|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorki za temat ale inaczej bym sie nigdy nie dowiedzial
mam taki problem nigdy nie gralem systemami a ze jutro zaczyna sie wimbledon chcialbym sprobowac mam wybranych 14 meczow ktore chcialbym jakos rozpisac zagrac systemem ale nie wiem co jak i gdzie ?? czy ktos sklonny bylby mi pomoc?? pozdro
jakis system co obowiazuje w sts i jakie sa minimalne stawki na kupony
ps. po uslyszeniu odpowiedzi temat mozna skasowac
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja polecam w Profie zagrać bo mecze w systemie możesz łączyć w bloczki i masz minimalną stawkę 1 PLN za zakład.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oryginalnie wysłał Nobody1111: [qb]Ja polecam w Profie zagrać bo mecze w systemie możesz łączyć w bloczki i masz minimalną stawkę 1 PLN za zakład.[/qb] ale jak by na to nie patrzac w profie sa mniejsze stawki a tak wogole jaki systemik polecasz tak zeby mniej wiecej 14 meczy rozgospodarowac
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mozesz to zrobic na kilka sposobow i sam powinenes wybrac jakis bo sam oceniasz swoje typy i patrzysz ile moze ci ew. nie wejsc. W profku mozesz poslac np 5z7 laczac w pary swoje mecze np pod A Llodra 1.5 , Coria 1.3 B Roddick 1.1, Agassi 1.5 itd. Jezeli ci nie pasuja kursy to w sts mozesz zagrac rozpis 7z9 czy inny i wybrac sobie najpewniejsze mecze i dolozyc je jako pewniaki pelna rozpiske i wytlumaczenie systemow masz na stronie sts w ABC poczatkujacego dajesz numerek 3 czekasz az sie pojawi "zaklad rozpisowy" i czytasz masz tam tabelke jakie sa systemy i ile kombinacji przypada na system
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oka juz wszystko mniej wiecej czaje temat do skasowania :zobacz:
|
|