|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GGL powiedział że albo mu jest ślisko, albo że chcę mu się spać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś jak SOuza - MIchon w drugim ? 7-6 dla Roli. jak juz to 7-5  ja mam 7-6  ja mam 7-5 ale to nie wazne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inwestorzy. GGL zmienil koszulke i teraz podbija przegranym gemem serwisowym.
TO EWIDENTNIE ZNAK. Nie przegapcie tego. no to wchodz all in
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ciagle mam wrazenie ze nole chcial po prostu dluzej pograc i gdyby musial to by sie szybko skonczylo w 2 setach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciagle mam wrazenie ze nole chcial po prostu dluzej pograc i gdyby musial to by sie szybko skonczylo w 2 setach Tak właśnie było.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciagle mam wrazenie ze nole chcial po prostu dluzej pograc i gdyby musial to by sie szybko skonczylo w 2 setach Tak właśnie było. Możliwe, ale chyba mu się to trochę wymknęło spod kontroli, bo gdyby trafił ten BH GGL to nie wszystko by zależało od Nole.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciagle mam wrazenie ze nole chcial po prostu dluzej pograc i gdyby musial to by sie szybko skonczylo w 2 setach Tak właśnie było. Możliwe, ale chyba mu się to trochę wymknęło spod kontroli, bo gdyby trafił ten BH GGL to nie wszystko by zależało od Nole. Tak właśnie jest często na niższym poziomie Jak jakiś tenisista kozaczy i właśnie daję dużo pola, a później jest za późno. Nole się dzisiaj uratował
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
R ciagle mam wrazenie ze nole chcial po prostu dluzej pograc i gdyby musial to by sie szybko skonczylo w 2 setach a moze dopiero do niego dotsrlo ze grzebalec odpadl
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
zobaczcie co sie dzieje jak nole zaczal rozrzucac nie ma juz ggla tam na korcie z calym szacunkiem dla niego ale to nie jest jego liga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będzie monocykl albo 61 jak w III u Fedexa
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
ciagle mam wrazenie ze nole chcial po prostu dluzej pograc i gdyby musial to by sie szybko skonczylo w 2 setach Tak właśnie było. Możliwe, ale chyba mu się to trochę wymknęło spod kontroli, bo gdyby trafił ten BH GGL to nie wszystko by zależało od Nole. Tak właśnie jest często na niższym poziomie Jak jakiś tenisista kozaczy i właśnie daję dużo pola, a później jest za późno. Nole się dzisiaj uratował Nie do konca sie z wami zgodze. Novak nie jest retardem, ktory gra na pol gwizdka z typem, ktory gra naprawde dobry tenis od dwoch tygodni. Tak mogl grac z Montanesem, ktory jest slaby, tak moze grac z Kubotem, ktory jest slaby, ale do GGL'a wydaje mi sie, ze podszedl jak nalezy i zwyczajnie nie dal rady. GGL opadl nieco z sil, pare bledow i po drugim secie skonczyl sie mecz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@iti, na pierwszy set to na pewno koncentracja została w szatni. Przecież on zaczął od grania s&v po drugim podaniu, później próbował odkręcić, ale i tak grał tragicznie pierwszy set.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
panowie cos z chellkow na dzisiaj jeszcze polecacie ?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Gaske wlaczylem mecz przy *2-1 dopiero, wiec do konca nie wiem jak to wygladalo w tych trzech gemach, ale pozniej gral (a przynajmniej probowal) grac na powaznie, ale sie nie udalo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja polecam na jutro pograć Wawrinkę bo do jutra spadnie
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Ja polecam na jutro pograć Wawrinkę bo do jutra spadnie z dzikiem ktory dzis gral konkret z nadalem? no nie wiem czy bedzie takie izi dzik latwo nie da a stachu wielkiej formy jakos od ao nie ma pokonanie raonica to nie wyczyn na mace
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Rola wróciłem chwilkę temu do domu, widze że niezła jazda była, w trzecim secie wrócił z 2-5 na 6-5, serwował na mecz i się wyłamał. Szczęście, że w tb ogarnął 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ROLA !  a nole kasuje goscia pokazujac kto jest teraz krolem mc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja polecam na jutro pograć Wawrinkę bo do jutra spadnie z dzikiem ktory dzis gral konkret z nadalem? no nie wiem czy bedzie takie izi dzik latwo nie da a stachu wielkiej formy jakos od ao nie ma pokonanie raonica to nie wyczyn na mace dla mnie jako dog pasuję. Lepszy wachlarz możliwości, ponad dwa razy mniej czasu spędzonego na korcie. W to mi graj przy Stasiu który wygrał AO pofolgował, wchodzi mączką na której gra porównywalnie jak na twardych kortach lub może nawet lepiej.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ja polecam na jutro pograć Wawrinkę bo do jutra spadnie z dzikiem ktory dzis gral konkret z nadalem? no nie wiem czy bedzie takie izi dzik latwo nie da a stachu wielkiej formy jakos od ao nie ma pokonanie raonica to nie wyczyn na mace dla mnie jako dog pasuję. Lepszy wachlarz możliwości, ponad dwa razy mniej czasu spędzonego na korcie. W to mi graj przy Stasiu który wygrał AO pofolgował, wchodzi mączką na której gra porównywalnie jak na twardych kortach lub może nawet lepiej. Wawrinka jest dogiem? MATKO BOSKA MOW MNIE TU SZYBKO GDZIE TO DAJA?!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|