Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
ten sezon stracony, ale przynajmniej mozemy wydymac real oddajac punkty w ost kolejce atletico i to zamierzamy zrobic grin

Bonus: Unibet
LED Offline
old hand
old hand
Originally Posted by connor
ten sezon stracony, ale przynajmniej mozemy wydymac real oddajac punkty w ost kolejce atletico i to zamierzamy zrobic grin

A jak Real też zgubi punkty w ostatniej kolejce? To wtedy Barca zostanie frajerem stulecia laugh laugh laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
wszystko pod kontrola, bedziemy miec skautow w madrycie z przekazem live, bo faktycznie ci frajerzy moga i potknac sie z espaniolem laugh

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Bawi mnie jak ktoś kibicuje jakiejś Barcelonie, Realowi czy innemu PSG i pisze "wygraliśmy, zdobyliśmy, graliśmy". No super Wasz klub, kurwa.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
sorry ale nie moge laugh laugh laugh

B
veteran
veteran
B Offline
Originally Posted by Gaske
Bawi mnie jak ktoś kibicuje jakiejś Barcelonie, Realowi czy innemu PSG i pisze "wygraliśmy, zdobyliśmy, graliśmy". No super Wasz klub, kurwa.
z tego co widze na pejsbuku to najwiecej kibicow realu i farsy to zwykle kacapy i inne allahy. Oni maja prawo byc kibicem kogo chca.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by connor
wszystko pod kontrola, bedziemy miec skautow w madrycie z przekazem live, bo faktycznie ci frajerzy moga i potknac sie z espaniolem laugh

frajerami sa tacy co tak mysla jak ty, bo nie wiedza, ze to wszystko po to, zeby ostatnia kolejka byla arcyciekawa i cala trojka miala szansa na mistrza smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
messi zostanie w barcelonie pod warunkiem, ze bedzie nie tylko zarabial najwiecej na swiecie, ustalal wyjsciowy sklad na mecze, ale tez bedzie decydowal o transferach laugh

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by huge
frajerami sa tacy co tak mysla jak ty, bo nie wiedza, ze to wszystko po to, zeby ostatnia kolejka byla arcyciekawa i cala trojka miala szansa na mistrza smile

widac ze rozkminiles cala ta mafie laugh

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
No i Real raczej już będzie mistrzem. Ciekawe co jest dla jego kibiców mniejszym złem: tytuł dla Barcy czy dla Atletico? cool

aka Schranzer
aka Schranzer
Widać, że nigdy nie kibicowałeś tak naprawdę żadnemu klubowi. Nie jestem kibicem powyższych klubów, ale świetnie rozumiem, jak ktoś odnosi się w tej osobie pisząc o klubie. Sam tak robię.

#bekazgaske

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
No i Real raczej już będzie mistrzem. Ciekawe co jest dla jego kibiców mniejszym złem: tytuł dla Barcy czy dla Atletico? cool

zdecydowanie by woleli Atletico. To tylko rywal z miasta, a jak ,mówi stare przysłowie, wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Dla obydwu klubów wrogiem numer jeden jest Barsa, bo tam do sportu dochodzą podteksty polityczne i kulturowe....

El socio que pita al equipo,
el socio que aplaude al culé,
ese no es madridista

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Rusty
Widać, że nigdy nie kibicowałeś tak naprawdę żadnemu klubowi. Nie jestem kibicem powyższych klubów, ale świetnie rozumiem, jak ktoś odnosi się w tej osobie pisząc o klubie. Sam tak robię.

Jak ktoś jest fanem Jay-Z to też może się chwalić, że stukał Beyonce ? smile

Rozumiem jak ktoś jeszcze ma karnet, aktywnie kibicuje na trybunach i ma jakiś cząstkowy wkład w sukcesy drużyny. Hejtowanie na rywali w necie to trochę za mało.

Dawno nie było sytuacji, żeby w ostatniej kolejce w topowych ligach zadecydował mecz między dwoma kandydatami do tytułu.

Ancelotti dopiero co był wychwalany pod niebiosa po stuknięciu Bayernu, teraz ciężka krytyka po dwóch remisach w lidze laugh

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Goget
[Ancelotti dopiero co był wychwalany pod niebiosa po stuknięciu Bayernu, teraz ciężka krytyka po dwóch remisach w lidze laugh

cóż w tym dziwnego confused
komentarz typowy dla niedzielnego kibica tongue
jeśli wygra decime w dupie będą mieli te remisy cool

ps. porównanie z Jay-Z z dupy wzięte wink

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by Rusty

#bekazgaske

Tak, a jak Hewitt wygra mecz to mówisz, że wygraliście z Hewittem. Jak tak nie mówisz to widać, że nie kibicowałeś żadnemu tenisiście...

#bekazrustyego

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Gaske nie trafił z komentarzem odnośnie tego kibicowania,

Ja osobiście rozumie ich fanatyzm i zamiłowanie do piłki i futbolu, sam się osobiście kiedyś tam jarałem zwycięstwami Chelsea w LM i LE i było mi z tym dobrze, lepsze to niż pierdzenie w stołek i nie robienie niczego.

Wole kibicować i brać przykład z takiej Barcelony niż kibicować i brać przykład z takiej np Jagieloni Białystok.

C
C Offline
Originally Posted by Gustawo Lima
zdecydowanie by woleli Atletico. To tylko rywal z miasta, a jak ,mówi stare przysłowie, wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Dla obydwu klubów wrogiem numer jeden jest Barsa, bo tam do sportu dochodzą podteksty polityczne i kulturowe....

El socio que pita al equipo,
el socio que aplaude al culé,
ese no es madridista

Dzięki, zastanawiałem się właśnie jakie tam są relacje gdy do równania wstawi się np. Atletico czy Espanol.

W Anglii ostatnio za to mieliśmy ostatnio bardzo specyficzną sytuację. Everton strzela gola a kibice Liverpoolu świętują, Man City strzela gola a kibice MU się cieszą. smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
A czy ja piszę, że nie można kibicować i brać przykładu? Też kibicuję i lubię oglądać mecze z innych lig.

Bawi mnie utożsamianie się z klubem na tyle, że ktoś mówi "wygramy", "zdobędziemy mistrzostwo". Zdobyć mistrzostwo to ja mogę z klubem z mojego miasta albo reprezentacją Polski, a nie z piłkarzykami biegającymi w telewizji, których nigdy na żywo nie widziałem i nie byłem na ich meczu.

Ale kto chce, niech zdobywa. W tamtym roku z Bayernem, w tym pewnie już z Realem albo Atletico.

P
addict
addict
P Offline
Gaske, idąc Twoim tokiem myślenia kawałek dalej to Ty możesz zdobywać mistrzostwo z klubem ze swojego miasta jak będziesz w nim grał i rzeczywiście to mistrzostwo wygrasz.

Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, burbon, Sensei, rymoholik, rafal08, The Boss, ElNinho[mmdea], bukma, aker, alfa, poozon), 5,324 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,898
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026