|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepsze jest to, że ten tramwaj jednak wyhamował...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy ktoś zauważył ale na dodatek wyprzedzał na skrzyżowaniu dróg
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Powodzenia na PW i rozglądać się dobrze, będę kibicował... nietypowo ;]
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Przestawili czas, 1 h mniej na regeneracje i nogi czuję po weekendzie  Faktycznie, Rivex biegl, Trewor też, ale w Żywcu. W Żywcu wygrali skoksowani Ukraincy. Gratuluje Trewor swietnego czasu 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Chlopy wbijac na te czelendze na Strave,a kto dzis robi dyszke treningowo to tak jak mowil Podstawek jest szansa wrzucic sie na sam szczyt. Dominacja Panowie!
jest tez grupa wzorem Stravy miesieczna na bieganie na Endo. Tez cmon!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja koncze z bieganiem. Dzisiaj podczas meczu tenisowego przydazyla mi sie straszna kontuzja :/ Jutro jak dojde do siebie to Wam wszystko opisze.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
ja koncze z bieganiem. Dzisiaj podczas meczu tenisowego przydazyla mi sie straszna kontuzja :/ Jutro jak dojde do siebie to Wam wszystko opisze. Wkręcać 01.04 to my, ale nie nas 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja koncze z bieganiem. Dzisiaj podczas meczu tenisowego przydazyla mi sie straszna kontuzja :/ Jutro jak dojde do siebie to Wam wszystko opisze.  ja tez koncze z bieganiem. Dzisiaj podczas treningu plywackiego utopilem sie :/ jutro jak mnie wylowia i dojde do siebie to wam wszystko opisze.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Totalnie mnie ta Strava nie pociąga.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I mnie wpiszcie na liste kończących, bo mnie kolano nie chce latać z resztą ciała
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A w ogóle to Lupusie zamykaj pan te remizę, sam nie będziesz latał !
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Proszę o poradę, w niedziele biegnę swój pierwszy półmaraton, czas jaki chce osiągnąć to <2h, wiem, ze nie rewelacja, ale mam problem z ... udami, a dokładnie biegałem i biegam w sumie cały czas w spodniach, takich Kalenji do biegania i spoko, ale ze robi sie coraz cieplej mialem zamiar wskoczyc w spodenki, no i w owych spodenkach biec, kupiłem w decathlonie dosyc krótkie z wszytymi majtkami w cenie cos promocyjnej 100 zl i kur... strasznie mnie bieganie w spodenkach obciera, tak masakrycznie, ze na obu udach mam az przetarte do krwi i na samą mysl ich zalozenia dzisiaj dostalem białej gorączki. Przeczytalem na róznych forach o smarowaniu wazeliną lub tłustym kremem, wiec wracając z pracy takową zakupiłem, wysmarowałem i wystarczylo ze przeszedlem po mieszkaniu pare razy to znow czulem jak mnie obciera, nie, nie są za małe, materiał delikatny, a jednak kurde trze. Mam dosyc rozbudowane uda i to dlatego, ale do czego zmierzam, wybiegłem spowrotem w starych spodniach i rewelka, ale pomyslalem czy pod spodenki nie kupić sobie leginsów, bo w samych leginsach to do biegania sie nie namowie, wiec powiedzcie co o tym sądzicie, biega ktos z Was wlasnie w legginsach krotkich i na to spodenki? nie chce sie ugotowac w niedziele w spodniach, bo po jakims czasie sie robią mokre i przez to cięzsze, a jak bedzie cieplo to dyskomfort murowany, nie chce tez juz wiecej kasy wydawac na ciuchy wyższej klasy, wiec kupno nowych gaci za ponad setke odpada ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a może takie specjalne bokserki ... hm?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mam 2 pary spodenek z siateczką, przez c nie trzeba nosić bokserek. Nie obcieraja mnie w ogole, a dalem za nie mniej  Zobacz czy nie zawiazaujesz za mocno sznureczka w pasie, czasem wystarczy poluzowac i od razu inny komfort biegu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
arkadius, tez nie bardzo rozumiem jak spodenki biegowe moga Cie obcierac jesli nie zatrzymujesz sie na trasie, ale ciuchy trzeba przetrzec troche dluzej przed startem wlasnie po to, zeby wyeliminowac tego typu problemy. jesli spodenki obcieraja biegnij w tym w czym czujesz sie w miare komfortowo, a nastepnym razem zmieniaj odziez na co najmniej miesiac przed startem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|