|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hell a dlaczego tego Francuza grasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hell a dlaczego tego Francuza grasz? Leworęczny ofensywny, młody chociaż nie ma spotkań na trawie to zakładałem że powinien powalczyć z Grothem lecz szybko ma już problemy, jak i kurs strasznie naciągany jak na zawodnika który puka powoli do drugiej setki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hell a dlaczego tego Francuza grasz? Leworęczny ofensywny, młody chociaż nie ma spotkań na trawie to zakładałem że powinien powalczyć z Grothem lecz szybko ma już problemy, jak i kurs strasznie naciągany jak na zawodnika który puka powoli do drugiej setki. Jeszcze dodam kurs 6 na zawodnika z miejsca 250, a wczoraj Corrie @ 4.33 nie licząc że gospodarz to kurs mniejszy i to bardzo jak na miejsce 355. Jakoś się wybronił Francuz też zakładam że dojdzie do słabszego serwisu Grotha czy to najszybciej w TB jeśli w ogóle do niego dojdzie lub wreszcie słaby ogólny gem Aussiego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam polecam Herbert + Ilhan + A.Pavic ako @2,50
drugie Ilhan + Belgia 1 poranne ako izunia klasyczna  herbert 6:3 6:1 ilhan 6:3 6:4 pavic 6:3 6:0 drugie ako mimo że 1,5 tez weszlo ale Belgia zmeczyla :D:D 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Rhyno Williams Ty pajacu  z wiecznym talentem Savillem wjebka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda tego Goldinga szło fajnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda tego Goldinga szło fajnie Nie bój się kontrować to jest mniejsza flota, ale pewna flota.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Szkoda, ze Bemelmans okazal sie dziwka dnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
James Ward @17 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda, ze Bemelmans okazal sie dziwka dnia  ten Puetz niezły koleś nie grał w singla od dawien, dawna tylko debel choć jest młody, a jak już gdzieś gra to wygrywa pare spotkan. na RG jedno, tutaj juz finalowa runda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
James Ward @17  obronione 6bp w tym gemie, teraz po przelamanie dawaj 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Szkoda, ze Bemelmans okazal sie dziwka dnia  ten Puetz niezły koleś nie grał w singla od dawien, dawna tylko debel choć jest młody, a jak już gdzieś gra to wygrywa pare spotkan. na RG jedno, tutaj juz finalowa runda Wiem, ale Bubelmans jednak kojarzy mi sie z solidnymi wynikami (jak na jego poziom).
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam,
nosz kurwa mać ty zajaban szwajcarska szmato nagle po wjebanym 1 secie psycha ze stali i waleczne serce? A GDZIE TY SKURWIELU JESTES JAK wpierdalasz z jakimis gnojami bez walki na czelendżerach. No zaraz mnie przeciez rozpierdoli juz mi sie odbija karpiem z wigili jak widze jak taki świński ogon z psychą rozklekotaną jak kurwa moja po obstawianiu tego skurwialego sportu goli nadzieje brytyjskiego tenisa krzesnego mareja Olivera Goldinga.i dziekuje bardzo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
nosz kurwa mać ty zajaban szwajcarska szmato nagle po wjebanym 1 secie psycha ze stali i waleczne serce? A GDZIE TY SKURWIELU JESTES JAK wpierdalasz z jakimis gnojami bez walki na czelendżerach. No zaraz mnie przeciez rozpierdoli juz mi sie odbija karpiem z wigili jak widze jak taki świński ogon z psychą rozklekotaną jak kurwa moja po obstawianiu tego skurwialego sportu goli nadzieje brytyjskiego tenisa krzesnego mareja Olivera Goldinga.i dziekuje bardzo Dzisiaj muszę się zgodzić, kolejny Brytol zawodzi, a Szwajcar w finałowej rundzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Golding teraz obrobił trzy meczowe. więc teraz po BP!
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Witam,
nosz kurwa mać ty zajaban szwajcarska szmato nagle po wjebanym 1 secie psycha ze stali i waleczne serce? A GDZIE TY SKURWIELU JESTES JAK wpierdalasz z jakimis gnojami bez walki na czelendżerach. No zaraz mnie przeciez rozpierdoli juz mi sie odbija karpiem z wigili jak widze jak taki świński ogon z psychą rozklekotaną jak kurwa moja po obstawianiu tego skurwialego sportu goli nadzieje brytyjskiego tenisa krzesnego mareja Olivera Goldinga.i dziekuje bardzo Dzisiaj muszę się zgodzić, kolejny Brytol zawodzi, a Szwajcar w finałowej rundzie... Hell czy to nie ciebie Chudy wystukal na kwit w kwalach z Naso rok temu, 1set wygral pozniej zjazd ? !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hernych ladnie seta wyciagnal.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
nosz kurwa mać ty zajaban szwajcarska szmato nagle po wjebanym 1 secie psycha ze stali i waleczne serce? A GDZIE TY SKURWIELU JESTES JAK wpierdalasz z jakimis gnojami bez walki na czelendżerach. No zaraz mnie przeciez rozpierdoli juz mi sie odbija karpiem z wigili jak widze jak taki świński ogon z psychą rozklekotaną jak kurwa moja po obstawianiu tego skurwialego sportu goli nadzieje brytyjskiego tenisa krzesnego mareja Olivera Goldinga.i dziekuje bardzo Dzisiaj muszę się zgodzić, kolejny Brytol zawodzi, a Szwajcar w finałowej rundzie... Hell czy to nie ciebie Chudy wystukal na kwit w kwalach z Naso rok temu, 1set wygral pozniej zjazd ? ! Dokładnie 61 z Naso i zjazd.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Witam,
nosz kurwa mać ty zajaban szwajcarska szmato nagle po wjebanym 1 secie psycha ze stali i waleczne serce? A GDZIE TY SKURWIELU JESTES JAK wpierdalasz z jakimis gnojami bez walki na czelendżerach. No zaraz mnie przeciez rozpierdoli juz mi sie odbija karpiem z wigili jak widze jak taki świński ogon z psychą rozklekotaną jak kurwa moja po obstawianiu tego skurwialego sportu goli nadzieje brytyjskiego tenisa krzesnego mareja Olivera Goldinga.i dziekuje bardzo Proszę. Jak zwykle w męskich słowach, ale z pełną kulturą 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hernych ladnie seta wyciagnal. i jedzie dalej dziadek Hernych 
|
|