Witam szanownych forumowiczow!
Chcialbym przedstawic swoje pierwsze wrazenia z korzystania z uslug B&W.
Nie bede owijal w bawelne, wiec powiem wprost, ze jestem kompletnie zawiedziony.
Zalozylem tam konto ze wzgledu na bardzo bogata oferte, duzo zakladow LIVE i oczywiscie bonus aktywacyjny, jednak sytuacja jaka mnie spotkala ich strony jest po prostu KURIOZALNA.
Otoz wplaty dokonalem pezproblemowo przez MoneyBookers, po czym otrzymalem promocyjne nalezne podwojenie stawki.
Zaczalem grac obstawiajac zdarzenia live - trwalo to 3 dni po czym firma ta zablokowala mi konto BEZ PODANIA JAKIEJKOLWIEK PRZYCZYNY I POMIMO CIERPLIWYCH MAILI Z PYTANIAMI "dlaczego moje konto zostalo zablokowane?" ODPOWIEDZ BRZMIALA ZGOLA HUMORYSTYCZNIE, JAKBY NIE ROZUMIELI PO POLSKU: "dzial bezpieczenstwa zablokowal Panu konto, prosze przeslac skan dokumentu w celu wyplacenia srodkow...ble...ble ...ble" - KPINA!!!
Jak mozna bez podania przyczyny blokowac komus konto? To tylko swiadczy o firmie...
Jednak do teraz nawet nie potrafie sie domyslic o co im moglo chodzic i pozostaje cierpliwie czekac na ewentualne wyjasnienia z ich strony.
Moze jak napisze do angielskiego supportu to beda bardziej doinformowani.... ehh
Swoja droga w tym watku na pierwszej stronie juz ktos mial podobny problem z blokada konta (chyba post z drugiej polowy czerwca), wiec sytuacja ta nie jest incydentalna, jednak poki co nie moge sie skontaktowac z tamtym forumowiczem.
Wszystkim radze sie dobrze zastanowic czy warto podejmowac z nimi wspolprace, i chociaz mnie nie okradli to powazna firma nie postepuje w ten sposob z klientami !!!
Pozdrawiam wszystkich i moze mial ktos podobna sytuacje...