Właśnie obejrzałem ostatnią kwarte i szok co Ci Clippersi odwalili w końcówce, +13 na 4 minuty, na 20 sekund +4 i piłka i znów zawalili końcówke jak u siebie...
A Paul to znów dał koncert swojej nieudolności i udowodnił że jest pipą i nic nie osiągnie w lidze, jak w końcówce notuje 2 dramatyczne straty!!!!
ale jest też coś budującego, Marcin przeszedł do historii jako zawodnik, który rzucił ponad 30 punktów w play off na najwyższym 86.7 % wskaźniku skuteczności 13/15 z gry
Oglądałem to wcześniej stąd było to pytanie Faul na 100% to był akcje wcześniej i tam faktycznie wybił Barnes piłke po łapach ale tu CP nie faulował co nawet mówią komentatorzy.
Przy akcji Jacksona po stealu gdzie wedlug mnie byl faul ale jak juz gwizdki to puscily to tak: Barnes faulowal Jacksona. Gwizdki nie odgwizdaly faulu tylko pilke dla OKC. A widac, ze Barnes walnal w reke Jacksona i to Reggie ostatni dotkanl pilki wiec z racji ze bylo under 2min powinni zrobic under review i przyznac pilke LAC.
Pozniejszy faul CP3 na Westbrooku byl bo trafil go w lokiec mniej wiecej.
Oglądałem to wcześniej stąd było to pytanie Faul na 100% to był akcje wcześniej i tam faktycznie wybił Barnes piłke po łapach ale tu CP nie faulował co nawet mówią komentatorzy.
no tam był eweidentny faul Barnsa ale sędziowie poczekali żeby dac im 3 rzuty
nie wiem co mówią komentatorzy ale na video z meczu ewidentnie widać, ze Paul dotknął w łokieć Wesa
Tylko że wcześniej był ewedentny faul Barnsa na Jacksonie i powinny być 2 wolne i nie powinno być tej akcji i w najlepszym wypadku byłby remis, chyba że Paul by się nie zesrał przy remisie ( jakby RJ trafił oba) i nie zgubił piłki, tylko dograł ją do Gryfina ale to już jest wrecz pisanie alternatywnego przebiegu meczu:)
Fakt jest taki, ze Paul dał dupy niemiłosiernie i pewnie już OKC tego nie wypuści czego im życze z całego serca:)
Z tego co kojarze to jak gwizdki nie odgwizdaly faulu to przy review ktorego powinni uzyc nie moga tego odkrecic. Moga tylko spojrzec dla kogo ma byc pilka. A ze Jackson ja ostatni dotknal to pilka powinna byc dla LAC.
Zreszta widac jak Rivers do gwizdkow to mowi chyba ze 100x ze pilka powinna byc dla nich.
ale gdzie zostali przekręceni? Stracił piłke Paul na swojej połowie? Stracił. Faul na Wesie był? Był. W ostatniej akcji Paul zgubił piłke? Zgubił.
Więc o co kaman?
Jedyne co Clippersom pod góre, t to,o że przed faulem Paula na RW był faul Barnsa na RJ i to faktycznie troche wypaczyło wynik, bo potem mieli 3 rzuty zamiast dwóch i zamiast +1 maks mogli wyjąć OT...
Z tego co kojarze to jak gwizdki nie odgwizdaly faulu to przy review ktorego powinni uzyc nie moga tego odkrecic. Moga tylko spojrzec dla kogo ma byc pilka. A ze Jackson ja ostatni dotknal to pilka powinna byc dla LAC.
Zreszta widac jak Rivers do gwizdkow to mowi chyba ze 100x ze pilka powinna byc dla nich.
obejrzaełem jeszcze raz to starcie MB z RJ i ciężko powiedzieć,ale chyba masz racje, ale jak tego faulu nie odgwizdali to ostatni wypychał piłke JAckson...