyscypline uprawiają.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Na forum Biszopa, ten wymiatacz z francuskiej odradzał więc odpuściłem. Chociaż na pierwszy rzut oka typ wydaje się mieć ręce i nogi  jeśli liczyć że trzeci bramkarz Auxerre, który dziś zagra po raz pierwszy w sezonie niczym się dla gospodarzy nie zasłuży, to owszem Mało istotny szczegół. Najważniejsze żeby nie był czarny, a tak to i mogą grać nawet 6-tym.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dobra macie racje z hiddinkiem to cos kolo polfinalu ME mozemy sie zakrecic
bo niemcy i hiszpania bez szans
szanujmy sie dobry zespol gra bez trenera ,mam nadzieje ze ktos sie wypowie co chociaz kilka razy pogral na poziomie "miedzywojewodzkim "w pilke a nie tylko na kompie
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Kowala by wzieli natrenera to by wyniki byly lepsze i gra dla oka byla przyjemniejsza 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
zobaczymy co dalej bedzie
nawalka niewypal
po tych eksperymentach w dwoch pierwszych meczach aut
przeciez kazdy wiedzial ze wroci do tych samych grajkow co smuda i fornalik
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Pomijając umiejętności czysto piłkarskie(uważam, że znalazłoby się u nas 11-14 grajków, którzy takowe posiadają) to wg mnie taki jest rozkład głównych 3 czynników mających wpływ na wyniki.
Atmosfera w drużynie - 40%
Przygotowanie fizyczne - 35%
Trener/Selekcjoner - 25%
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|