|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kręcina wykładał na katowickim AWF-ie teorię wychowania fizycznego. A także współzarządzał drukarnią. Zacznie się zabawa w Gliwicach  przy jego warunkach to faktycznie z wychowania fizycznego pozostaje teoria
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Co znaczy Blazzers 18+ bo nie kumam ?
|
|
|
|
|
|
|
Kręcina wykładał na katowickim AWF-ie teorię wychowania fizycznego. A także współzarządzał drukarnią. Zacznie się zabawa w Gliwicach  Ta drukarnia to do drukowania pieniędzy czy meczy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co znaczy Blazzers 18+ bo nie kumam ? to znaczy ze utd zostanie wydymane,wyruchane jak kto waoli przez bayern 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.17 ? nie gram takich kursow ...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Co znaczy Blazzers 18+ bo nie kumam ? to znaczy ze utd zostanie wydymane,wyruchane jak kto waoli przez bayern  Stary nie bądź śmieszny, wyzywasz klub, nie dajesz im najmniejszych szans ( tu akurat masz podstawy) ale sądząc po avatarze, sam nie kibicujesz potędze Bo patrząc na Tottenham w ostatnich latach - to jest dopiero śmiech na sali... bez odbioru
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co znaczy Blazzers 18+ bo nie kumam ? to znaczy ze utd zostanie wydymane,wyruchane jak kto waoli przez bayern  Stary nie bądź śmieszny, wyzywasz klub, nie dajesz im najmniejszych szans ( tu akurat masz podstawy) ale sądząc po avatarze, sam nie kibicujesz potędze Bo patrząc na Tottenham w ostatnich latach - to jest dopiero śmiech na sali... bez odbioru smiech na sali? to czemu taka potega jak utd nie moze wygrac od 2 lat :D, punkt zdobyty z totkiem w tamtym sezonie i w tym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tom182 ja rozumiem frustracje ale to nic osobistego po prostu nie lubie Utd ale to co skomentowalem z brazzers ja tylko podpowadalem koledze co to moze oznaczac ...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Co znaczy Blazzers 18+ bo nie kumam ? to znaczy ze utd zostanie wydymane,wyruchane jak kto waoli przez bayern  Stary nie bądź śmieszny, wyzywasz klub, nie dajesz im najmniejszych szans ( tu akurat masz podstawy) ale sądząc po avatarze, sam nie kibicujesz potędze Bo patrząc na Tottenham w ostatnich latach - to jest dopiero śmiech na sali... bez odbioru smiech na sali? to czemu taka potega jak utd nie moze wygrac od 2 lat :D, punkt zdobyty z totkiem w tamtym sezonie i w tym  w tamtym sezonie Manchester United został mistrzem Anglii, w tym sezonie każdy wie co się dzieje przez D.Moyesa. Każdy bez względu na to czy kibicuje MU czy nie
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
tom182 ja rozumiem frustracje ale to nic osobistego po prostu nie lubie Utd ale to co skomentowalem z brazzers ja tylko podpowadalem koledze co to moze oznaczac ... nie wiem o czym piszesz
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
żeby była jasność, ja w pojedynku z Bayernem nie widzę najmniejszych szans dla United w formie z tego sezonu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy naprawde uwazasz ze przez moyesa? zobacz na tych zawodnikow lepiej tam kazdy powinien byc juz na emeryturze ... prawda jest taka ze trzeba bedzie odmlodzic sklad przez pare lat, ostatnio w match of the day mowili ze ciezko bedzie wygrac lige utd przez najblizsze 10 lat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby była jasność, ja w pojedynku z Bayernem nie widzę najmniejszych szans dla United w formie z tego sezonu jako wierny kibic musisz miec nadzieje !
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
czy naprawde uwazasz ze przez moyesa? zobacz na tych zawodnikow lepiej tam kazdy powinien byc juz na emeryturze ... prawda jest taka ze trzeba bedzie odmlodzic sklad przez pare lat, ostatnio w match of the day mowili ze ciezko bedzie wygrac lige utd przez najblizsze 10 lat  tak, uważam, że Moyes to słaby trener
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
żeby była jasność, ja w pojedynku z Bayernem nie widzę najmniejszych szans dla United w formie z tego sezonu jako wierny kibic musisz miec nadzieje ! Nadzieje oczywiście mam, tak samo jak Ty pewnie, że Tottenham zagra w najbliższym sezonie w Lidze Mistrzów
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Tom,
Przywołuję cię do porządku! Nie wdawaj sie w potyczki słowne.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Tom,
Przywołuję cię do porządku! Nie wdawaj sie w potyczki słowne. No dobra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby była jasność, ja w pojedynku z Bayernem nie widzę najmniejszych szans dla United w formie z tego sezonu jako wierny kibic musisz miec nadzieje ! Nadzieje oczywiście mam, tak samo jak Ty pewnie, że Tottenham zagra w najbliższym sezonie w Lidze Mistrzów juz niestety nie mam walka o lige europejska znowu ehhh
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|