|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Londero i Piekarz
na taśmie dają ciałka
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a przepraszam kto to jest Kudla ? na clayu ? nikt wielki ale w zeszłym roku kwale przeszedł, a Molteniego to wszyscy od dawna tłuką - miał jeden dobry turniej w ciągu roku no zgoda, ale te kursy 1,25- 3,75 to przesada w/g mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cervantes SET ! jeszcze raz 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Molteni jakby zadyszki dostal
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Fabbiano następny Huta Galung w tym sezonie to jedna wielka rozpacz, a tu nawet walki nie potrafi nawiązać 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Molten set .... jeszcze jeden... z konterką na zwrot
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
a przepraszam kto to jest Kudla ? na clayu ? nikt wielki ale w zeszłym roku kwale przeszedł, a Molteniego to wszyscy od dawna tłuką - miał jeden dobry turniej w ciągu roku no zgoda, ale te kursy 1,25- 3,75 to przesada w/g mnie Trzeba bylo kozaczyc przed meczem, a nie przy *2-1 dla Molteniego oglaszac, ze 3.75 to pefka pefek. Takimi ludzmi jak ty tylko sie gardzi i pomiata nimi.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
co dzis gramy Pany  ?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak Cię jeszcze mogę porażkę tego Kudli jakoś zrozumiem ale jak De Bakker zostanie ogolony przez Deseina, którego miejsce jest w hali, to już będą jaja 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a ja pomiatam takimi co tu są, po to by być , pierdolą farmazony by pierdolić , nigdy w życiu nic nie wygrali, a uwazają się za speców , na huj ty wtapiasz pieniądze dzięciole jak ty pojęcia nie masz ?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
jak Cię jeszcze mogę porażkę tego Kudli jakoś zrozumiem ale jak De Bakker zostanie ogolony przez Deseina, którego miejsce jest w hali, to już będą jaja  Akurat o Holendrach w kwalach przestrzegam od dawna - teraz tego nie zrobilem, ale przebieg meczu De Bakkera tylko potwierdza moja teorie, ze nie warto ufac zadnemu z nich - wszyscy sa ulepieni z hiszpanskiej pusiakowatej gliny.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
szkoda, że jakoś Holender Huta Galung na razie zamiata ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
po za tym w tych meczach nawet nie ma walki
Kudla łamany jak zapałka, De Bakker co chwilę przegrywa gema do 15
tenis staje się co raz większym kabaretem, różnice nawierzchniowe co raz bardziej się zacierają ...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Weźcie miotły i sobie "pomiatajcie". A pierwszy dzień kwalek zostawcie w spokoju 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tak, Piostar, tylko jak o 10 takie cyrki, to na co się mamy szykować dalej ? ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak Cię jeszcze mogę porażkę tego Kudli jakoś zrozumiem ale jak De Bakker zostanie ogolony przez Deseina, którego miejsce jest w hali, to już będą jaja  Akurat o Holendrach w kwalach przestrzegam od dawna - teraz tego nie zrobilem, ale przebieg meczu De Bakkera tylko potwierdza moja teorie, ze nie warto ufac zadnemu z nich - wszyscy sa ulepieni z hiszpanskiej pusiakowatej gliny. ale ty kurwa glupi, że aż cie szkoda.... ty przestrzegasz ale teraz zapomniales przestrzec , ty dzieciaku naiwny , podales kiedykolwiek jakis swój wlasny typ i okazal się trafiony ??? ja jeszcze tego tu nie widzialem , pierdolic bzdury potrafisz oszolomie, przypomij Aus Open jak poradziles chlopakowi z deblem ... Makarowa/Vesnina , ktore wygraly kazales wyrzucic z kuponu, a wjebales go Mladenowic/Pennetta, ktore przegraly.. gardzę takimi oszolomami jak ty,
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dla jednych cyrk, dla drugich normalna kolej rzeczy. Przecie nie przegrałeś całej kasy o 10. No chyba, że masz styl vabank 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
jak Cię jeszcze mogę porażkę tego Kudli jakoś zrozumiem ale jak De Bakker zostanie ogolony przez Deseina, którego miejsce jest w hali, to już będą jaja  Akurat o Holendrach w kwalach przestrzegam od dawna - teraz tego nie zrobilem, ale przebieg meczu De Bakkera tylko potwierdza moja teorie, ze nie warto ufac zadnemu z nich - wszyscy sa ulepieni z hiszpanskiej pusiakowatej gliny. ale ty kurwa glupi, że aż cie szkoda.... ty przestrzegasz ale teraz zapomniales przestrzec , ty dzieciaku naiwny , podales kiedykolwiek jakis swój wlasny typ i okazal się trafiony ??? ja jeszcze tego tu nie widzialem , pierdolic bzdury potrafisz oszolomie, przypomij Aus Open jak poradziles chlopakowi z deblem ... Makarowa/Vesnina , ktore wygraly kazales wyrzucic z kuponu, a wjebales go Mladenowic/Pennetta, ktore przegraly.. gardzę takimi oszolomami jak ty, jak gardzisz, to wypierdalaj stad, bo forum jest dla wszystkich, nie odpowiada ci ktos to wcisnij ignore..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dla jednych cyrk, dla drugich normalna kolej rzeczy. Przecie nie przegrałeś całej kasy o 10. No chyba, że masz styl vabank  Nie, nie, aż taki głupi nie jestem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|