Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 26 z 62 1 2 24 25 26 27 28 61 62
U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
a mam takie ow pytanie

jak widzicie opcje z Bielsa w Manu ... ? hmm

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam@

Jedno zasadniecze pytanie: CR7 już zdrowy? grin

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Jednym z ważniejszych pytań stawianych przed dzisiejszym spotkaniem jest z pewnością to o stan zdrowia Cristiano Ronaldo. Portugalczyk z powodu kontuzji nie mógł wspomóc swojej drużyny tydzień temu w El Clásico o Puchar Króla, a jego występ przeciwko Bayernowi stał pod znakiem zapytania. Z Madrytu napływały jednak coraz pozytywniejsze informacje, aż w końcu Cristiano wrócił do treningów na pełnych obrotach. Decyzja odnośnie jego występu zapadnie zapewne dopiero tuż przed meczem po dokładnych badaniach i opinii lekarzy. Jedno jest pewne – jeśli najjaśniejsza postać w gwiazdozbiorze Florentino Peréza nie będzie mogła świecić w pełni, to ryzyko nie zostanie podjęte, a Portugalczyk nie zagra i będzie się przygotowywać na wtorkowy rewanż. Drugą ważną informacją jest to, że Gareth Bale powinien być w pełni sił, bo mimo że Walijczyk złapał grypę i opuścił jeden trening oraz został w domu zamiast przyjechać na przedmeczowe zgrupowanie w Valdebebas, to powinien być w stu procentach gotowy na dzisiejszy mecz. (...)

W drużynie gości natomiast niepewny był występ Neuera, który zmagał się z urazem, jednak wczoraj Niemiec normalnie trenował i dziś powinien wybiec w podstawowym składzie. Na środku obrony powinni zagrać Dante z Boatengiem, natomiast na bokach Guardiola zapewne postawi na Lahma i Alabę. Przed nimi wystąpią Schweinsteiger i Kroos, a ofensywny kwartet utworzą Robben, Müller, Ribéry oraz wysunięty Mand¾ukić. Kogo się należy najbardziej obawiać? Trudne pytanie. Na pewno trzeba uważać na Toniego Kroosa, który dysponuje dobrym uderzeniem z dystansu, co udowodnił już niejeden raz. O skrzydłach, znanych też jako „Robbery”, nie trzeba nikomu mówić. Będący w dobrej formie Carvajal i Coentrão powinni jednak skutecznie rozbijać ataki obiema flankami w wykonaniu Bawarczyków, choć z drugiej strony trudno sobie wyobrazić, że uda im się to w stu procentach. Nie można zapominać o Müllerze, który może nie grzeszy umiejętnościami technicznymi, jednak ma umiejętność znajdowania się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie, która pozwoliła mu w tym sezonie na zdobycie 24 bramek. Przed Niemcem wystąpi Mario Mand¾ukić, który walczy właściwie o każdą piłkę i dobrze wpasowuje się w dzisiejszy Bayern. Jednym słowem - trudno skoncentrować swoją uwagę w obronie na konkretnym zawodniku, FCB ma bowiem kilku piłkarzy w składzie, którzy w pojedynkę mogą przesądzić o wyniku spotkania.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by vindom
no Biszop przecież ty musisz dbać o linię, nie ma powodu się nadmiernie tuczyć wink

a co ci miałem napisać, że można spróbować over 2.5 do przerwy ?

moja szklana kula mówi, że Evian ukąsi w 1 połowie:)
możliwy tez karny, środek tygodnia, a leszcze z paryżewa muszą grać, kto to widział, żeby się tak musieli męczyć;-)
@15 drużyna gości zdobedzie bramke z rzutu karnego
@4,90 obydwie druzyny zdobeda bramkę w 1 połowie

zaczniemy tak, najwyżej skończymy jak 2 kurwy w deszczu;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam@

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja tak mysle na dziś Real-Bayern obie strzelą w 1 poł, Biszop co żikniesz na ten temat?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Michal_Bardo
ja tak mysle na dziś Real-Bayern obie strzelą w 1 poł, Biszop co żikniesz na ten temat?

Jeżeli już chcesz grać konkretnie połowe to moim zdaniem pewniejsza jest druga połowa.
W pierwszej połowie może byc badanie przeciwnika i skonczyć się 0-0

nie jestem najlepszym adresatem dla takiego zapytania:)
po wizycie w Paryzu sobie wyrobię poglad, nawet nie na sam maecz, tylko na to czy cokolwiek dotykać:)

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Przekombinowałeś Biszop wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a Stomil pewnie w koncowce gola strzeli wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop

nie jestem najlepszym adresatem dla takiego zapytania:)
po wizycie w Paryzu sobie wyrobię poglad, nawet nie na sam maecz, tylko na to czy cokolwiek dotykać:)

Tak myślałem też Reaal wygra i obie drużyny strzelą

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Over 3,5 powinien gładko wejść.

Forma Bayernu to jedna wielka niewiadoma. Bayern Heynckesa

odprawiłaby Real z kwitem, ale Pep ze swoją tiki-taką będzie

miał problem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale szansa dla Evian uu

PSG powinno mieć już jedną w plecaku;-)
niestety nie mają, poprzeczka ich uratowała, czekamy dalej:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Belchatow 1 tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

PSG powinno mieć już jedną w plecaku;-)
niestety nie mają, poprzeczka ich uratowała, czekamy dalej:)
[quote=vindom]Przekombinowałeś Biszop wink

też już widzaiłem w bramce, może coś z tego będzie po 7.00 udało mi się złapać w b365 wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
2 dobra szansa Evian

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
człowiek płaci za c plus a te pedryle nie pokazują dwóch najlepszych drużyn z Francji frown
trzeba zaatakować profil Smokowskiego!

B
addict
addict
B Offline
gdzie jest

wy(BITNA P)ostac?

?

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
próbuje zrobić printscreena

Strona 26 z 62 1 2 24 25 26 27 28 61 62

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (forty, Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11, betowiec, alfa, JelineK, burbon), 279 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,259
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025