Nie wiedziałem gdzie wkleic wiec wybrałem tutaj Mianowicie chodzi o jutrzejszy finał LM Kursy na 0:0 na betfair chodza po około 9.8 back i 10 lay a bwin ma cos takiego: [Linked Image]
Mam rozumiec ze kady inny wynik obejmuje takze wynik 0:0? Jesli tak to widze niezlego surebeta
Nie wiedziałem gdzie wkleic wiec wybrałem tutaj Mianowicie chodzi o jutrzejszy finał LM Kursy na 0:0 na betfair chodza po około 9.8 back i 10 lay a bwin ma cos takiego: [Linked Image]
Mam rozumiec ze kady inny wynik obejmuje takze wynik 0:0? Jesli tak to widze niezlego surebeta
policz Sobie ile musisz zainwestować na BF by np. mieć 1000 euro na czysto a potem pomyśl co będzie jeśli zagrasz np. za 500 euro na BWIN zrobisz bardzo grubego laya 0-0 na BF ..........niestety będzie 0-0 a BandytWin policzy Ci po kursie 1 jako błąd
Ciekawa koncepcja ducha. Pojęcie klasy średniej 500 lat temu, zaprzepaszczenie przymierz polsko-kozackiego. Pan profesor ma dar wypowiadania się, słucha się pierwszorzędnie. Niepotrzebne chyba tylko nawiązanie do katastrofy smoleńskiej. Polecam.
Darcy Oake, który pojawił się w tym temacie na poprzedniej stronie.
Tym razem trick dużo łatwiejszy od poprzedniego, ale mimo to oprawa tego występu robi wrażenie. Gość ma prezencję gwiazdy tv i jako taki byłby pewnie dużo lepszy od Dynamo, który na Discovery zapoczątkował modę na iluzjonistów.