|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cleo już była? bo nie wiem czy się dalej tym katowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taaa... Cleo juz byla, ogolnie to nie wiem skad oni ja wzieli, spiewac to ona nie umi, za bardzo, no ale byly cycki, wszystko sie zgadza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taaa... Cleo juz byla, ogolnie to nie wiem skad oni ja wzieli, spiewac to ona nie umi, za bardzo, no ale byly cycki, wszystko sie zgadza  a ja wręcz przeciwnie uważam ze spiewac umie jak najbardziej i fajna skromna dziewucha z niej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taaa... Cleo juz byla, ogolnie to nie wiem skad oni ja wzieli, spiewac to ona nie umi, za bardzo, no ale byly cycki, wszystko sie zgadza  a ja wręcz przeciwnie uważam ze spiewac umie jak najbardziej i fajna skromna dziewucha z niej jakby halik mial cycki to tez bys powiedzial ze umie spiewac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taaa... Cleo juz byla, ogolnie to nie wiem skad oni ja wzieli, spiewac to ona nie umi, za bardzo, no ale byly cycki, wszystko sie zgadza  a ja wręcz przeciwnie uważam ze spiewac umie jak najbardziej i fajna skromna dziewucha z niej jakby halik mial cycki to tez bys powiedzial ze umie spiewac  w czym cleo jest gorsza od tego gowna co tam spiewa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no z calym szacunkiem, ale Cleo pieje moim skromnym zdaniem, gdyby spiewac umiala to bym kiedys o niej slyszal, a przed tym kawalkiem Donatana to spiewala chyba w śląskich remizach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no z calym szacunkiem, ale Cleo pieje moim skromnym zdaniem, gdyby spiewac umiala to bym kiedys o niej slyszal, a przed tym kawalkiem Donatana to spiewala chyba w śląskich remizach  nie było jej bo się nie sprzedala wojewódzkim tvnom i polsatom
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taaa... Cleo juz byla, ogolnie to nie wiem skad oni ja wzieli, spiewac to ona nie umi, za bardzo, no ale byly cycki, wszystko sie zgadza  a ja wręcz przeciwnie uważam ze spiewac umie jak najbardziej i fajna skromna dziewucha z niej jakby halik mial cycki to tez bys powiedzial ze umie spiewac  w czym cleo jest gorsza od tego gowna co tam spiewa? gorsza od gowna? nie wiem, moze bardziej smierdzi albo jest bardziej miekka...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozmowa zeszla na niewlasciwy tor  zyczmy Polsce wejscia do finalu, a odpadniecia kobiecie (?) z brodą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no z calym szacunkiem, ale Cleo pieje moim skromnym zdaniem, gdyby spiewac umiala to bym kiedys o niej slyszal, a przed tym kawalkiem Donatana to spiewala chyba w śląskich remizach  nie było jej bo się nie sprzedala wojewódzkim tvnom i polsatom byla na castingu w x factorze, ale jej nie wzieli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kurwa co za pajac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no z calym szacunkiem, ale Cleo pieje moim skromnym zdaniem, gdyby spiewac umiala to bym kiedys o niej slyszal, a przed tym kawalkiem Donatana to spiewala chyba w śląskich remizach  nie było jej bo się nie sprzedala wojewódzkim tvnom i polsatom byla na castingu w x factorze, ale jej nie wzieli  a tych co wzięli to kariery wielkie probili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
x faktor nie jest po to żeby szukac tych co maja talent lub fajnie spiewaja tylko zebys smsa wyslal i było show
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta grecja widze pewniak na final to ja nie mma pytan 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wogole ta Eurowizja to jakis dramat jest IMO, ale co ja tam wiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja widocznie jestem (jak Maklakiewicz) umysł ścisly i lubie piosenki, ktore juz raz słyszałem  nie znam się, ale to wszystko jakies takie mdłe, bez poweru. Kto w danym kraju decyduje ze lapie się ten czy inny kawalek ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kobieta z Brodą to może całość wygrać...
w Eurowizji im większy pojeb lub większe show to większa możliwość wygrania od jakiegoś czasu.
Legendarny Lordi przykładem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ktorej beda znane wyniki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ktorej beda znane wyniki? 15 minut
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wow, nie wiedzialem ze to esy ludu europy decydują o wynikach, kobieta z brodą to P.K.O co jak co ale elektorat homo i trans bedzie zjednoczony ;-)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|