|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuję waszej pomocy w sprawie laptopa. Ostatnio podczas pracy wyłączył mi się całkowicie i nie mogłem go uruchomić , poczytałem w necie że to często zdarzający sięproblem i mam wyjąć baterię chwilę lapka zostawić pod ładowarką i się uruchomił.
Problem jest jednak taki że bateria praktycznie jest rozładowana.. a nie mogę jej naładować , dioda na ładowarce się pali ale dioda w laptopie od ładowania się nie pali ..Natomiast kiedy wyjmuję baterię to obie diody się palą ... Ale laptop nie chodzi.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mogła Ci paść całkowicie bateria, najlepiej sprawdzić na innym kompatybilnym lapku
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam wszystkich,
Czy ktoś tutaj ma może w formie elektronicznej prace na jakies 4-5 stron z tematu prawa konsumenckiego ? Dokładnie chodzi mi o szczególną ochronę praw konsumentów. Czy jest potrzebna, czy jest wazna itp. ? Przyznam się szczerze ze zbyt pozno się obudziłem i musze szukać pomocy ;/ Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie mogę odpowiadać w dziale Świat Bukmacherstwa. Ktoś wie jak to zmienić? Widocznie nadal nie można na mecz.pl pisać niepochlebnych opinii na temat firm, do których linki afiliacyjne są na mecz.pl?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Mozna pisac wszystko jesli ma to sens.Plakanie w temacie firmy gdzie ludzie sie prosza o konta nie ma najmniejszego sensu .Przyjacielu ludzie tam za konta placa gruba kase a Ty placzesz ze Chat jest niedostepny wtedy kiedy powinien byc lub ,ze jest zly komunikat .Litosci .Ogarnij sie .Walnij 100 madrych postow na Quasi Chat i wtedy mozliwosc pisania w SB sama powroci  A na programy affiliacyjne to kazdy sie powolywal ktory nie mogl gdzies pisac a nie ma pojecia czym jest calosc mecz.pl wiec wybacz.Nie rusza
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To, że ludzie się proszą o konta nie znaczy, że firma nie może się poprawić. To, że limitują graczy dużo szybciej niż kiedyś jest ważna dla kogoś kto chce tam wpłacić większą gotówkę i np wchodzi na mecz.pl, żeby sprawdzić opinie o firmie. Nie napisałem nic niezgodnego z prawdą. Proszę o odblokowanie możliwości pisania w dziale Świat Bukmacherstwa. Będę już wiedział, żeby nie pisać zbyt wiele nieprzychylnie o pewnych firmach.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Witam serdecznie,
Mam takie pytanko, może się znajdzie jakiś internauta co będzie w temacie,
Początkiem sierpnia chcę zrobić prezent urodzinowy mojej siostrzenicy i zabrać ją do Disneylandu, ona ma 9 lat.
I teraz potrzebuję jakiejś strony gdzie co rezerwować, hotel, bilety, interesuje mnie krótki pobyt dla 3-4 osób 1 noc, 2 dni, może być i ze śniadaniem itp i bez, zawsze idzie dać rady.
Wylot oczywiście z Polski, region Kraków-Rzeszów najlepiej.
Miał ktoś kiedyś taki przypadek, lub coś w takich sprawach jest na bieżąco typu wycieczki itp.
Dzięki, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potrzebuję kogoś o radę w sprawie naprawy laptopa ... ktos kto naprawia, zna się (problem z LCD-> DeLL ) ... prosze o priv .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://koloroweboiska.pl/?p=1741Pomożecie w głosowaniu? wystarczy mi jeden głos od każdego, podajemy maila i głosujemy. Bardzo mi zależy, moja była szkoła potrzebuje tego boiska!!!  Dziękuje za wsparcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam serdecznie,
Mam takie pytanko, może się znajdzie jakiś internauta co będzie w temacie,
Początkiem sierpnia chcę zrobić prezent urodzinowy mojej siostrzenicy i zabrać ją do Disneylandu, ona ma 9 lat.
I teraz potrzebuję jakiejś strony gdzie co rezerwować, hotel, bilety, interesuje mnie krótki pobyt dla 3-4 osób 1 noc, 2 dni, może być i ze śniadaniem itp i bez, zawsze idzie dać rady.
Wylot oczywiście z Polski, region Kraków-Rzeszów najlepiej.
Miał ktoś kiedyś taki przypadek, lub coś w takich sprawach jest na bieżąco typu wycieczki itp.
Dzięki, pozdrawiam. Patrzyłeś na oferty biur podróży? Np. http://www.rainbowtours.pl/wyszukiw...rd=0&sortuj=DataRosnaco&strona=1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę o kupnie alkomatu. Wie ktoś ile trzeba dać za jakiś niezły alkomat ? bo na allegro jest tego pełno, ale nie wiem czy warto dawać jakąś dużą kase za taki sprzęt ? czy wystarczy taki za ok 400 zł ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę o kupnie alkomatu. Wie ktoś ile trzeba dać za jakiś niezły alkomat ? bo na allegro jest tego pełno, ale nie wiem czy warto dawać jakąś dużą kase za taki sprzęt ? czy wystarczy taki za ok 400 zł ? jak najbardziej wystarczy taki za 400 zl. sam posiadam taki http://allegro.pl/super-alkomat-ca-2000-100ust-fvat-gwar-wys-0zl-i4225056859.html , z tym że kilka lat temu kosztował około 300 zł. z tym że trzeba go co rok kalibrować a pierwsza kalibracja chyba gratis była w ramach gwarancji
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Panowie trochę leniwy jestem, ale liczę na jakąś pomoc.
Szukam dwóch rzeczy związanych z Mundialem.
Po pierwsze jakiejś ciekawej analizy zespołów, szans na zwycięstwo ciekawostek itp.
Po drugie jakichś konkursów typowania wyników lub coś w stylu fantasy liga.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam, czy ma ktos znajomego, w rodzinie, albo sam jest jakims radca prawny, notariuszem lub osoba, ktora orientuje sie w tego typu sprawach ( spadki, darowizny, testamenty itd ) ? prosze o kontakt na priv - z gory dzieki
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
witam, czy ma ktos znajomego, w rodzinie, albo sam jest jakims radca prawny, notariuszem lub osoba, ktora orientuje sie w tego typu sprawach ( spadki, darowizny, testamenty itd ) ? prosze o kontakt na priv - z gory dzieki Ja rowniez prosze ta osobe/y o kontakt na priv
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie trochę leniwy jestem, ale liczę na jakąś pomoc.
Szukam dwóch rzeczy związanych z Mundialem.
Po pierwsze jakiejś ciekawej są analizy zespołów, szans na zwycięstwo ciekawostek itp. Pinnacle MŚ 2014 [ pinnaclesports.com] Tutaj jest kilka ciekawych artykułów, na dole analizy poszczególnych grup. Niektóre teksty mają już kilka miesięcy ale chyba warto przeczytać. Plus aktualne wiadomości np. ze sprtowychfaktów [ sportowefakty.pl] czy mundial.goal.pl [ mundial.goal.pl] . I można się bawić w typowanie MŚ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam problem. Nie widzę tematu w dziale Pilka Nozna na temat Mistrzostw Swiata 2014. Czy tylko ja mam ten problem czy to wina forum ? 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
|
|
|