|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
o fuck a ten co? lewa noga wstal czy mu cos w nocy nie weszlo  ze musial sie tak wyladowac  czytaj ze zrozumieniem, pisze ze tydzien juz na odwyku... miewa ciche dni, zero wspolczucia  Tronk be strong  niektorzy chca a nie moga to jak z paleniem, alkoholem, dragami, dziewczynami z agencji  u mnie jest tak jak sie zapre to pokonam nalog na dluuuugi czas, byly czas nawet kilku lat bez kropli alkoholu i postawionego zakladu, chodzi wiadomo o zdrowie i kase, wazne aby znalesc alternatywe i wypelnic luki w te miejsca, obecnie u mnie leczone srodstopie kilka tydzi i reaktywacja gym i running ,zdrówka i powodzenia w typowaniu  a na forum zagladal i udzielal sie bede bo nikt nie ma takiej mocy by mi tego zabronic, peace 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na moje skoro rzucasz hazard to i nie powinieneś zaglądać na fora z tematyką bukmacherską
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a co do postu Brody, to chyba to ten sam choleryk co sie rejestruje co jakis czas nowym nikiem i wylewa swoje zale, do powietrza ze zanieczyszczone tez pewnie ma pretensje 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
na moje skoro rzucasz hazard to i nie powinieneś zaglądać na fora z tematyką bukmacherską a to czemu? bukmcherka to przeciez wydarzenia sportowe, interesowal sie sportem bede tak jak to robie od malego smarka, czy mecze ogladal, nie bedzie w tym negatywnych emocji, pelen loooz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o fuck a ten co? lewa noga wstal czy mu cos w nocy nie weszlo  ze musial sie tak wyladowac  czytaj ze zrozumieniem, pisze ze tydzien juz na odwyku... miewa ciche dni, zero wspolczucia  Tronk be strong  niektorzy chca a nie moga to jak z paleniem, alkoholem, dragami, dziewczynami z agencji  u mnie jest tak jak sie zapre to pokonam nalog na dluuuugi czas, byly czas nawet kilku lat bez kropli alkoholu i postawionego zakladu, chodzi wiadomo o zdrowie i kase, wazne aby znalesc alternatywe i wypelnic luki w te miejsca, obecnie u mnie leczone srodstopie kilka tydzi i reaktywacja gym i running ,zdrówka i powodzenia w typowaniu  a na forum zagladal i udzielal sie bede bo nikt nie ma takiej mocy by mi tego zabronic, peace  czizas  ludzie ja komentowalem wypowiedz Brody...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie  Jak tak to przepraszamy 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Super Tronk ze odchodzisz do tego syfu powodzenia 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
pacyfek 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
na moje skoro rzucasz hazard to i nie powinieneś zaglądać na fora z tematyką bukmacherską a to czemu? bukmcherka to przeciez wydarzenia sportowe, interesowal sie sportem bede tak jak to robie od malego smarka, czy mecze ogladal, nie bedzie w tym negatywnych emocji, pelen loooz  Moja dobra rada....Jesli na serio chcesz rzucić bukcmacherke , znajdziesz w sobie tyle siły i woli to zgodnie z tym co sugeruje kolega w żadnym wypadku nie powinieneś zagladać nawet na tego typu strny. Ten nałóg funkcjonuje takl samo jak alkohol czy papierosy...Występują tkzw. wyzwalacze które nie pozwolą przestać mysleć o grze...Trzeba unikać takich portali, firm bukm.,kumpli którzy grają i wielu innych żeczy związanych z hazardem... Nawet sprawdzanie wyników sportowych jest ryzykowne..Proponuję spacery, bieganie, siłka , rybki itp. , z daleka od buka....Trzymam kciuki i życzę powodzenia...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
o fuck a ten co? lewa noga wstal czy mu cos w nocy nie weszlo  ze musial sie tak wyladowac  czytaj ze zrozumieniem, pisze ze tydzien juz na odwyku... miewa ciche dni, zero wspolczucia  Tronk be strong  niektorzy chca a nie moga to jak z paleniem, alkoholem, dragami, dziewczynami z agencji  u mnie jest tak jak sie zapre to pokonam nalog na dluuuugi czas, byly czas nawet kilku lat bez kropli alkoholu i postawionego zakladu, chodzi wiadomo o zdrowie i kase, wazne aby znalesc alternatywe i wypelnic luki w te miejsca, obecnie u mnie leczone srodstopie kilka tydzi i reaktywacja gym i running ,zdrówka i powodzenia w typowaniu  a na forum zagladal i udzielal sie bede bo nikt nie ma takiej mocy by mi tego zabronic, peace  Rzucasz ,nie rzucasz... Tu każdy rzucał po pięć razy co najmniej.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Super Tronk ze odchodzisz do tego syfu powodzenia  Chyba "od"  PS. Gulbis +2,5 @1,855 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rzucasz ,nie rzucasz... Tu każdy rzucał po pięć razy co najmniej. dokadnie przegal poprostu pare zlotych w pierwszym tygodniu RG i teraz wylewa zale przeciez to jeden z wiekszych troli i placzkow forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wesoły izzi poskłada Konia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Rzucasz ,nie rzucasz... Tu każdy rzucał po pięć razy co najmniej. dokadnie przegal poprostu pare zlotych w pierwszym tygodniu RG i teraz wylewa zale przeciez to jeden z wiekszych troli i placzkow forum Wrócisz szybciej niż myślisz. Przed Wimbledonem będziesz z powrotem .
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Rzucasz ,nie rzucasz... Tu każdy rzucał po pięć razy co najmniej. dokadnie przegal poprostu pare zlotych w pierwszym tygodniu RG i teraz wylewa zale przeciez to jeden z wiekszych troli i placzkow forum stary nie znasz mojej psychiki, mentalnosci nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj zdarzylo sie ze 3lata nie pilem i nie gralem, to ze ty nie masz charakteru, jestes slabeuszem, piz*deczka, nie znaczy ze ktos inny tez jest, nie mierz innych swoja miara
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koń wygraj 1 seta będzie dobry kurs na Wesołego 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
3 lata nie piles?  Nie zebym cos mowil, ale twoje zycie musialo byc wtedy smutne. 3 lata bez alko? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Rzucasz ,nie rzucasz... Tu każdy rzucał po pięć razy co najmniej. dokadnie przegal poprostu pare zlotych w pierwszym tygodniu RG i teraz wylewa zale przeciez to jeden z wiekszych troli i placzkow forum Wrócisz szybciej niż myślisz. Przed Wimbledonem będziesz z powrotem . nie wroce, czuje sie kompletnie wypalony i wyzwolony od hazardu, mialem tak kiedys i rozbrad byl bardzo dlugi, to jest decyzja na chlodno podjeta, i kase bede lokowal w inne cele takze za 5zl gral nie mam zamiaru, kiedys wroce moze na austrlian open, w kazdym badz razie dlugi okres czasu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tronk kazdy miewa w zyciu chwile słabości, zredukuj stawki i trzymaj sie zasad jakie obierzesz. Po co od razu rezygnować z czegos co tak sie kocha  ...mamusie oszukasz, tatusia oszukasz... ale zycia nie oszukasz! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|