|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] jak chcecie się dobrze zabawić do zapraszam do podlaskiego , same gorące towary
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
boje sie takich kobiet najlepszy ten koles w blyszczacym sweterku
niezle trzeba miec zryty beret zeby takie gowno na siebie załozyc warszawa... Ale nazwij rzecz po imieniu to cię lewackie ścierwa rozszarpią. rozmawiałem dziś z panią architekt, młoda dziewczyna, całkiem sympatyczna, wyciąga mi paletę kolorów, odcieni z kilka setek, grzecznie jej mówię, że o kolorach się nie wypowiadam bo jako zwykły facet rozróżniam tylko 3 kolory. konsternacja. jak to? proszę pani, ładny, pedalski i chujowy. nie załapała, być może dlatego, że trzeci kolor nazwałem mniej obrazowo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niezle trzeba miec zryty beret zeby takie gowno na siebie załozyc warszawa... Ale nazwij rzecz po imieniu to cię lewackie ścierwa rozszarpią. pedały?  Teraz wam z tą tęczą tak łatwo nie pójdzie, ponoć zainstalowany został system zraszaczy  POPIERDOLONY KRAJ
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja sie tam do zdjęć nie afiszuje jade walnąć pare drinków potupać nóżką i czasem coś wyrwać jak sie nie uda to taśmowa a jak i tam lipa to odloty  ale ubieram sie normalnie dzins tshirt marynarka but normalny ale tak jak mówię przebierańców nie brakuje, kolorowe ubranka buty z kosmosu i fryzury ala benzema i aguerro cięte w pół głowy brzytwą ale z tą metroseksulanosćią nie nadążysz, walczyc tez co nie ma z tym bo w stolicy od huja osób to takie metroseksualne bejoszki ale to forum raczej hazardowe  a ja odbiegam od tematu Real DOBIĆ zagazować i co tam jeszcze!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawaj Biczu zdjęcia z taśmowej !!!!! za wcześnie, musi być po północy  wg czasu moskiewskiego jest po północy 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
niezle trzeba miec zryty beret zeby takie gowno na siebie załozyc no towarzystwo tam przychodzi różne ale de lite jest kozak maniurki najlepsze w miescie a do tego raczej chętne do zabawy. na taśmowej jeszcze jest dobry pekiel ale tam raczej Milfy i to one sobie wybierają panów  potwierdzam co mówi kolega Biczyk  trzeba sie złapać na otwarcie la plaji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu a w cocomo byłeś? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczyk kiedy jedziemy na Pl.Zbawiciela ponoć na 01.05 ma być gotowa tęcza już... tylko nie zapomnij ognia 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Dawaj Biczu zdjęcia z taśmowej !!!!! nie bardzo mogę zdjęcia to ja ma z paniami z taśmowej ale juz nie z lokalu a z kwadratury  nie nadają się raczej nigdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu a w cocomo byłeś?  nie slyszales jak przejebal banke 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
z graczy w polu Bayernu to dziś Neuer najlepszy
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
biczu ,trzymaj sie teraz Aronka
podryw "na Kowala" powinien wypalic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podryw "na Kowala" powinien wypalic 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczu a w cocomo byłeś?  byłem , choć bardzo nie lubie klubów w których płaci sie hajs za zjebany taniec. sporo ludzi robi sobie w takich pigalakach wieczory kawalerskie,,, jak mam placic to wolę puknąć a nie się popatrzyć  i do tego pić szampana za 3 tysiące który w rzeczywsitosci jest sprajtem,.,,
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Dawaj Biczu zdjęcia z taśmowej !!!!! nie bardzo mogę zdjęcia to ja ma z paniami z taśmowej ale juz nie z lokalu a z kwadratury nie nadają się raczej nigdzie  Szanowne Panie czy zdjęcia?
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Ramos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podryw "na Kowala" powinien wypalic Biczyk woli się trzymać sprawdzonego tekstu: "Chodź, pokażę Ci jajka niespodzianki"
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Dawaj Biczu zdjęcia z taśmowej !!!!! nie bardzo mogę zdjęcia to ja ma z paniami z taśmowej ale juz nie z lokalu a z kwadratury nie nadają się raczej nigdzie  Szanowne Panie czy zdjęcia? akcje z fotografi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niezle trzeba miec zryty beret zeby takie gowno na siebie załozyc no towarzystwo tam przychodzi różne ale de lite jest kozak maniurki najlepsze w miescie a do tego raczej chętne do zabawy. na taśmowej jeszcze jest dobry pekiel ale tam raczej Milfy i to one sobie wybierają panów  potwierdzam co mówi kolega Biczyk  trzeba sie złapać na otwarcie la plaji  na zumbe ? 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Sędzia mógł skończyć ten mecz już po 45 minutach.
Wszyscy na boisku i trybunach byliby z tego zadowoleni.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|