|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
a mam takie ow pytanie jak widzicie opcje z Bielsa w Manu ... ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam@ Jedno zasadniecze pytanie: CR7 już zdrowy? 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jednym z ważniejszych pytań stawianych przed dzisiejszym spotkaniem jest z pewnością to o stan zdrowia Cristiano Ronaldo. Portugalczyk z powodu kontuzji nie mógł wspomóc swojej drużyny tydzień temu w El Clásico o Puchar Króla, a jego występ przeciwko Bayernowi stał pod znakiem zapytania. Z Madrytu napływały jednak coraz pozytywniejsze informacje, aż w końcu Cristiano wrócił do treningów na pełnych obrotach. Decyzja odnośnie jego występu zapadnie zapewne dopiero tuż przed meczem po dokładnych badaniach i opinii lekarzy. Jedno jest pewne – jeśli najjaśniejsza postać w gwiazdozbiorze Florentino Peréza nie będzie mogła świecić w pełni, to ryzyko nie zostanie podjęte, a Portugalczyk nie zagra i będzie się przygotowywać na wtorkowy rewanż. Drugą ważną informacją jest to, że Gareth Bale powinien być w pełni sił, bo mimo że Walijczyk złapał grypę i opuścił jeden trening oraz został w domu zamiast przyjechać na przedmeczowe zgrupowanie w Valdebebas, to powinien być w stu procentach gotowy na dzisiejszy mecz. (...)
W drużynie gości natomiast niepewny był występ Neuera, który zmagał się z urazem, jednak wczoraj Niemiec normalnie trenował i dziś powinien wybiec w podstawowym składzie. Na środku obrony powinni zagrać Dante z Boatengiem, natomiast na bokach Guardiola zapewne postawi na Lahma i Alabę. Przed nimi wystąpią Schweinsteiger i Kroos, a ofensywny kwartet utworzą Robben, Müller, Ribéry oraz wysunięty Mand¾ukić. Kogo się należy najbardziej obawiać? Trudne pytanie. Na pewno trzeba uważać na Toniego Kroosa, który dysponuje dobrym uderzeniem z dystansu, co udowodnił już niejeden raz. O skrzydłach, znanych też jako „Robbery”, nie trzeba nikomu mówić. Będący w dobrej formie Carvajal i Coentrão powinni jednak skutecznie rozbijać ataki obiema flankami w wykonaniu Bawarczyków, choć z drugiej strony trudno sobie wyobrazić, że uda im się to w stu procentach. Nie można zapominać o Müllerze, który może nie grzeszy umiejętnościami technicznymi, jednak ma umiejętność znajdowania się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie, która pozwoliła mu w tym sezonie na zdobycie 24 bramek. Przed Niemcem wystąpi Mario Mand¾ukić, który walczy właściwie o każdą piłkę i dobrze wpasowuje się w dzisiejszy Bayern. Jednym słowem - trudno skoncentrować swoją uwagę w obronie na konkretnym zawodniku, FCB ma bowiem kilku piłkarzy w składzie, którzy w pojedynkę mogą przesądzić o wyniku spotkania.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
no Biszop przecież ty musisz dbać o linię, nie ma powodu się nadmiernie tuczyć  a co ci miałem napisać, że można spróbować over 2.5 do przerwy ? moja szklana kula mówi, że Evian ukąsi w 1 połowie:) możliwy tez karny, środek tygodnia, a leszcze z paryżewa muszą grać, kto to widział, żeby się tak musieli męczyć;-) @15 drużyna gości zdobedzie bramke z rzutu karnego @4,90 obydwie druzyny zdobeda bramkę w 1 połowie zaczniemy tak, najwyżej skończymy jak 2 kurwy w deszczu;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tak mysle na dziś Real-Bayern obie strzelą w 1 poł, Biszop co żikniesz na ten temat?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tak mysle na dziś Real-Bayern obie strzelą w 1 poł, Biszop co żikniesz na ten temat? Jeżeli już chcesz grać konkretnie połowe to moim zdaniem pewniejsza jest druga połowa. W pierwszej połowie może byc badanie przeciwnika i skonczyć się 0-0
|
|
|
|
|
|
|
ja tak mysle na dziś Real-Bayern obie strzelą w 1 poł, Biszop co żikniesz na ten temat? nie jestem najlepszym adresatem dla takiego zapytania:) po wizycie w Paryzu sobie wyrobię poglad, nawet nie na sam maecz, tylko na to czy cokolwiek dotykać:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przekombinowałeś Biszop 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Stomil pewnie w koncowce gola strzeli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tak mysle na dziś Real-Bayern obie strzelą w 1 poł, Biszop co żikniesz na ten temat? nie jestem najlepszym adresatem dla takiego zapytania:) po wizycie w Paryzu sobie wyrobię poglad, nawet nie na sam maecz, tylko na to czy cokolwiek dotykać:) Tak myślałem też Reaal wygra i obie drużyny strzelą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Over 3,5 powinien gładko wejść.
Forma Bayernu to jedna wielka niewiadoma. Bayern Heynckesa
odprawiłaby Real z kwitem, ale Pep ze swoją tiki-taką będzie
miał problem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
Przekombinowałeś Biszop  PSG powinno mieć już jedną w plecaku;-) niestety nie mają, poprzeczka ich uratowała, czekamy dalej:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belchatow 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przekombinowałeś Biszop  PSG powinno mieć już jedną w plecaku;-) niestety nie mają, poprzeczka ich uratowała, czekamy dalej:) [quote=vindom]Przekombinowałeś Biszop  też już widzaiłem w bramce, może coś z tego będzie po 7.00 udało mi się złapać w b365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
człowiek płaci za c plus a te pedryle nie pokazują dwóch najlepszych drużyn z Francji  trzeba zaatakować profil Smokowskiego!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
gdzie jest
wy(BITNA P)ostac?
?