|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Do ludzi z Lublina i okolic  Szukam firmy elektrycznej lub elektryków do pracy - układanie instalacji/przewodów - na sporej budowie w Lublinie. Gdyby ktoś mógł polecić jakąś firmę elektryczną lub ekipę elektryków byłbym wdzięczny. Kontakt na priv. PILNE!
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
1 - "lower tempo" instead of "higher tempo" in original and 2 - added "be more expressive" jak to przetłumaczyć w kontekście ustawiania taktyki w grze FM 2014? nie potrafię tego rozgryźć 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Możecie polecić jakąś aplikację z mapami Europy (nawigację) na androida, która nie potrzebuje połączenia z netem?
telefon htc one
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ostatnio mam problem na youtube. Jeżeli uruchomie jakikolwiek filmik i najade kursorem na pole ekranu (powiedzmy chce przewinąc do przodu, zapauzować, etc..) to automatycznie przewija mi całą stronę na sam dół.. WTF?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w weekendy i święta za darmo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możecie polecić jakąś aplikację z mapami Europy (nawigację) na androida, która nie potrzebuje połączenia z netem?
telefon htc one sygic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesc mam pytanko gdzie moge pozyczyc 1500zl ? bez biku itp , mam stala umowe o prace pomozcie czas nagli...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś poleci jakąś kamerę samochodową?
Warto w to inwestować majątek, czy taka za 200-300 PLN wystarczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kup pierwszą lepszą aby mogła nagrać chociaż z 1h w HD i styknie :-) Ja czasem używam GoPro, ale u mnie to inna bajka :-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja czasem używam GoPro, ale u mnie to inna bajka :-) Napisz coś więcej proszę o tej kamerce, bo wstępnie się nad nią zastanawiam (do sportu), jaki masz model i jak się sprawuje ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja czasem używam GoPro, ale u mnie to inna bajka :-) Napisz coś więcej proszę o tej kamerce, bo wstępnie się nad nią zastanawiam (do sportu), jaki masz model i jak się sprawuje ? Ja mam Hero 2, w sumie spoko, jednak na moje słabo radzi sobie z gorszym oświetleniem, za słabo. Teraz czekam na Hero 4, ma być niebawem to sobie kupię, póki co męczę się z tym co mam :-) Tak ogólnie sprzęcik fajny, koniecznie dokup akumulatorki, bo dość szybko padają, no chyba, że nie chcesz kręcić dłuższych filmów :-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja czasem używam GoPro, ale u mnie to inna bajka :-) Napisz coś więcej proszę o tej kamerce, bo wstępnie się nad nią zastanawiam (do sportu), jaki masz model i jak się sprawuje ? Ja mam Hero 2, w sumie spoko, jednak na moje słabo radzi sobie z gorszym oświetleniem, za słabo. Teraz czekam na Hero 4, ma być niebawem to sobie kupię, póki co męczę się z tym co mam :-) Tak ogólnie sprzęcik fajny, koniecznie dokup akumulatorki, bo dość szybko padają, no chyba, że nie chcesz kręcić dłuższych filmów :-) Dzięki gnacik. A jeśli chodzi o jakość obrazu podczas nagrywania w ruchu gdzie wiadomo cały czas się trzęsie (głównie podczas biegu) jesteś w stanie coś napisać jak się sprawuje ? No i przy okazji pyt. o Twój sprzęt czy może będziesz nosił się z zamiarem sprzedaży Hero2 jak już nabędziesz Hero4 ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest może na sali jakiś kreatywny grafik komputerowy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jest ktoś w Stanach zjednoczonych i mógłby odebrać w całości opłaconą paczkę z e-bay? chodzi o główkę i shaft do lacrosse'a. Są zamówione z ebay ale okazało się, że moja znajoma musi wrócić do PL w trybie pilnym i teraz nie mam jak zrealizować zamówienia. Będę wdzięczny za pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś był temat o zegarkach - podrzucie link.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
google.pl i wpisać: zegarki site:mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szybciej poszło - przejrzałem 8 stron TiO i znalazłem!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lecial ktos ostatnio Lufthansa ? Jak z alkoholem w klasie economy ?
Z zasady nie pijam piwa w samolocie, a czyms bym sie znieczulil do snu.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Lecial ktos ostatnio Lufthansa ? Jak z alkoholem w klasie economy ?
Z zasady nie pijam piwa w samolocie, a czyms bym sie znieczulil do snu. nie ma najmniejszego problemu - tylko na bardzo krótkich lotach moze byc problem, wszystkie pozostałe to piwo/wino a na dluzszych nie ma problemu z mocniejszymi alkoholami rowniez - wodka/whisky/gin - zalezy od samolotu 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|