|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pawcias jak chcesz coś więcej dowiedzieć się na ten temat to zapraszam na priv. Kiepsko zapraszasz. ArtekPotito is over their Private Topic limit.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Artek, będzie jakieś refletacion ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Pawcias jak chcesz coś więcej dowiedzieć się na ten temat to zapraszam na priv. Kiepsko zapraszasz. ArtekPotito is over their Private Topic limit. Artek Ty leszczu  Pawcias jak chcesz sie coś więcej dowiedzieć to tez zapraszam na priv, nie ma co odkrywac wszystkich tajemnic dla kazdego ktory google uzywa 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ty akurat najmocniejszy jesteś. Zmień se jeszcze trzynaście razy avatara i cztery razy nicka 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Ej, ja tez chce EBe....!!! 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jade na Ursunow za kilka tygodni. Jak ktos chce zamowic moge przywiezc - to jest rewelacyjne piwo. Zapraszam na maila [email protected] prosze podac nick i nie ma sprawy. To jest zdecydowanie najlepsze piswo z jakim mam do czynienia ale te polskie wasze niepasteryzowane tez sa bardzo ok
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
sorry, robiłem potem projekt i spać poszedłem, nie było czasu na forum, pw już trochę oczyszczone
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
te polskie wasze niepasteryzowane tez sa bardzo ok Te nasze Kasztelany itd. są do niczego. Może i nie są pasteryzowane, ale są wyjałowione ultrafiltracją. Z niepasteryzowanych w miarę pijalnych jest chyba tylko Ciechan i powiązane z nim marki, czyli np. Lwówek.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak z ciekawości, robiłeś projekt, czy prodżekt? 
|
|
|
|
|
|
|
wyhamujcie z tymi privami
|
|
|
|
|
member
|
|
member
JEDNO PROSTE PYTANIE: JEDEN CZŁOWIEK - WSZYSTKIE BUKI ? Bywało, że razem z kolegą (z tej samej firmy) byliśmy na tym samym meczu. Nie ma reguły. Najprawdopodobniej jakiś buk zażyczył sobie transmisję tylko dla siebie u skauta. Zresztą, temat to już stary, zdaje się że w 2005-2006 roku było ogłoszenie na tym forum od przedstawiciela jednej z firm..
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
wyhamujcie z tymi privami o co Ci chodzi bo nie rozumiem? Tak z ciekawości, robiłeś projekt, czy prodżekt?  w sumie to nie wiem, nawet nie wiem jaka różnica, chyba jednak projekt
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
 No właśnie tak mi bardziej projektem, niż prodżektem zapachniało. JEDNO PROSTE PYTANIE: JEDEN CZŁOWIEK - WSZYSTKIE BUKI ? Bywało, że razem z kolegą (z tej samej firmy) byliśmy na tym samym meczu. Nie ma reguły. Najprawdopodobniej jakiś buk zażyczył sobie transmisję tylko dla siebie u skauta. Zresztą, temat to już stary, zdaje się że w 2005-2006 roku było ogłoszenie na tym forum od przedstawiciela jednej z firm.. Czyli potwierdzasz moją tezę? Jeden człowiek, wszystkie buki? Jest to ciekawe, bo wychodzi na to, że kilka dużych firm opiera swój biznes na jednej konkretnej, średnio pewnej osobie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie, sorki. Nie potwierdzasz mojej tezy. Jeden człowiek jeden buk z tego co mówisz.
|
|
|
|
|
|
|
no offence Pawcias, ale Twoje teza jest chujowa zamien w swoim powyzszym zdaniu slowo 'osobie' na 'firmie' i rozwiazesz zagadke niczym columbo 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Powstaje coraz więcej firm oferujących takie "raporty live" z meczów. Rynek ten rozwija się w nieprawdopodobnie szybkim czasie.
Im mecz bardziej popularny tym większa szansa, że na meczu jest kilku skautów. Na meczach ogórkowych zazwyczaj jest tylko jeden i od niego biorą wszystkie buki.
Firmy te nie utożsamiają się z bukami (przynajmniej moja), ale nie ukrywają, że pracują przede wszystkim dla nich bo są głównymi klientami.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Powstaje coraz więcej firm oferujących takie "raporty live" z meczów. Rynek ten rozwija się w nieprawdopodobnie szybkim tempie.
Im mecz bardziej popularny tym większa szansa, że na meczu jest kilku skautów. Na meczach ogórkowych zazwyczaj jest tylko jeden i od niego biorą wszystkie buki.
Firmy te nie utożsamiają się z bukami (przynajmniej moja), ale nie ukrywają, że pracują przede wszystkim dla nich bo są głównymi klientami. tempie oczywiście 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie gniewam się. No defence.
Czyli co, sugerujesz, że istnieje jedna firma która ogarnia markety in-play dla wszystkich liczących się buków?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|